Spring naar inhoud


- - - - -

Welke hond? --> bij dominante katten

Geplaatst door Samaros, 10 augustus 2014 · 1.525 bezoeken

hey mijn familie en ik hebben een paar problemen bij het kiezen van een hond
thuis hebben wij 5 à 6 katten (één zwerft overal rond)

zo nu omdat wij de ruimte, het geld en de aandacht hebben zijn we is toe aan een hond. maar we hebben thuis een paar katten waarvan twee heel erg dominant (ik spreek uit ervaring) en waar één een hartverzakking zal krijgen als we nog een katertje of hondje toevoegen aan de fam. :)  terwijl hij niet bang is als een hond op ons erf staat aan een lijn :s

nu vragen we ons af, welke hond past het beste bij onze luidruchtige, drukke maar heel '''liefdevolle'' familie?

één van onze wensen zijn:
Groot want als het lager dan de knie is, is het een kat,
daarnaast moet het geen standaard hond zijn maar graag een hond van herkomst een ander land met een mooi verleden (geschiedenis fanaten)

daarom gaan onze wensen tot nu toe uit (ik laat het aan de experts over) naar een
Saluki (ik weet het , veel beweging en energie)
Akita
Newfoundler
Shiba Inu
inderdaad grote honden maar we vinden ze echt fantastisch...

geef mij tips, tops en graag informatie, wat denk jij wat het beste is qua uiterlijk en karakter
liefs!
Sam
Ik heb zelf een Duitse Dog,deze zijn zeker groot,maar toch over het algemeen heel mild van karakter,ik heb toevallig net een foto van Buddha met mijn kitten samen op het forum gezet onder"dat ligt lekker"
Het is mijn 2e DD en allebei superlief voor de katten,niet opdringerig gewoon lief.
Ook DD hebben veel beweging nodig ondanks dat ze zo groot zijn,maar dat is toch juist leuk?
Verder zijn ze bij voldoende beweging overdag,'s avonds heel rustig in huis.
En allebei mijn Doggen kwamen uit het asiel,( 1was al 6 en de ander 1 jaar toen ik ze adopteerde)dus ook een opvangDog  past zich goed aan.
Nou hebben mijn ouders ook zoveel katten en zijn opgegroeid met honden. Ik denk dat het beter is om een hond te nemen die al aan katten gewend is. Nu hebben we zelf ook een hond genomen (duitse herder) die er niet aangewend is. Maar wel lekker met ze ligt te slapen. Zoek vooral een hond met een zacht karakter

Juli 2021

M D W D V Z Z
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728 29 3031 

Recente artikelen

Recente reacties