Spring naar inhoud
* * * * -

Naomi en haar 3 pootjes...


Vind het super hoe ze met haar muisje speelt... ondanks haar ene voorpootje! Soms valt ze eventjes stil, maar op het einde alweer "actiever".
Is m'n eerste filmpje... (sorry voor de "kwaliteit" ;) .  Blij eens een filmpje te zien van Naomi...
  't Ziet er mij echt een actief dametje uit hoor :heart:
  Fantastisch toch hoe ze ondanks haar handicap even vrolijk speelt als een ander katje. Geef haar maar een dikke poezeknuffel aan die mooie dame :hug:
  Naomi is inderdaad een heel actie dametje ;) enkel 's avonds en 's morgens :)
  Overdag is het een echt slaperke :heart:

  En ja...meestal zie je het echt niet dat ze een pootje mist :( , ze speelt net zoveel als Mauro en ook als je ze samen ziet spelen is het echt genieten :love3:

  Heb haar een dikke poezeknuffel gegeven... :catkiss
  Prachtig en aandoenlijk tegelijk... :love3: , je hebt een klassedame in huis Mauro!
  Bedankt, Tessy...voor dit lieve berichtje :heart:

  Soms heb ik het er ook nog heel lastig mee en het is inderdaad ook aandoenlijk als je haar zo ziet "huppelen" op haar 3 pootjes :(

  Maar als ik dan denk dat de kans zo groot was dat Naomi het niet zou halen, ben ik heel blij dat ze hier nu zo vrolijk rondhuppelt... :love3: :love3: en dit is dan zo'n heel warm en positief gevoel :) en daar probeer ik me zoveel mogelijk aan vast te houden :love:

  felineskens
  24 jun 2011 16:43
  Heel goed gefilmd ... een kat is immers moeilijk te filmen.Mauro heeft goed leren omgaan met een pootje minder lijkt mij.Ze ziet er ondanks dat gemis toch heel gelukkig en speels uit.Veel liefs aan Mauro!
  Bedankt, Felineskens... :heart:

  (Mauro heeft gelukkig zijn pootje kunnen behouden (na de ontmoeting met de strop :misselijk: ), het is onze lieve Naomi die haar pootje is geamputeerd :( , maar inderdaad...ze heeft er leren mee omgaan en straalt van geluk :heart: )