Spring naar inhoud


Mauro's Inhoud

Er waren 207 items door Mauro (Zoeklimiet van 05 juni 2019)Sorteer op                Sorteer  

#1655443 Lieve Amy Her Majesty... nieuwe foto's p.6 #81 ;)

Geplaatst door Mauro op 03 juni 2015 - 16:28 in Brits Korthaar en Langhaar

Bekijk berichtHelpLuckyvinden, op 03 juni 2015 - 00:50, zei:

Leuk dat je terug bent :jump:
Mooie foto's van Amy, maar hoe kan dat ook anders met zo'n supermodel :loveshower:
Is dat haar lievenlingsbeertje op de tweede foto?

Ook blij dat ik terug ben, Helpluckyvinden...Heb jullie gemist :hug:

Maar zal stilletjes aan zijn... :oops:

Leg nog wel eens uit waarom ;)

En volledig akkoord dat Amy een supermodelleke is...maar dat zijn ze alle 3 hoor :loveshower: Dus foto's van Mauroke en Naomike volgen ook spoedig :dancer:

Op de 2de foto staat Amy met "Jaap de aap" :lachen:  Is inderdaad haar lievelingsbeertje :catattackball#1655197 Werken met klei

Geplaatst door Mauro op 02 juni 2015 - 10:54 in Het creatieve hoekje

Bekijk berichtInge91, op 01 juni 2015 - 16:08, zei:

Mooi gemaakt Els, spijtig dat je minder kan draaien tegenwoordig, maar boetseren is natuurlijk ook wel leuk. Het lijkt me niet gemakkelijk. Start jij van een klomp klei die je dan uitwerkt? Of werk je zoals Eibhlin vraagt op een mal?

Vanmiddag wou ik met de DAS klei een potje beginnen maken. :trance: is me dat slappe boel seg, ik ben gewoon van met klei met chamot te werken. Dit is niet fijn, het is precies een hoopje kleverige vezels, je kan het niet kneden, het breekt en scheurt langs alle kanten. Opbouwen met dat spul is al helemaal niet mogelijk.  Gelukkig had ik nog andere klei meegebracht van een ander merk en niet van dat vieze oranje spul.
Misschien is het wel te gebruiken voor kleine beeldjes, zal ik ooit nog eens proberen.


Welk merk van klei gebruik jij?

Hey Inge,

Op je eerste vraagje heb ik reeds een antwoordje gegeven hierboven op Eiblhin haar vraag ;)

En ja, heb enkele jaren ook eens met die Das klei gewerkt samen met mijn neefjes...vond dit ook niet echt fijn om mee te werken ;) Inderdaad snel scheurtjes en afbrokkelen :(

Ik werk heel graag met de klei van Creaton ;) Bestaat zonder én met chamotte in verschillende mm ;) Is zeker zelfhardend, maar normaal ook de bedoeling om te stoken :)

Maar ik heb een vriendin die geen oven heeft, ze stookt haar beeldjes dus niet...en werkt ze af met acryl ;) Ook heel mooie resultaten, maar blijft natuurlijk heel broos en breekbaar :)

En de klei van Creaton is volgens mij echt niet duur....denk zo'n 7 euro voor 10 kilo ;) Kan je al wat beeldje mee maken hé ;)

Maar nu gebruik ik vooral de klei van Witgert zonder chamotte ;) Ook heel aangename klei :)

Alvast veel succes, Inge...en ben al benieuwd naar je eerste creatie :goofy: :loveshower:#1655196 Werken met klei

Geplaatst door Mauro op 02 juni 2015 - 10:49 in Het creatieve hoekje

Bekijk berichtEibhlin, op 01 juni 2015 - 09:03, zei:

Ahja een katje kan ik ook nog proberen maken met mn restje. :)
Ziet er nog leuk uit. Alleen had ik die staart misschien iets groter gedaan? Die lijkt precies beetje klein in vergelijking met de rest van de kat.

Steek je daar iets in van vorm om rond te werken of is dat 1 bol klei?

Je hebt gelijk ivm de staart, Eibhlin....had ik nadien ook gemerkt...maar beeldje was reeds te droog om nog verder aan te werken ;)
Soms ben ik enkele uurtjes bezig aan zo'n beeldje, en op de duur "zie" je het niet meer :lachen:

Ga bij het volgende extra letten op de staart ;)

En ik vertrek altijd gewoon van een blok klei, werk niet met vormen of mallen ;) Gewoon...uit de losse pols :lachen:

Heb wel 2 sateprikkers gebruikt in de 2 pootjes vooraan voor de stevigheid ;) Anders valt dat uitgestoken pootje gewoon terug naar benenden ;) Bij de biscuit stook zal dit gewoon "opbranden"...hoop ik !! Nog nooit uitgeprobeerd, maar wel gelezen dat dit zo is ;) Zal ik dit weekend wel te weten komen...dan gaan ze de oven in  ;)#1655195 Wist je dat...

Geplaatst door Mauro op 02 juni 2015 - 10:43 in Koffiehoekje

@Lathyrus : alvast proficiat met je goede resultaten voor theorie :loveshower: En heel fijn te lezen dat je zangexamen ook zo goed is verlopen :duim:
Nu nog eventjes wachten op de resultaten van ritmisch dictee ;) Zal wel ok zijn :)

En verder wens ik je héél veel succes met je piano examen !! Duimpjes draaien hoor :duim:

@Juleken : ik heb momenteel de zona in mijn gezicht :( Begint inderdaad met blaasjes en rode vlekjes...maar het loopt vrij snel "verder uit"...dus best eens naar de dokter dan :( Heb 5 dagen zware pilletjes moeten nemen en het is gestopt met verder te gaan ;) En dan ook opletten, kan besmettelijk zijn als het vocht uit de blaasjes vrij komt en vb in een wondeke komt van iemand anders... ;)

Netelroos kan ook...heb ik nu op mijn armen door enkele dagen geleden even buiten te zitten...heb een allergie voor bomen en gras (vooral beuken en wilgen) en hebben hier een treurwilg in de tuin. Kan ook van de zon zijn ;) Daarvoor neem ik Cetisandoz en Disprozone zalf om te smeren.

Beide zijn heel vervelend door de jeuk...maar de plekjes van de zona zijn veel pijnlijker ;) Dus als het echt pijn doet, brandt en prikt...zou ik de zona denken...ben je ook heel erg moe ??

Wens je alvast heel veel beterschap :hug: En beten van vlooien ken ik niet.... ;)

(Zou toch eens naar een dokter of dermatoloog gaan als het niet spoedig beter is :hug: )#1655040 Wist je dat...

Geplaatst door Mauro op 01 juni 2015 - 00:28 in Koffiehoekje

Zeker, Lathyrus ♥

Ritmisch dictee is eigenlijk een stuk eenvoudiger dan melodisch...maar je moet even de structuur en indeling door hebben...en dat zijn net die trucjes ;)

Eens je het door hebt, kan je gewoon iedere dictee noteren ;)

Laat me gerust weten wanneer het eens zou passen voor jullie ;)

En nu ga ik slaapjes doen ;) Slaap zacht ♥#1655039 Werken met klei

Geplaatst door Mauro op 01 juni 2015 - 00:24 in Het creatieve hoekje

Bekijk berichtInge91, op 29 mei 2015 - 16:46, zei:

@mauro
Heel lief van je hoor maar we wonen nogal ver uit elkaar spijtig genoeg anders zou ik zeker een keer langs komen bij jou .

Ik weet dat alleen heet gebakken klei waterdicht is, maar het is nu vooral om eens een beeldje of potje te maken, ik kom er momenteel nog niet toe om naar het atelier te gaan waar ik kan bakken en pottendraaien. Het begint terug serieus te wringen dat ik niet met klei kan bezig zijn. Vorige jaren had ik de meubels en foto's om te bewerken maar nu ligt het eigenlijk allemaal wat stil.

Ik hoop tegen de winter naar het atelier te kunnen gaan, zodat ik daar kan bakken en draaien
Ja hoor Eibhlin het is zeker iets goed waartoe je mij hebt aangezet ;)

Ben benieuwd naar jou punten want die draak was heel schattig
Kom achteraf maar een foto posten van wat je nog gemaakt hebt ;) dat geeft mij ook inspiratie, ik ben eigenlijk niet iemand die beeldjes maakt. Ben eerder goed in het werken op een draaischijf, dus dit is voor mij ook een uitdaging :)


Heel herkenbaar, Inge ;) Ik was ook vooral bezig met de draaischijf...maar aangezien de spieren niet altijd meewillen, ben ik op zoek gegaan naar een alternatief...en dat was boetseren ;) Minder inspanning en kracht...en het is niet zo evident maar door gewoon constant te "kijken" waar je mee bezig bent en af en toe eens terug afstand nemen...lukt het echt wel ;)

Het moeilijke is voor mij het werken in 3D...alles moet gewoon kloppen vanuit ieder oogpunt...maar dat is volgens mij net zo fascinerend :loveshower: In het begin maakte ik enkel slapende poezekes...maar intussen heb ik al een beetje vanalles uitgeprobeerd :)

Ga spoedig mijn topic aanvullen...maar aangezien je een beetje op zoek bent naar inspiratie...dit is een beeldje waar ik nu aan bezig ben...en bijna klaar om de oven in te gaan ;)

Alvast heel veel creatief plezier...en foto'kes posten hé ;)

Bijgevoegde thumbnails

 • DSC08432.JPG
 • DSC08433.JPG
 • DSC08434.JPG#1655037 Wist je dat...

Geplaatst door Mauro op 01 juni 2015 - 00:15 in Koffiehoekje

Hey Lathyrus,

Ben hier stilletjes aan een beetje aan het bijlezen...maar na 5 maanden is het wel héél veel ;)

Maar zo blij te lezen dat het blijkbaar goed gaat met de muzieklessen ♥

Enkel een beetje moeilijkheden met dictee ? Er bestaan heel veel trucjes hoor...als je nog eens in de buurt zou zijn...ik wil je ze gerust leren hoor ;)

Maar zo fijn dat het piano spelen je bevalt !!!

Moet nog veel bij lezen...dus weet nog niet alles....maar veel succes verder ♥#1655036 Amputatie pootje

Geplaatst door Mauro op 01 juni 2015 - 00:11 in Medisch en gezondheid

Ga morgen eens de factuurtjes opzoeken ;) Maar ik denk dat alles samen zo'n 500 euro was...2x thuis bezoek, amputatie, medicatie en enkele dagen bij DA :(

Maar het belangrijkste...als ik Naomike nu zie, dan kan ik echt niet zeggen dat ze daar last van heeft...ze is zelfs "sneller" dan Mauro en Amy...je zou haar eens moeten zien als ze de trap afkomt :trance:

Ik denk dat het inderdaad voor de baasjes veel erger is dan voor het poezeke zelf ♥

Wens jullie alvast heel veel succes met alles :hug:

En ook bij Naomi is het schouderblad afgezet...is even heel moeilijk om te zien...maar het herstel is vlot verlopen :love:

Duimpjes draaien :hug:#1654864 Amputatie pootje

Geplaatst door Mauro op 30 mei 2015 - 01:36 in Medisch en gezondheid

Doodmoe...maar kan niet slapen...en zag dit berichtje ;) Dus nog even reageren ♥

Vind het zo erg dit berichtje te lezen...en ja, ik weet hoe het voelt :(  Maar als het echt nodig is...en je voelt dat het "moet"...dan is het echt wel de juiste beslissing :hug:

Heel kort proberen samen vatten : Naomi was vermist...na 3 dagen thuis gekomen met een "afhangend" pootje :cry: Direct naar DA...enkele dagen afwachten...maar het was niet goed :cry:

Dan na 4 dagen toch de beslissing genomen voor amputatie....pijnlijke beslissing...maar het kon niet anders. Vandaar...als het niet anders kan...gewoon doen :hug:

Na alle nare ervaringen weet ik dat poezekes er echt geen probleem mee hebben ;) Naomike leeft intussen al bijna 5 jaar met 3 pootjes en is volgens mij super gelukkig ♥

Maar gewoon even afwachten en zien hoe het evolueert...als het niet nodig zou zijn, zou super zijn...maar indien wel...niet twijfelen...geloof me...Naomi is echt gelukkig ♥

Heb hier al een topic over, maar is lang geleden...vandaar ga ik enkele foto's posten van Naomi haar amputatie...enkel omdat je dan weet hoe alles zal verlopen als het zou nodig zijn voor jullie lieve Raf ♥

Niet voor gevoelige kijkertjes ;)

Bijgevoegde thumbnails

 • DSC05926.JPG
 • DSC05930.JPG
 • DSC05942.JPG
 • DSC05971.JPG
 • DSC05978.JPG
 • DSC08649.JPG#1654697 Lieve Amy Her Majesty... nieuwe foto's p.6 #81 ;)

Geplaatst door Mauro op 29 mei 2015 - 00:14 in Brits Korthaar en Langhaar

Bekijk berichttechnozino, op 28 mei 2015 - 23:59, zei:

Els, denk dat wij precies veel bij te lezen hebben, ik wist niet dat jij een goddelijk poezeltje had van Anja, ze is prachtig! <3

Inderdaad...ik weet ook niet goed waar eerst te beginnen lezen ;) :catscratchhead

Maar ga morgen op zoek naar je nieuwe lieverdje :loveshower: Nu tijd voor m'n bedje :zz

En ja hoor...lieve Amy is bij ons sinds 15 juli 2014 ♥ En het is zoooooooooo'n schatje ♥

Het gaat super tussen haar, Mauro en Naomi....verhaaltjes en foto'kes volgen :love:#1654696 Is KS hersendood?

Geplaatst door Mauro op 29 mei 2015 - 00:11 in Discussies

Bekijk berichttechnozino, op 29 mei 2015 - 00:02, zei:

Ik zeg juist dat ik niet meer tot in het putteke van de nacht op KS blijf, ben al goe bezig, putteke van de nacht is al half gepasseerd :lachen:

Idem dito :lachen: Maar nu moet ik echt naar mijn bedje ;) Tot morgen ? :lachen: :loveshower:#1654684 Lieve Amy Her Majesty... nieuwe foto's p.6 #81 ;)

Geplaatst door Mauro op 28 mei 2015 - 23:51 in Brits Korthaar en Langhaar

Véél te lang geleden...maar hierbij nog enkele foto'kes van ons lieve Amy ♥♥♥

Straks ga ik veel slaapjes doen...maar verhaaltjes volgen spoedig ;) Ook van Mauro en Naomi ♥

Bijgevoegde thumbnails

 • DSC07737.JPG
 • DSC08044.JPG
 • DSC08099.JPG
 • DSC07072.JPG
 • DSC08150.JPG#1654674 Afscheid modje Solotje

Geplaatst door Mauro op 28 mei 2015 - 23:33 in Nieuwsflits

Bekijk berichtSolotje, op 28 mei 2015 - 16:56, zei:

Bedankt hoor maar ik heb mijn goede redenen :)

Heb het hier altijd leuk gevonden!


Zie dit nu pas, Solotje :( Wist niet dat je hier geen modje meer was...aangezien ik hier ook heel lang niet meer ben geweest ;)

Ben terug...maar echt jammer dit te lezen :(

Bedankt voor alle mooie jaren dat je hier zoveel berichtjes, foto's, verhaaltjes, filmpjes hebt gedeeld...grappig, hilarisch, ontroerend, mooi....kortom ik heb zo kunnen genieten van alles wat je hier hebt gepost en teweeg hebt gebracht ♥

En dankzij dit forum heb ik ook jou leren kennen...en intussen kunnen we al bijna een jaartje genieten van lieve Amy ♥ Daar blijf ik jullie eeuwig dankbaar voor ♥

Bedankt voor alles, Solotje :heart: :geluk: :b :hug: :b

:zweep: :zweep: :zweep: :slach:#1654671 Is KS hersendood?

Geplaatst door Mauro op 28 mei 2015 - 23:26 in Discussies

Bekijk berichtCisca, op 28 mei 2015 - 23:23, zei:

Super dat jullie er weer zijn :)

Is inderdaad fijn, Cisca ;) Weet niet of ik de komende weekjes al heel actief zal zijn....maar in de toekomst zeker en vast ;)#1654669 Wist je dat...

Geplaatst door Mauro op 28 mei 2015 - 23:23 in Koffiehoekje

Wist je dat...ik terug ben !!!! Véél te lang geleden...maar intussen ook zooooo veel gebeurd ;)

Zal stilletjes aan zijn...want nog steeds heel druk, maar ik mis KS...en door één privé berichtje...plots terug ingelogd ;) :dancer: :cheer:

Ik had 7854 gemiste berichtjes ??? Dus zal nog even bij lezen worden :trance:

Maar stilletjes aan ga ik ook terug mijn topics aanvullen en terug reageren op jullie berichtjes...maar zal een beetje tijd vragen :)

Heel blij dat ik de stap heb terug gezet :loveshower:

Hoop zo dat met jullie alles goed gaat ?? Maar stap voor stap zal ik het wel te weten komen :lachen:#1654667 Is KS hersendood?

Geplaatst door Mauro op 28 mei 2015 - 23:19 in Discussies

Bekijk berichttechnozino, op 28 mei 2015 - 23:13, zei:

Was er al bij van feb 2009 maar nog tot in het putteke van de nacht op KS blijven is allang verleden tijd. Maar sinds ik een zwervertje Caeros geadopteerd heb kom ik al terug wat vaker eens piepen. :dancer:

Och, Technozino...ook terug ? Ik ook...sinds 5 minuutjes geleden ;) En een zwervertje geadopteerd !! Suuuuper ♥♥ Heb hier blijkbaar heel veel nieuwtjes in te halen ;) Ga zo dadelijk eens bij lezen ;)#1654664 Werken met klei

Geplaatst door Mauro op 28 mei 2015 - 23:15 in Het creatieve hoekje

Ben terug...na héél lange afwezigheid...en ik heb KS echt gemist :( Maar even terug nu :d

Had via via een oproepje gekregen ivm dit vraagje...dus...i'm back :d

Hey Inge,

Ik ga nog uitgebreid mijn topics aanvullen, ook ivm de beeldjes...maar nu even een antwoordje op jou vraag :

DAS klei is perfect om beeldjes en potjes enz te maken en het zal niet krimpen bij het drogen ;) Enkel klei die gestookt wordt, heeft een krimp van ongeveer 15% ;)

Het enige probleem is dat deze klei wel poreus blijft, niet waterdicht is en echt wel breekbaar :( Maar voor beeldjes of potjes als decoratie is dit geen enkel probleem.

Wat wel wil zeggen is dat ze zeker niet kunnen gebruikt worden als servies ofzo....niet in de vaatwas, afwassen, microgolf...zeker niet hittebestendig ;)

Klei is eigenlijk pas 100% waterdicht als het gestookt wordt op 1250 graden = steengoed ;) Zelfs aardewerk die gestookt wordt op 1050 graden is nog niet waterdicht en blijft nog poreus ;)

Hoop dat dit een klein beetje een antwoord is op je vraag ? ;) En anders...ik ben terug !! :d

Ben al heel benieuwd naar je creaties !!!! En je weet...als je zou willen potjes maken of beeldjes en ze willen bakken, je bent altijd welkom hé ;) Ze mogen gerust "mee" in de oven met mijn dingetjes ;)

Zo fijn hier terug te zijn !!! Heb jullie allemaal écht gemist ♥ Zal straks in het koffiehoekje even uitleggen waarom ik een tijdje ben weggeweest ;) En misschien nog niet direct "veel" zal aanwezig zijn ;)#1628130 Kerstkaarten 2014-2015

Geplaatst door Mauro op 18 december 2014 - 18:30 in Koffiehoekje

Bekijk berichtSteffie_G, op 18 december 2014 - 16:37, zei:

Best vreemd eigenlijk.
Vorig jaar kwamen alle kaartjes quasi gelijktijdig aan en is het allemaal onder elkaar

Heel raar...blijkbaar zijn er nog veel kaartjes van mij nog steeds niet aangekomen ?? :catnoknow :catscratchhead
Zijn reeds onderweg van vorige week vrijdag... :catnoknow ;)#1628128 Kerstkaarten 2014-2015

Geplaatst door Mauro op 18 december 2014 - 18:24 in Koffiehoekje

Is echt zo leuk om iedere dag te "wachten" op de postbode :loveshower: :loveshower:

Intussen terug 5 kaartjes ontvangen :

Saitenu : heel mooie foto van je lieverdjes ♥

Liange : bedankt ! Echt lief ♥

Janallem2 : heel mooie poezeke ♥

Miss Nina : heel mooi, lief en grappig gemaakt ♥ Leuk tekstje ♥

Karianne : bedankt voor de lieve cadeautjes ♥ Echt fijn ! Bedankt !

Intussen 7 kaartjes ontvangen !!! :eDance: :dancer: Nog 14 te gaan via KS...fijn !!!!! :catattackball  

En kijk er écht naar uit om hier terug een beetje meer tijd te kunnen spenderen...maar eerst nog 14 hééééééél drukke dagen :trance:#1627517 Kerstkaarten 2014-2015

Geplaatst door Mauro op 15 december 2014 - 21:31 in Koffiehoekje

Bekijk berichtliange, op 15 december 2014 - 21:30, zei:

De mijne zijn van vandaag op de bus dus morgen of zeker overmorgen zijn ze er

Super !! 3de kaartje onderweg ♥#1627512 Kerstkaarten 2014-2015

Geplaatst door Mauro op 15 december 2014 - 21:14 in Koffiehoekje

Bekijk berichtdolfjeweerwolfje, op 15 december 2014 - 18:02, zei:

Oh, ik heb van Mauro (Els) nog geen aangekregen :s . Stomme postbode :lachen: :lachen:

Bekijk berichtMiss Nina, op 15 december 2014 - 20:59, zei:


Heb de mijne vanmorgen gepost. En niks gekregen van Els. Aalter is nochtans zo ver niet van Eeklo :louche: :lachen:

Ach...mijn ventje heeft speciaal mijn kaartjes vrijdag nog voor 10u gepost...laatste lichting hier in Aalter is om 10u :lachen:  In de hoop dat ze vandaag zouden toekomen... ;)

Pas zaterdag beseft dat wegens de staking het misschien niet echt "vlot" zou verlopen... :( En dit is blijkbaar het geval...maar hopelijk komen ze spoedig toe !! :loveshower:

Hier intussen 2 kaartjes...bedankt aan Carine (had ik waarschijnlijk reeds vermeld...) en aan Nouchka !! :loveshower:

Volop aan het uitkijken naar de post van morgen...... :dancer: :cheer: :duim:

Bekijk berichtAudrey, op 15 december 2014 - 16:42, zei:

Dank u els voor het mooie kaartje!!!!

Mijna zijn vandaag op de bus gegaan ^^


Bedankt, Audrey...ja...is met de poezekes hé ;)  Zal het nooit kunnen laten... :loveshower:

Bekijk berichtliange, op 15 december 2014 - 11:39, zei:

Vandaag het derde gekregen thanks mauro :)

Graag gedaan...kijk al uit naar de komst van jou kaartje :loveshower:

Vind dit echt zalig !!! Wachten op kaartjes...super ! :eDance:

Bekijk berichtdolfjeweerwolfje, op 15 december 2014 - 18:02, zei:

Oh, ik heb van Mauro (Els) nog geen aangekregen :s . Stomme postbode :lachen: :lachen:

Heb er nog speciaal "bedankt postbode" opgeschreven...blijkbaar helpt dit niet zoveel :lachen: ;)

Zal voor morgen zijn ;)#1627131 Kerstmarkt te Ardooie

Geplaatst door Mauro op 13 december 2014 - 19:51 in Koffiehoekje

Was heel gezellig in Ardooie !! :loveshower:
Zo blij dat ik toch even ben kunnen langskomen ;)

Heel mooie stand en zooo blij dat ik de lieve poezekes heb kunnen bewonderen én knuffelen :loveshower: Wat een schatjes :love: En Lewis :love:

Ook heel blij met het mijn aankoopjes...heel mooie dingetjes allemaal !! :duim:

En super tevreden met het mooie kruidenrekje :heart: Denk dat ik morgen eens verse soep ga maken met de "nieuwe kruiden" ;)

Hoop zo dat het verder nog een mooi dagje is geweest ? ;)#1626237 Poezenbeeldje keramiek... beetje nieuws...p.68 #1010

Geplaatst door Mauro op 09 december 2014 - 23:37 in Het creatieve hoekje

Bekijk berichtCisca, op 09 december 2014 - 23:28, zei:

Spannend Els, maar ben er zeker van dat je er mooie dingen van gaat maken, al je werk is zo mooi

Bedankt, Cisca... :hug: Echt lief :heart:

Jij maakt ook zooo'n mooie dingetjes... :love: Maar heb je er het dan niet moeilijk mee dat het wordt opgegeten ?? Zou dit zo erg vinden :oops:#1626233 Poezenbeeldje keramiek... beetje nieuws...p.68 #1010

Geplaatst door Mauro op 09 december 2014 - 23:27 in Het creatieve hoekje

Oooooch...bedankt voor al deze lieve berichtjes :loveshower: :cheer: Doet echt goed hoor... :hug: :hug: :love:

Intussen staat alles klaar om "ingepakt" te worden ;)

Heel veel bijgeleerd de laatste 2 maanden...en nu ben ik helemaal klaar voor de volgende stap...cursus volgend jaar in maart !! :loveshower:

Dan neem ik eventjes afstand van theelichtjes en kommetjes...en dan volop werken aan de "vormgeving" :loveshower: (grote schalen, vazen, borden, tassen, .......)

Kijk er zo naar uit !!! :eDance:

Wordt vervolgd........

Bijgevoegde thumbnails

 • DSC07172.JPG#1626226 Is KS hersendood?

Geplaatst door Mauro op 09 december 2014 - 23:13 in Discussies

Heb hier ook nog niet alles bij gelezen...maar bij mij is het door allerlei omstandigheden momenteel dat ik eventjes "afwezig" ben... ;)

Gewoon alles een beetje bij elkaar... ;) Heb hier 4 jaar bijna iedere dag actief geweest en toch vrij veel gepost...maar de laatste maanden is dit veel minder geweest :(

Maar ik ben niet weg hoor !! :cheer:

Heb hier al een aantal negatieve berichtjes gelezen, maar voor mij alleen maar positief !!! :loveshower:

Dankzij KS heb ik écht al een aantal heel warme vrienden leren kennen (= vriendinnen :lachen:) en ja, ook wel enkele vrienden ;)

Heel veel info gekregen, vriendschap, leuke foto's, filmpjes, warme verhalen, leuke anekdotes...heb hier vroeger ook heel veel avonden tot in de vroeger uurtjes zitten typen en veel plezier beleefd !! :loveshower:

En het belangrijkste...vele KS-ertjes hebben me al door heel moeilijke periodes geholpen...zeker de momentjes met Mauro, Naomi...en de strop  :( En dankzij het forum heb ik ook Solotje leren kennen en intussen hebben we ook lieve Amy hier rondlopen :love: :love:

En dat zijn nog maar enkele dingetjes...ook heb ik Joske123 veel beter leren kennen en weet intussen ook wat ze doen voor zoveel poezekes... :love:

Tja...als ik hier moet blijven verder typen wat KS allemaal al voor mij heeft betekend, dan zit ik hier volgend jaar nog :lachen: (Is niet zolang meer hé... :lachen:)

Dus voor mij zal KS altijd een heel belangrijk forum zijn :duim:

En ja...zoals ook bij mij...soms is het een tijdje iets rustiger of moeilijker...maar ik blijf terug komen :)

En ik hoop dat jullie dit ook gaan doen :hug: