Spring naar inhoud


Marieke's Inhoud

Er waren 19 items door Marieke (Zoeklimiet van 29 mei 2019)


Sorteer op                Sorteer  

#1682828 Wat eten jullie vanavond?

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 18:38 in Koffiehoekje

witloof in hespenrolletjes in de oven met patatjes, nomnomnom.#1682827 Wat heb je gekocht vandaag???

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 18:32 in Koffiehoekje

Ik heb mezelf vandaag getrakteerd op een heerlijke massage (met een flairbon) :dancer:#1682819 welke haarbalpasta ?

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 17:28 in Medisch en gezondheid

Bij ons eten zijn er enkele katten die grassen eten, even later ligt de haarbal meestal eruit. Je kan misschien kattengras in huis halen?#1682818 Thema ideeën?

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 17:25 in Foto thema wedstrijden

Stilaan terug kerstpoezeltjes?

Gekke smoeltjes?#1682817 Stemmen voor de maand November

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 17:23 in Foto thema wedstrijden

Ik stemde voor Gigi, so cute!#1682815 Nog eens wat nail-art (tutorial pag 8-9)

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 17:18 in Het creatieve hoekje

Ik heb iets gezien op het internet wat ik wel leuk vind, "babyboom nails", een klassieke french maar dan met veel zachtere overgang. Dat lijkt me wel wat.

Geplaatste afbeelding
Geplaatste afbeelding


Heeft iemand hier dit al eens geprobeerd?

Ik weet alleen niet goed of dit met gelish ook mogelijk zou zijn, want ik dacht dat het acrylnagels of gelnagels zijn op de foto's...#1682813 Lievelingsparfum

Geplaatst door Marieke op 27 november 2015 - 17:08 in Koffiehoekje

Ik heb iets gezien - of beter, geroken - die me ook nog wel aanstaat, maar eigenlijk is het wel eerder bedoeld om je kledij mee te parfumeren, eau de cashmere van Guerlain, Er zijn nog een tweetal geuren in die lijn (iets van eau de lit en eau de lingerie), maar die heb ik nog niet kunnen ruiken.#1680958 Lievelingsparfum

Geplaatst door Marieke op 15 november 2015 - 10:16 in Koffiehoekje

Ik heb voor m'n ventje Bleu van chanel gekocht, wat een su-per lekkere geur voor mannen!#1680910 Lievelingsparfum

Geplaatst door Marieke op 14 november 2015 - 21:04 in Koffiehoekje

Bekijk berichtNasa, op 14 november 2015 - 13:50, zei:

Dag personeel van Fientje en Chopin! Is dat niet lang geleden?
Alles ok met de poezels?

Ik ga straks kijken voor een nieuw flesje Tommy Girl, mijn favoriet! Van Tommy Hilfiger. Hopelijk is dat er nog,is al oud.
Ik ga ook eens kijken voor iets van etherische olie, voor in huis.


Dag personeel van Fientje en Chopin! Is dat niet lang geleden?
Alles ok met de poezels?:)  Veeeeel te lang geleden dat ik op KS gekomen ben... kweet het. Het is dan ook altijd zo ontzettend druk met vanalles en nog wat... het komt er gewoon niet meer zo vaak van.

Met de poezeltjes alles super goed hoor, rond en gezond. ;)#1680801 stemmen voor de maand oktober

Geplaatst door Marieke op 14 november 2015 - 10:47 in Foto thema wedstrijden

Voor Nelle gestemd.#1680800 Wat eten jullie vanavond?

Geplaatst door Marieke op 14 november 2015 - 10:43 in Koffiehoekje

Bekijk berichtKarianne, op 13 november 2015 - 08:01, zei:

Hier was het gisteren de macaroni van Sofie dumont die jier eerder vernoemd is , was lekker

Ik heb dat eerder deze week ook eens gedaan, was inderdaad eens iets anders. Kvond het ook wel lekker.

Vanavond maak ik zelf verse hamburgers met een broodje, een tomaatje en wat sla. Mijn ventje wil er veel lekker bruin gebakken ui bij.#1680799 Wat heb je gekocht vandaag???

Geplaatst door Marieke op 14 november 2015 - 10:40 in Koffiehoekje

Via het internet kocht ik een flesje intrusion van oscar de la renta en verder, nog via het internet, een deodorant louis widmer, douche-olie en bodylotion voor onder de douche van eucerin. Ik ben eens benieuwd naar de bodylotion voor onder de douche, lijkt me wel handig.#1680794 Lievelingsparfum

Geplaatst door Marieke op 14 november 2015 - 10:24 in Koffiehoekje

Ik heb inmiddels enkele nieuwe geurtjes ontdekt: dom rosa en sancti van liquides imaginaires staan op mijn verlanglijstje. Ik vrees dat ze daar nog lang zullen blijven staan, want dit zijn blijkbaar nogal prijzige geurtjes (zo'n 160 Euro :trance:). Verder ontdekte ik Ciel van Amouage, maar met z'n prijskaartje van 250 Euro Geplaatste afbeelding laat ik deze ook maar voor wat ze is.   :NoWhy:


Nog eentje waar ik nieuwsgierig naar ben om eens te ontdekken is de Escentric molecules lijn, ik dacht dat deze toch wel betaalbaarder zijn.

Ik deed inmiddels wel een bestelling op het internet, omdat ik deze geur niet meer in de winkels kan verkrijgen. Volgende week mag ik een flesje Intrusion van Oscar de la Renta verwachten, whiii! :dancer:#1680793 Wat doe ik best?

Geplaatst door Marieke op 14 november 2015 - 10:11 in Vermist of gevonden

Sorry voor deze veel te late update...

Afgelopen zomer hebben we enkele keren een poging gedaan om haar op te nemen, maar ze laat dat helemaal niet toe. Ze laat zich wel graag strelen en vraagt zelf wel vaak aandacht als iemand voorbijloopt. Ze zit heel vaak daar aan haar vaste stekje aan de trappen. Ze doet anderzijds helemaal geen poging om je na een knuffelsessie achterna te lopen, niettegenstaande ze erg op de aandacht gesteld lijkt.
Inmiddels is het nieuwe academiejaar terug begonnen en krijgt ze ontzettend veel aandacht van de studenten die dagelijks massaal voorbijkomen, maar ook van veel andere voorbijgangers en personeelsleden krijgt ze veel aandacht... en gelukkig is het nog niet koud geweest.
Soms zien we haar eens een hele periode niet, om dan ineens terug op te duiken... misschien is ze toch afkomstig uit een van de nabijgelegen huizen begin ik soms te denken.#1662960 Welk eten heeft jullie kat al allemaal gestolen?

Geplaatst door Marieke op 21 juli 2015 - 12:53 in Kattenkwaad

Als ik onze Chopin zou laten begaan als ik sla aan het kuisen ben...  dan heb ik geen sla meer, want hij is er helemaal verzot op. :lachen: Hij zou zelfs in de gootsteen kruipen om sla te pikken en durf ik mijn rug draaien naar de sla die in het water ligt, dan is mijn keuken gegarandeerd nat van de sla die hij eruit gepikt heeft en door het huis mee loopt :catcurs

Onze Dikkie komt worteltjes stelen uit ons bord en hij blijkt ook graag eens zijn poot uit te steken naar ons bord als we hutsepot eten. Hij legt zich dan wat laag, klaar om weg te lopen en tegelijk graait hij met z'n pootje een flinke hap uit ons eten, den deugniet.

Voor de rest zijn petit beurrekes in de koffie gedoopt zijn niet veilig voor Fien en Chopin.#1662860 Wat doe ik best?

Geplaatst door Marieke op 20 juli 2015 - 19:55 in Vermist of gevonden

Ik heb inmiddels mijn licht eens kunnen opsteken bij m'n collegatjes.
Blijkbaar zit ze daar al enkele maanden... ik heb ze eerder helemaal nog niet opgemerkt (met haar camouflagekleurtjes onder de ruimte onder die containers) en niemand had me er iets over gezegd... blijkbaar krijgt ze links en rechts van sommige mensen wat kliekjes eten en het stikt er bovendien van de konijntjes.  Allé, waarom onderneemt niemand verder iets? Dat versta ik toch niet goed.

Ik heb al de meest courante websites afgezocht naar katten die als vermist worden opgegeven. Veel look-alikes te vinden maar niet datzelfde katje.
Omdat ik zelf niet van daar ben ken ik de buurt buiten m'n werk helemaal niet zo goed. Er zijn in de nabije buurt wel heel wat appartementen en zeer veel woningen en buurten met sociale woningen... zodanig veel woningen, ik zie het eerlijk gezegd niet zitten om te beginnen flyeren of te beginnen rondvragen, dat lijkt me echt zoeken naar een speld in een hooiberg.
Ik vind wel zeker dat dit bolleke een goeie thuis verdient, zeker voor het straks terug herfst en winter zal worden. Ik wilde dus inderdaad laten nakijken of ze gechipt is of ze naar een asiel of politiebureau brengen maar ze laat zich niet oppakken. Ze laat zich heeeel graag knuffelen... maar ik kan ze niet oppakken, ze laat het aan geen kanten toe.

Ik doe overmorgen een reismand mee en wat lekkers en heb afgesproken met één van m'n collega's om te proberen poes in de mand te krijgen. Als we daarin slagen, dan kan ik ze wel ergens brengen waar ze verder aan een goede thuis kan geholpen worden...

Ik moet van mijn hart helaas een steen maken, hoe moeilijk dat ook is, maar ik ga m'n collectie niet verder uitbreiden. We hebben al Fientje en Chopin en daarnaast zijn er hier al 4 katjes opgevangen (inmiddels ééntje moeten laten inslapen wegens kanker), hoe graag ik ze zelf zou willen houden. Er moet vast wel nog iemand zijn waar ze terecht kan...

Fingers crossed dus!#1662299 Wat doe ik best?

Geplaatst door Marieke op 16 juli 2015 - 21:47 in Vermist of gevonden

Ik keek ook al eens op enkele websites voor dieren die als vermist / gevonden werden opgegeven... daar niets te zien in alle geval.
Het is weer eens verlofperiode ... zou het nu echt weer zo'n sukkeltje zijn die gedropt is...

@ majesteit: ze is zeker niet mensenschuw, ik kon haar eergisteren volop strelen. Ze is enkel bij het eerste contact wat terughoudend.#1662292 Huis verkopen, wat met de katten?

Geplaatst door Marieke op 16 juli 2015 - 21:29 in Koffiehoekje

Hier gaan de poezen gaan lopen als de bel gaat of als ze weten dat hier iemand is. Ze verbergen zichzelf dus al die tijd wel. Voor de rest gewoon zorgen dat het proper is, geen kattenbakgeurtjes, je huis zoveel mogelijk kattenhaar-vrij maken... als je huis netjes is, dat is toch wel voornaam vind ik zelf.#1662287 Wat doe ik best?

Geplaatst door Marieke op 16 juli 2015 - 21:18 in Vermist of gevonden

Graag even jullie mening over volgende als het kan, want ik weet het even niet goed meer en ik denk er me inmiddels suf over. Ik weet dus niet wat ik best doe om goed te doen.

Sinds maandag spot ik dagelijks op dezelfde plaats een katje op m'n werk (groot ziekenhuis in Gent). Hoe lang ze daar al zit kan ik uiteindelijk moeilijk inschatten gezien ik net 3 weken verlof achter de rug heb. Daarvoor heb ik ze nog nooit opgemerkt. Ze verblijft daar blijkbaar onder de tijdelijke containerunits.  

Ik vermoed dat het een kattinetje is, ze ziet er wel nog niet volledig volwassen uit vind ik. Ze draagt geen halsbandje. Ze ziet er niet zo verzorgd uit, op haar oortjes heeft ook allemaal kleine kale plekjes en hoogst waarschijnlijk heeft ze vlooien. Ze is wat terughoudend in contact maar eergisteren stond ze wel contact toe en mocht ik haar volop aaien. Ze "kwebbelt" tegen me als ik contact met haar maak.

Ik weet eerlijk gezegd niet goed wat ik hier moet van denken. Zou ze toch gewoon afkomstig zijn uit de omgeving? Het is toch wel raar dat ze daar altijd blijft zitten? Ze ziet er ook vrij onverzorgd uit (niet zo goed te zien op de foto)...

Ik wilde wel eens weten wat jullie hierover denken en wat jullie zouden doen.

Bijgevoegde thumbnails

  • Foto0854.jpg
  • Foto0855.jpg
  • Foto0856.jpg