Spring naar inhoud


MaxWillekeurig kattenprofiel

sylvie.jpg

sylvie

Eigenaar: trebel
25 januari 2012 - 16:04

Recent bijgewerkt

7F55297B-252E-4C40-A609-EA687DE83567.jpeg Harry
Eigenaar: Aukie
14 maart 2018 - 14:46
19105868_1072719136197375_7471830451323811050_n.jpg Sienna
Eigenaar: Ailure
20 februari 2018 - 22:13
20140310_173920.jpg Pluis
Eigenaar: Machteld.
14 februari 2018 - 17:30
tijsje.jpg Tijsje
Eigenaar: Aldhissla
14 februari 2018 - 17:27
jasmine.jpg Jasmine
Eigenaar: seonimtje
12 februari 2018 - 00:09
Beoordeling kattenprofiel   - - - - -

Max


max.jpg
 • Ras: Europees Korthaar
 • Weergaves: 542
 • Roepnaam: Max
 • Geslacht: Kater
 • Mijn kleur: Ros / wit
 • Mijn geboortedatum: september 1998
 • Bij mijn baasje sinds: september 1998
 • Overleden op: mei 2010 (Ik werd 11 jaar en 8 maanden oud.)

 • Mijn opvallende kenmerken:
  Een zwart plakje op mijn lip. Dikke buik, korte pootjes, wit staartpunt. Een scheef teentje van op te zuigen.

 • Mijn herkomst:
  Ergens op een stort, mijn mama en broertjes en zusjes zijn dood

 • Mijn karakter:
  Eigenzinnig, aanhankelijk, beetje lui, ik beweeg niet graag. Ik lig waar ik wil liggen en daar kan je niets aan veranderen!
  Als je mij niet aanstaat dan spuw ik in je gezicht voordat ik je krab. Ik kan grollen als een pitbull en aarzel niet om honden aan te vallen.

 • Ik houd van:
  Puddingskes, koekjes, chocolade, yoghurt, munt thee, taart, sandwich met choco, mais ... (maar ik kreeg dat bijna nooit)

 • Ik houd niet van:
  Water! Kinderen! Sommige mensen (heb een neus voor mensen die hun poes slecht behandelen en ze zullen het geweten hebben)

 • Mijn favoriet speelgoed:
  Koordjes! Ik ga ook graag sponzen en pluche beren pikken.

 • Mijn lievelingseten:
  Puddingskes, koekjes, chocolade, yoghurt, munt thee, taart, sandwich met choco, mais ... (maar ik kreeg dat bijna nooit)

 • Mijn medische achtergrond:
  Als baby was ik zwart van de vlooien, uitgehongerd en onderkoeld. Later heb ik enkele keren een oorontsteking gehad. Ook was er een stoute Zwarte Lola (noemde ook Lola) die zomaar bij ons binnenliep en in mijn pootje gebeten heeft. De dag nadien deed mijn pootje pijn, ik heb het getoond aan mama maar zij dacht dat ik misschien slecht geland was en mijn pootje verzwikt. Ze zei: Als ik straks thuiskom kijk ik nog eens naar je pootje. Toen ze thuiskwam deed mijn pootje nog meer pijn, mama keek ernaar en zag dat het dik was. Dan heeft ze naar onze oma gebeld en zijn we naar de poezendokter geweest. Mijn pootje was geïnfecteerd door die beet van de stoute kattin.
  Ik was ook wel erg dik en moest op dieet, maar ik ging lekker bij de buren alles opeten! Mama was boos op hen omdat ze mij eten gaven (van den aldi)
  Op een dag lukte het niet meer om op de tafel te springen, mama zette een bankje en ik mocht niet meer buiten spelen. Ben 2 kilo vermagerd!
  Tot ik 3 jaar later ineens omviel, ik ademde niet meer en iedereen, zeker mijn kindje, was aan het huilen. Kindje heeft me nog lang in haar armen gehouden. Ik was haar lievelingske en heb al die jaren haar haren gewassen toen ze sliep en haar kussen ingepikt.

 • Meer over mij:
  Ik was een paar dagen oud en bijna dood maar mijn huisdieren (mama en kindje) hebben me heel goed verzorgt. Ik was uitgehongerd en onderkoeld, mama heeft me meegenomen en onmiddelijk een geklutste eidooier met melk in mijn mond gedruppeld. Ze hield me lekker warm tegen haar huid en is dan naar de dierenarts geweest. Intussen liep het kindje alle snoepwinkels af op zoek naar zo'n flesje met bolletjes in om me te voederen.
  De dierenarts zei dat ik zou sterven, maar het was zo zacht in mama haar bloes dat ik daar wou blijven. Ze hebben me weken dure flesje gegeven en verzorgt. Ook 's nachts, ik wou om de 2-3 uur een flesje en dat hebben ze altijd gegeven. Toen ik dronk werd mijn buikje gemasseerd zodat ik plaste en poepie deed, ik kon dat nog niet zelf. Ik sliep in een warm doosje naast de matras. Mama had de matras op de grond gelegd zodat ze dichter bij mij was als ik piepte en ik haar altijd kon ruiken en zien.
  Zo werd ik stilaan groter. Poezeneten wou ik niet, ik wou al wat mama en kindje in hun mond staken. Dan heeft mama zelfs poezeneten gegeten en mij via haar mond laten proeven ... hihihi. Toen at ik het wel.
  Ik ging soms ook maar het mensentoilet. Mama kon daar niet mee lachen! Ik weet niet waarom, ze zei altijd "Max toch, mijn tapijtje! Je zit averechts" Ik begreep dat niet hoor, zij zaten toch ook op het toilet?
  En als mama baby poesjes mee naar huis bracht dan waste ik hen. Ik speelde met hen, leerde hen vechten en jagen. Maar als ze te druk waren werd ik wel boos, dan moesten ze gaan liggen en mochten niet meer bewegen!
  Ik hield niet van de kat van de buren. Die heeft slaag gekregen van mij! Mama vond haar lief, ik niet. Ze kroop door de venster en kwam bij mijn kindje liggen... Hoe durfde ze?!
  Mama zei ook Jij bent geen echte poes, eerder een pitbull. Tja, als ze me aaiden en ik wou niet dan beet en krabte en spuwde ik.
  Andere kinderen moesten niet in mijn buurt komen. Er was eens een kindje dat me heel hard getrapt had, haar papa heeft me toen vastgepakt en tegen een poort gesmeten. Ik kwam thuis met een hersenschudding en heel angstig. Gelukkig had iemand het gezien en is het aan mama gaan zeggen. Sindsdien waren kinderen in gevaar en was ik mensenschuw.
  Gelukkig was er mijn huisje en toen mama verhuisde waren er geen kinderen in de buurt. Enkel mensen die visgraten en kippebotjes in onze tuin gooiden. Mama is na 2 verwittigingen een varkenspoot aan hun achterdeur gaan hangen en het was gedaan (albanese moslims)
  Dan zijn we nog eens verhuist naar een groter huisje, maar daar zaten meer honden (Lekkerrrr)

  Dat was het zo'n beetje

 • Datum laatste update: 26 september 2010 - 13:10

 • 2.135 Eigenaars
 • 5.767 Kattenprofielen
 • 5.850 Foto's
 • 6.255.190 Weergaves
 • 293 Reacties