Spring naar inhoud


Winston


Beoordeling kattenprofiel   * * * * * 1 Stemmen

Winston


winston.jpg
 • Ras: HTK
 • Weergaves: 2.276
 • Roepnaam: Ponneke of Van Boevaerd of Sir Blèks-a-lot
 • Geslacht: Kater
 • Mijn kleur: zwart met wit medaillonnneke
 • Mijn geboortedatum: 1 juli 2008 (Ik ben 12 jaar en 3 maanden oud.)
 • Bij mijn baasje sinds: 29 augustus 2008

 • Mijn opvallende kenmerken:
  Mijn oma was een kartuizer en ik heb nog wat Kartuizer-trekjes (hoewel minder als mijn broertje)

 • Mijn herkomst:
  De secretaresse van de man van mama haar goeie vriendin

 • Mijn karakter:
  Speels maar toch graag slapen. Ik ben ook heel zelfzeker, niet de grote schootzitter maar lig graag in mijn bedje of mijn mama haar bedje. Ik zit ook graag eens buiten. Als ik naar buiten wil, ga ik aan de deur staan en als mijn mama dan afkomt, doe ik een rondedanske om het haar schoon te vragen. Mijn mama kan dan moeilijk "nee" zeggen. En nu heeft ze voor ons een chip-luikske geplaatst dus we kunnen overdag binnen en buiten wanneer we willen. 'k Ga wel een beetje op mijn lijn moeten letten want veel overschot heb ik niet om door dat luikske geraken. Moeke is nu al aan 't "grèten" met mij :louche: "èhihihi, ge goa nog ne kjè vastezitten mè ujen uik dikke buik, hahaha". Grappig zè, heel grappig. 'k Zal ze nog eens voetje-lappen, dan zallekik kunnen lachen van hihihi en hahaha :p

 • Ik houd van:
  Mijn broertje Churchill, spelen, slapen, kattenkruid, massagekes en geborsteld worden. En van mijn moeke natuurlijk.

 • Ik houd niet van:
  Het pensionneke waar ik tijdens de verbouwingswerken twee weken naartoe moest en de dierenarts (Madam Stek). Daar wil ik altijd mijn nagelkes in planten. De laatste keren was ze een beetje ongerust want 'k had er heel lelijk naar geblazen en gegromd toen ze mijn uit mijn transportbak probeerde te halen. Ik hou ook niet van vreemde poesies op den hof. Met die zwarten heb ik al eens gevochten, amai, da was nie gewoon. Mijn moeke was toen ferm verschoten, want a ja, ze stond te koken en plots ziet ze daar "een bol van twee zwarte poesies" al krijsend over het terras rollen". Ze stond daar toen stomweg op het terras in cirkelkes rond ons te lopen, omdat ze niet wist hoe ze ons uit elkaar kon halen. Uiteindelijk kon "zwartzak" ontsnappen en mijn moeke heeft mij tegengehouden terwijl hij op de vensterbank aan het bekomen was.  Die is hier dan een hele tijd niet meer gekomen maar plots was hij daar weer. Meneer wist wel niet dat we ondertussen via het luikske vrij buiten kunnen, moehahaha. Hij kwam weer lachen en uitdagen en zeveren maar we zaten allemaal buiten en hij heeft van allemaal saffletten gekregen, den enen achter den anderen. Nu slaapt hij nog in het tuinhuis maar zodra hij moeke 's morgens hoort, gaat hij rap gaan lopen want dan weet hij dat ik onderweg ben 8) . 'k Heb tijdens de verbouwingen ook wel met mijn broertje Churchill gevochten, ik liep heeltijd te bokkepruiken want 't was hier in huis allemaal opengebroken en al mijn vertrouwde plaatskes waren weg en dan kreeg broertje het van mijn gedrag op zijn systeem en zat naar mij te stierekoppen. En dan werd ik boos en dan kreeg hij rammel. Daarna moet mijn moeke resten van mijn nagelkes uit zijne pels kammen. Dan was ze boos zulle! En echt zonder hihihi!! Maar broertje Churchill heeft mij dan ne keer goed teruggepakt en heeft zijn tanden in mijn schouderke gezet en dan heb ik zelfs een beetje gebloed. Dan was mijn moeke echt voor t'ontploffen op ons alle twee. Maar zodra den trap erin zat en de deuren geplaatst waren, was ik terug content en niet meer aan het bokkepruiken en was broertje ook weer content en moeke ook.

 • Mijn favoriet speelgoed:
  Gele kleine decoratie-paaskuikentjes en den DA bird of de Bird hengel en de Nekoflies.

 • Mijn lievelingseten:
  Orijen met kip en Hills c/d ocean en van alle natvoer - behalve kvv en rauw

 • Mijn medische achtergrond:
  Madam Stek heeft een paar dagen voor mijnen eerste kerstdag mijn ballekes gepiekt :knuppel: met moeke haar goedkeuring dan nog :o
  Elke jaar krijg ik ook nog een stek met vaccin, ééntje die ook beschermt tegen leucose.
  En 'k Heb ook al één keer een hele grote stek gekregen voor een chip te plaatsen. Man dan wazzekik voor te rotten :evil:
  Ik heb eens een grote verkoudheid gekregen (nadat ik in pensionneke gezeten had) en ik had toen ook een grote blaas op mijn tong. Dat deed veel pijn. Maar mijn moeke heeft mij dan medicijntje gegeven. Na een paar dagen was pijntje weg, maar moeke bleef mij verder pillekes geven. Ze moest van Madam Stek (de vijand!). Ik heb de pillekes dan maar weer uitgespuwd. Mijn moeke en ik hebben dan ge-tsumo-worsteld. Na een kwartier had mijn mama telkens gewonnen, maar ze moest achteraf wel doodvermoeid in de zetel gaan liggen.

 • Meer over mij:
  Ik eet graag plantjes!! Vroeger haalde mijn moeke elke week echte bloemetjes in huis, voor de gezelligheid. En tegen dat mijn moeke de volgende dag opstond, lagen haar bloemekes op de grond en had ik de helft van de bloemblaadjes opgegeten. Moeke was dan altijd aan het reclameren (Van Boevoard, opsedomme! Da mag niet!) maar dan keek ik eens heel schuldbewust en lief en vijf seconden erachter kreeg ik dan een knuffel en duizend zoentjes. Hihi. Mijn moeke laat zich gemakkelijk inpakken. Mijn moeke haalt nu enkel nog namaakplantjes in huis die niet te onderscheiden zijn van echte. Nu vreet ik de tuinkruiden op 8) . Ik heb ook al zongedroogde tomaatjes opgegeten (en de ansjoviskes die ernaast lagen, laten liggen), ons moeke had dat precies ook niet verwacht. En als moeke courgette en aubergine snijdt en er valt een brokje op de grond, ben ik er ook als eerste bij voor het op te eten. Hihi.

 • Datum van toevoeging: 17 oktober 2012 - 12:26
 • Datum laatste update: 10 februari 2014 - 15:10

 • 744 Eigenaars
 • 2.535 Kattenprofielen
 • 5.911 Foto's
 • 3.605.991 Weergaves
 • 299 Reacties