Spring naar inhoud


Ella


Beoordeling kattenprofiel   - - - - -

Ella


DSC_00921.jpg
 • Ras: Bengaal
 • Weergaves: 696
 • Geslacht: Poes
 • Mijn kleur: Brown Black Spotted
 • Mijn geboortedatum: 6 april 2013 (Ik ben 5 jaar oud.)
 • Bij mijn baasje sinds: 22 mei 2014

 • Mijn opvallende kenmerken:
  Ik loop altijd heel graag tegen de grond,
  ik ben een echt jagertje

 • Mijn herkomst:
  Mijn mama heeft mij overgenomen van een dame die met mij en Jack een cattery wilde beginnen,
  maar die dame keek de laatste maanden door prive omstandigheden niet meer naar ons om daardoor waren wij een beetje vervreemd en bang van alles . Ondertussen zijn we helemaal los en vertrouwen we de mensen terug nu nog andere poesjes leren vertrouwen , Ik heb het daar veel makkelijker mee dan Jack hij valt aan of gromt ik probeer al met hun te spelen maar dat durven zijn nog niet zo goed hoor ik mag wel al achter hun crossen maar zodra ik hun vang dan blazen ze nog even dan trek ik mij terug om het 5 minuten later terug te proberen.
  Op een bepaald moment is mijn mannetje Jack in ons vorig huisje beginnen sproeien waardoor wij non stop in een badkamer zaten.
  Uiteindelijk heeft ze dan ook een thuisje gezocht voor mij en mijn mannetje Jack.
  Omdat ik zogezegd zwanger was heeft mijn mama (relatief) veel centjes betaald voor ons als fokpoesjes en zelf ook een cattery gestart ,want oorspronkelijk wilde mama ons allebei als huiskatjes nemen .
  Zijn wij lekker blij dat wij 1 keer op een jaar een nestje mogen maken want zeg nu zelf we zijn echt allebei heel mooi .
  Mama heeft heel even getwijfeld ons steriel te maken (Sttt niet tegen mama zeggen maar daarom probeer ik niet krols te worden dan heeft ze geen last van mijn krols gedrag hihi ^^) maar gelukkig is ze er attent opgemaakt dat het echt zonde zou zijn , we hebben allebei een mooie stamboom en we zijn echt mooi (al zeg ik het zelf ), ik hoop dat onze kleintjes alle leuke eigenschappen erven van mijn mannetje en mij. Maar ik ga nog even wachten om krols te worden , ik ben nog maar 1 jaar en 4 maand dus mama zegt dat ik alle tijd heb.
  Ondertussen oefent Jack al maar een beetje (al vind ik dat niet altijd even leuk)

 • Mijn karakter:
  Ik ben een hele lieve actieve bengaal .
  Ik geef graag knuffels rol graag op mijn rugje rond voor aandacht
  En ik kan het vinden met alle katjes en hondjes ,
  alleen moet ik het volgens mama wat kalmer aan doen met de andere katjes want die zijn nog een beetje bang van mij (mama zegt dat dat komt omdat Jack hun bang heeft gemaakt)

 • Ik houd van:
  'paaldansen' noemt mama het , dan ga ik op de paal liggen rondkronkelen
  knuffelen en ravotten

 • Ik houd niet van:
  Ik hou er niet van als de deur naar boven toe is dan laat ik van mij horen .
  Myrthe want zij krijst moord en brand als ik nog 2 meter van haar sta (al zou ik graag met haar spelen hoor )
  stilzitten doe ik niet graag

 • Mijn favoriet speelgoed:
  rietjes in alle maten en kleuren
  speeltjes met geluidjes (piepmuisjes enzo )
  de speelrails
  veertjes 'wegschieten'
  hengels
  de plafondpaal

 • Mijn lievelingseten:
  Ik eet het liefst van al echt vlees :
  geef mij maar lekkere kippenboutjes of ribbetjes hoe vleziger hoe liever
  Maar mama zegt dat ik ook andere zaken moet eten .
  Ik eet dus ook lekker Carnibest / Tinlo en als ik beneden zit durf ik ook Porta 21 graanvrij sensible mee te eten van de poesjes (want sommige poesjes beneden willen geen carnibest eten en zijn nog aan het overschakelen) en hmm ik vidn die brokjes ook ZO lekker ! In het begin zette mama ze weg als ik beneden was maar dan trok ik de kast lekker open nu laat ze ze staan ik verdraag  ze toch.
  Ik eet ook graag kaassnoepjes (van catisfactions,.. ) Ook eet ik graag echte kaas , maar dan krijg ik van mama enkel een klein stukje lactosevrije kaas (oma durft me stiekem wel eens laten snoepen van een smeerkaasje want dat eet ik zo graag, mama heeft dat wel niet graag ze zegt dat dat niet gezond is ).
  EN als ik zin heb in iets lekkers dan peuter ik de frigo maar open en bedien mezelf (FOEI! zegt mama dan , ze zal er maar een slotje moeten opzetten ik vind het veel te leuk de deugeniet uit te hangen ;) )

 • Mijn medische achtergrond:
  Volgens mijn vorige baasjes was ik volledig in orde als fokpoesje maar niets was minder waar.
  Ik had dan wel mij chip (en mijn stamboom uiteraard) maar dat was het dan ook .
  Ik was enkel getest op Fiv en Felv en dat was al een jaar oud, en mijn entingen waren ook niet in orde. Ik had ook dirngend ontworming en ontvlooing nodig. Dus heeft mama dat allemaal geregeld.
  Omdat ik zogezegd zwanger was heeft mama ook een echo laten doen , maar ik was niet zwanger , en al een geluk misschien want zoals men mama al vermoede toen ze me voor het eerst zag was ik zwaar ondervoed.
  Ondertussen ben ik lekker op gewicht en krijg zelf een buikje (waarschijnlijk) van al dat lekkers (maar mama zegt dat dat mag want als ik zwanger ben kan ik alle reserve goed gebruiken dus smul ik maar lekker verder)

 • Meer over mij:
  Ik ben ene pittige meid die niet graag stilzit,
  ik kan ook mijn mannetjes staan,
  als ik geen zin heb om met Jack te spelen laat ik dat ook merken , dan durf ik hem wel eens een kap te geven en dan gata hij lekker in zijn wipper gaan slapen dan ben ik op mijn gemak .
  Ik mag van mama zelf kiezen of ik beneden of boven wil .
  Zodat mijn mannetje niet altijd alleen zit en ik van niemand vervreemd.

 • Datum van toevoeging: 27 juli 2014 - 16:47
 • Datum laatste update: 14 augustus 2014 - 12:38

 • 1.863 Eigenaars
 • 4.493 Kattenprofielen
 • 4.789 Foto's
 • 4.470.563 Weergaves
 • 278 Reacties