Spring naar inhoud

  •  

BlackScorpion

Lid sinds 20 nov 2013
OFFLINE Laatst actief Gisteren, 22:01
-----

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Geluid dat een kat aantrekt (super grappig)

23 januari 2021 - 20:55

Sorry, ik klik er niet op. Lijkt me een virus mogeljkheid.

In onderwerp:Haarballen

19 januari 2021 - 12:28

Nu ik geef wel een pasta af en toe aan Lily tegen haarballen. Eigenlijk vooral omdat ik een staaltje gekregen had in een pakket. Het merk is SANAL - MALT PASTE en ze verkopen dat bij Medpets. Lily is er zot van. Maar ik heb ook een staaltje staan van SMILLA - MALT PASTE, welke ik met punten bij Zooplus gekocht heb. Die is nog niet open, omdat ik nog met het staaltje SANAL bezig ben. Dat zal deze week of volgende week zijn dat ik die Smilla zal uitproberen. Ik duw zo een streepje op mijn vinger en Lily likt dat dan van mijn vinger af.

In onderwerp:Wist je dat...

13 januari 2021 - 17:43

Welcome back Nadine!

Ja, het is hier maar stillekes tegenwoordig. Hopelijk betert dat wel eens terug. Ofwel is er gewoon niet veel te vertellen. Waar ik nog wel kan inkomen met de wereld hoe ze momenteel is.

Met mij zelf gaat het best goed.

Ik vind thuis werken zalig, kijk er beetje tegenop om terug naar het werk te gaan. Ik kan me zoveel beter concentreren en meer werk verzetten thuis dan ik op het werk kan (omdat daar veel getetterd wordt). Ik ben nu 2 maand niet naar kantoor geweest, maar MOET vanaf volgende week elke 2 weken 1 dag gaan. Ze hebben schrik dat ik de voeling met de andere ga missen. Nochthans hoor en zie ik sommigen nu meer dan als ik op kantoor ben (via videocalls).

Verder ben ik in november terug beginnen lopen en loop ik nu 3 keer per week 30 minuutjes. Nu eerst zorgen dat die 30 minuten gemakkelijker gaan aanvoelen en dan kan ik daarna opbouwen naar 5 km (ik zit nu op 3,3 km ongeveer).

En mijn maandeljkse baxters doen blijkbaar ook braaf hun werk, want mijn reuma lijkt goed onder controle. Gelukkig heb ik ondertussen ook goedkeuring ze te krijgen (ivm betaling in mijn plaats) tot en met augustus. Tegen dan moet het vernieuwd worden.

Met Sierra en Lily is ook alles goed. Sierra blijft wel moeilijk om op gewicht te houden (ze valt snel af) en Lily blijft maar bijkomen. Die kunnen we binnenkort rollen...

Hoe is het met Yoshi?

Qua die buddy, is het niet beter om dan toch al iemand te hebben tot juli dan niemand te hebben? Dat is maar mijn idee hè. Ik zit niet in uw situatie en zie dat misschien anders hè.

Hopelijk raakt het doucheprobleem toch snel opgelost!

In onderwerp:Haarballen

10 januari 2021 - 08:05

Ik moet zeggen, Lily is nu al een heel dik jaar bij ons, maar we hebben nog geen haarbal gehad. Ze eet regelmatig van kattengras en dat is al...

In onderwerp:Wat heb je het laatst gekregen?

08 januari 2021 - 17:17

Een grote doos vol goodies zoals een houten dienblad, kaars, kleine cake, amandelkoekjes, thermosfles, chocolade, fles cava, zak chip, etc. toegekregen thuis van mijn werk als bedankje voor de inzet  :loveshower: