Spring naar inhoud

  •  

BlackScorpion

Lid sinds 20 nov 2013
ONLINE Laatst actief Vandaag, 20:47
-----

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Wist je dat...

Vandaag, 19:29

Collega wil in september 2 zwarte kittens nemen, zou ze er dan nog vinden? Ze heeft een oudere zwarte kat en wil 2 kittens in de hoop dat 2 kittens elkaar bezig houden (en de oudere kat met rust laten) en kittens omdat een kitten misschien sneller aanvaard wordt dan een volwassen kat. Zwart omwille van dat zwart nog minst populair is en september zodat ze ze niet direct 'alleen' moet laten voor vakantie.

In onderwerp:Stel,u ziet dit bij de buren...

Vandaag, 19:26

Ah ja sorry, ik dacht dat het een veranda aan huis was en er niet zoveel katten zaten en dat die ook in huis kunnen. Waar ik dan ook dacht dat er mss meer bakken waren. In het geval wat jij zegt, dat is niet goed.

In onderwerp:Emoji - EĆ©nogig dutske

Vandaag, 19:24

Veel beterschap voor Emoji!

In onderwerp:Wondjes rond kop? - Update: rotte tand

Vandaag, 19:23

Veel succes voor Saga!

In onderwerp:Wist je dat...

Vandaag, 14:28

@Inge: geen borstkanker, maar mijn moeder zit vol cysten en die moet met mammo + echo onderzocht worden omdat zo een cyste altijd kan muteren of toch iets gevaarlijks kan zijn. Aangezien dit mogelijks wel erfelijk is zo een cysten krijgen, denk ik dat ik dat ook maar best laat doen voor ik me een bult schrik?

Wist je dat ik beetje 'in mijn gat gebeten' ben? Bij mijn directe collega's (zelfde eiland) zijn er een paar die sinds een jaar ofzo regelmatig samen met nog 1 of 2 anderen uit gaan of iets gaan eten. 1 keer hebben ze mij ooit meegevraagd en daarna niet meer. Tijdens de lock down ben ik er gelukkig gespaard van gebleven, maar nu zit ik er weer midden in en hoor ik hen weer volop afspreken. Zo zijn ze woensdag weer samen gaan eten. Niet dat ik mee WIL (er zijn er 2 waar ik het niet zo op heb staan), maar gewoon het principe dat ze het niet eens vragen. En nee, ze hebben het nooit gevraagd dat ik nee gezegd heb ofzo. En nu hoor ik onze CEO vragen aan anderen hoe het gisteren was. Blijkbaar zijn er een aantal gisteren samen gaan eten, een mengeling van 2 departementen, waar ik ook niet voor was gevraagd. En nogmaals, het is niet dat ik mee WIL, zeker nu met de corona weet ik niet of ik op restaurant wil gaan. Maar het gaat gewoon om het principe. Ik voel me zo precies de onzichtbare vrouw... Ik verlang terug naar de lockdown in welke ik gewoon thuis werkte en mij over zo een dingen niet druk kon maken...

Sorry, moest even uit mij, ik stop met zagen nu.