Spring naar inhoud

  •  

Elma

Lid sinds 01 dec 2013
OFFLINE Laatst actief Gisteren, 18:12
*****

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Wist je dat...

08 juli 2020 - 19:21

Bekijk berichtlathyrus, op 07 juli 2020 - 13:27, zei:

ik heb morgen eindelijk een afspraak voor mijn mammo en echo, ik ben nu al goed zenuwachtig, niet voor die mammo en echo zelf maar wel voor de uitslag.
Ik vraag altijd aan diegene die de Mamo maakt of ze al iets kan zien. Het is altijd dezelfde dame, dus na al die jaren kent ze me en ze geeft ook telkens aan dat er niks te zien is. Zo ben ik al direct wat meer gerustgesteld want ik heb een paar borstkanker in de familie gehad (zus, tantes, moeder), dus ik ben altijd wat ongerust.

In onderwerp:Het klaag-topic

06 juli 2020 - 16:32

Het is die pijn die ik altijd heb. Dan heb ik hier pijn, dan daar. Altijd wel ergens pijn. En in de avond begint mijn gezicht te jeuken, vooral rond mijn neus. Dat duurt de hele nacht. Om gek te worden. Ik heb al vanalles op mij gezicht gesmeerd, maar alleen pillen helpen, maar die zijn dan weer slecht voor mijn al half werkende nieren. Ik hoop dat die zware operatie aan mijn buikaorta verlichting zal brengen, maar ik zie wel tegen die intubatie en opname op intensieve op. :catcurs

In onderwerp:Wist je dat...

05 juli 2020 - 17:07

Ik denk dat we allemaal een beetje de Corona blues hebben. Onze wereld en dagekijkse routines zijn helemaal overkop gegaan en dat ons lichaam nog niet aan.

In onderwerp:Het klaag-topic

05 juli 2020 - 17:02

Bedankt voor de tip, maar ik heb het vroeger al geprobeerd en het deed niets af. Nu geloof ik er niet meer zo in. Sorry.

In onderwerp:Het klaag-topic

04 juli 2020 - 17:55

Bedankt BS, voor je antwoord, maar ik pak al zoveel "pillen". Ik hoop maar dat ik niet te lang in het ziekenhuis moet liggen. Met mijn nachtraaf syndroom is dat voor niemand leuk. En al die pillen moet de verpleging mij dan geven. Die gaan lachen. Ik hoop dat alles goed verloopt en dat ik dan terug kracht in mijn benen heb, want nu kan ik nog geen 500 meter gaan. En in de nacht heb ik altijd pijn aan mijn maag. Noch een gevolg van mijn maagbloeding? Zucht