Spring naar inhoud

  •  

Elma

Lid sinds 01 dec 2013
OFFLINE Laatst actief Gisteren, 23:01
*****

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Oogstnestje

Gisteren, 18:15

Ze zijn al wat getraind. Als ik de glazen kommetjes van hun nat voer tegen elkaar schuif, dan stormen ze allemaal de trap af. We hoeven ze dus niet meer met een reistas naar beneden te brengen. Want die beginnen natuurlijk al wat te wegen hé.

In onderwerp:Oogstnestje

17 september 2019 - 21:50

Amai wat een verschil met Speedy. Nu hebben we weer 5 kittens die samenspannen. Eerst was dat een groep van 4 en Speedy die lag altijd in een zetel te slapen. Ze eet nu ook al veel beter, maar nog heel traag, dus zetten we haar apart, zodat ze haar nat voer op haar gemak kan opeten. Deze namiddag lagen ze alle 5 samen op de fleece op de keukentafel te snoezen.

Bijgevoegd bestand  20190917_172426.jpg   764,41K   1 downloads


Speedy ligt links op de foto.

In onderwerp:Oogstnestje

16 september 2019 - 20:59

We zijn naar de DA in Diepenbeek geweest met Speedy. Ze kreeg 2 spuiten: AB en cortisone. Ze had 39,4° koorts. Van het oogje zijn ze afgebleven. Dat moesten we zo lang mogelijk dicht laten omdat er een blaasje op haar oogje zelf was/is. Toen we thuis kwamen was ze al wat levendiger. :catkiss
Maar nu zit Simba weer met het begin van een oogontsteking (tranend oogje), dus die heb ik maar ineens oogzalf gegeven.
Bij mijn endocrinoloog kreeg ik te horen dat ik nu 1x per week moet spuiten voor de diabetes, want mijn bloeduitslag is niet zo goed. :scared:
Geloof je dat ik blij zal zijn als dit nestje gezond en wel afgeleverd kan worden aan het asiel? Ik word het stilletjes aan moe. Door Speedy haar oog kan ik me niet meer focussen op de 4 anderen, die bijna tegen de kilo wegen en dus binnenkort weg mogen, maar Speedy kan hen niet missen en jankt als ze alleen is. Ik kan haar geen 5 minuten alleen laten of ze miauwt al klagelijk en daar kan ik niet zo goed tegen. :trance:

In onderwerp:Oogstnestje

14 september 2019 - 21:11

Ik heb antwoord gekregen van het asiel en ik mag naar de DA van Diepenbeek die Snorry van het vorige nestje ook zo goed en snel geholpen heeft. Maandavond gaan we langs. Het asiel had aan de gewichten ook al gezien dat het niet klopte. Vorige DA die haar aan een infuus had gehad, had haar vergeten te enten. Toen we terugkwamen omdat het niet beterde en naar het boekje vroegen, realiseerde ze zich dat ze Speedy nog niet geënt had. Ze heeft dus haar spuit tegen niesziekte pas vorige week gekregen. Daarom dat ik niet graag naar Inge wil teruggaan. Snorry was bij Diepenbeek, op 1 dag genezen, na 4 spuiten. Ik hoop dat ze maandagavond goed behandeld wordt. Want we moeten haar deels dwangvoeren met Gourmet mousse zodat ze toch voldoende eet. Ik moet maandag juist naar de Endocrinoloog om 17u tot 18u. Daarna gaan we direct door naar Diepenbeek. Mijn hubby blijft bij haar in de auto zitten. Anders zijn we niet op tijd bij de DA, die maar tot 19u30 zit.

In onderwerp:Wat denkt deze kat?

14 september 2019 - 21:04

Oooh, ik lig hier zo goed. Doe die fleece maar toe, dat is lekker warm.