Spring naar inhoud

  •  

Umbaba

Lid sinds 28 sep 2009
OFFLINE Laatst actief 11 jul 2020 11:58
-----

Mijn 5 recentste onderwerpen

comfortabele cone vinden na operatie

23 juli 2019 - 10:29

Onze Lamber heeft na zijn operatie van de dierenarts zo'n plastic cone mee gekregen zodat hij van de draadjes blijft. Nu lijkt dat ding niet echt gemakkelijk om mee rond te lopen, hij botst overal tegen en eten gaat erg moeilijk.

Op het internet kwam ik dit tegen:
https://www.medpets....mfy-cone-kraag/

Heeft iemand hier dat of iets gelijkaardigs al is geprobeerd, hebben ze er minder last van en houd het toch nog de wond veilig?

De dierenarts had hem eerst een soort body aangetrokken omdat ze dacht dat het comfortabeler zou zijn, maar dat ding bleek te kort, hij kon toch nog aan de wonde.

Opnieuw voorstellen

17 juli 2019 - 15:34

Eigenlijk ben ik al lang lid, maar jaren niet meer hier geweest. Nu merk ik dat ik de laatste tijd toch wel af en toe weer zin heb om hier is te komen kijken, maar er is hier veel veranderd. Dus stel ik me maar opnieuw voor.

Mijn profiel ga ik ook moeten aanpassen heb ik gezien want alle katten die daar op staan zijn ondertussen oud geworden en overleden.De kat die we nu nog hebben, Lamber, hebben we als jonge kat (1 jaar oud was hij toen) bij Alturas die hier toen ook op het forum zat gehaald.

Lamber wordt nu ook een dagje ouder en wordt volgende maandag geopereerd voor een mogelijke tumor.

Eigenlijk is het daarmee dat ik hier weer terecht gekomen ben omdat ik overal probeer te lezen wat zo'n gezwel mogelijk kan zijn en wat de kans is dat ze iets onschuldigs vinden.