Spring naar inhoud

  •  

charlotte98

Lid sinds 17 jul 2017
OFFLINE Laatst actief 04 nov 2018 17:01
-----

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Even voorstellen

26 september 2018 - 19:52

:hi:

In onderwerp:in kattenbak gaan

05 juli 2018 - 16:11

hey iedereen! sorry voor het late antwoord, maar heb het redelijk druk gehad de laatste tijd!

ik ben nu bezig met verschillende soorten vulling uit te testen. ik zet nu iedere keer 1 bak met de testvulling en 1 bak met de vulling die ik hiervoor had. tot nu toe nog geen resultaat.
kennen jullie eventueel nog een paar goede merken?

grtjs

In onderwerp:Maandelijkse kost forum?

05 juli 2018 - 16:09

Bekijk berichtMel, op 02 juli 2018 - 14:18, zei:

Ik vind zelf dat het forum niet moest gekocht worden uit het idee dat het zelfvoorzienend zou worden.
Dat zit er volgens mij echt niet in..


En hmm even volhouden omdat er prive geld inzit wat houd dit in als het niet lukt om het forum zelfvoorzienend te maken de site verdwijnt of terug verkocht word?
Of hoe moeten we dit opvatten?

En 1000 eigen geld er is toch 810 euro via de doneeractie al en er waren ook prive al overschrijvingen gedaan dacht ik hoe kom je dan nog aan 1000 eigen geld erin?
Ik zie het rekensommetje even niet.

aanschaf was 1000 denk dat dat zeker voldaan is of misschien net niet met die 810 en de prive donaties.
Ja dan heb je de maandelijkse kosten maar dat kan toch nooit al tot 1000 euro zijn opgelopen of ben ik nu zo mis wanneer het forum overgekocht is dat was toch pas in februari dus stel dat het een 100/maand is 5-6maand lang dan is het nog steeds maximum 500-600euro en je zegt net laatste 3 maand wat er binnen gekomen is zooplus en verkoop enzo dat was al bijna 200 van de bijna 300 van 3 maand 3 maand ervoor zal er ook wel wat binnegekomen zijn (ik vermoed zelf meer omdat iedereen opeens wilde helpen en dus dingen kocht via de linken enzovoort) dus het ligt misschien aan mij maar ik zie het echt niet de grote eigen investering van 1000euro..  :/

Kan misschien heel cru overkomen (alvast sorry daarvoor), maar er was gezegd dat er heel transparant over ging gedaan worden en ik vind het 1000eigen investering die je zegt echt niet meteen.

een server onderhouden kost nu eenmaal verschrikkelijk veel geld. dit bedrag wordt berekend per GB. elke foto extra kost geld.... dus het is hier allemaal zeer mooi en die galerij ook, maar dat kost nu eenmaal geld...

Ik vind het alleszins heel moedig en leuk van evy dat ze dit doet!

grtjs

In onderwerp:in kattenbak gaan

20 juni 2018 - 10:51

heb haar idd tijdens de daad al in de kattenbak gezet, maar dat is te stressvol voor haar. ik heb ook al geprobeerd door een tijd de ontlasting in de bak terug te smijten.
ik moet wel nog een paar zaken melden: ze doet enkel de grote boodschap als ik thuis ben. en ze begint dan altijd te schrapen, alsof ze het wilt ondergraven (wat natuurlijk niet gaat op de vloer) heb haar nog maar 2 keer de daad daadwerkelijk zien doen, dus ik weet niet echt welke pose ze aanneemt....

Ik zou idd eens kunnen proberen met andere kattenzand. ik denk dat het dan beter is van maar 1 kattenbak te veranderen van zand? want luna, de eerste poes houd wel van dit zand....

In onderwerp:in kattenbak gaan

18 juni 2018 - 10:54

ben ook al naar de dierenarts geweest hoor ;) geen medisch probleem te vinden. de dierenarts zei tegen mij van gewoon door te doen met wat ik nu doe en veel geduld te hebben (wat ik nog altijd heb, maar ik begin me idd zorgen te maken)