Spring naar inhoud

  •  

charlotte98

Lid sinds 17 jul 2017
OFFLINE Laatst actief Gisteren, 18:56
-----

Mijn 5 recentste onderwerpen

verkeerde aankoop kattenbakzand

07 november 2017 - 14:17

Hey iedereen!

ik had in de colruyt per ongeluk het verkeerde soort zand meegenomen.... ik heb geprobeert hiermee te werken, maar is niet echt mijn ding. het zijn van die dikkere korrels. ik heb deze aangekocht in de colruyt voor €4,67.

als ik dit al kwijt kan voor €3 ben ik al blij :)
het gaat over een zak van 11,5 L en dit is in regio oudenaarde. indien je het opgezonden wilt hebben, zal je de verzendkosten erbij moeten betalen....
link: https://colruyt.coll...kvul-10l-15-gr-

bereikbaar via sms:knip
of via mail: knip

grtjs charlotte

erkenningnummer

06 oktober 2017 - 13:21

hey!

ik wou eens informeren wat je allemaal nodig hebt als je katten thuis wilt opvangen. nu blijkt dat ik een erkeningsnummer daarvoor nodig heb. weet iemand hier toevallig meer over?
Mijn idee was eigenlijk om sporadisch maximum 1-2 katten op te vangen voor mensen die op reis gaan, in het ziekenhuis liggen, ... ik ben alleszins (nog) niet van plan om dit op grote schaal te doen. ik wou dit vooral doen zodat mensen een plaats hebben om hun katten te laten logeren ipv te dumpen....

grtjs

verveling

18 september 2017 - 07:43

hey! mijn kitten van eind de 4 maanden kijkt meer en meer naar buiten (ze is een binnenkat en kan niet naar buiten) dus mijn vragen zijn:
1. is dit van verveling?
2. wat kan ik hier eventueel aan doen zodat ze het meer naar haar zin heeft?
momenteel heeft ze al 5 speeltjes, een krabpaal en mij ;)

gratis voeding royal canin

20 augustus 2017 - 18:48

hey!

voor de mensen die geïnteresseerd zijn kan je via hier https://deals.royalc...teduchat_nl_acq een gratis zak katteneten naar keuze kiezen. het zijn geen grote zakken (+-400G) maar het is alweer wat uitgespaard ;)

gewoon registreren, een winkel kiezen een gaan ;)

grtjs

stofzuiger

16 augustus 2017 - 14:41

hey!

ik heb overlaatst een onderwerp teruggevonden op deze site over de dyson steelstofzuiger. nu vroeg ik mij af of er hier mensen zijn die ervaring hebben met een draadloze steelstofzuiger (zonder zak), maar in een wat goedkopere prijsklasse.

grtjs
Charlotte