Spring naar inhoud

  •  

Mario70

Lid sinds 14 mei 2019
OFFLINE Laatst actief 17 okt 2019 18:52
-----

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Verhuis

17 oktober 2019 - 12:13

Wel, ik heb ondertussen al een leibandje gekocht. Vermits ze dat niet gewend is leg ik het steeds naast haar als ze ergens gaat liggen.  Spelen doet ze nog altijd niet. Balletje gooien...?  'Ga het zelf halen' denk ze dan.
Ze is bezig met overal haar geur achter te laten. Ze wrijft tegen de muren, deuren...  Deze week werd ons  nieuw salon geleverd.  5 minuten later lag ze er al in.   Ook mijn bureau en bureaustoel heeft ze al verkend... En jammer genoeg heeft ze haar klauwen in mijn nieuwe lederen bureaustoel al gezet...  da's minder prettig maar soit...  Er is een raampje dat we regelmatig openzetten voor verluchting. Dat staat wel redelijk hoog want het is met een speciaal mechanisme dat we het open moeten zetten. Gisteren heeft ze dat voor de eerste keer gezien... Ik zette het net open en zag dan dat ze aan het kijken was. Ze is zeker 10 minuten naar dat open raam blijven staren. Ik zag haar denken: 'aha...hoe geraak ik daar...'... :-)  
Maar het is veel te hoog, dus ze kan niet buiten.  Eén ding heb ik wel geleerd sinds we Pucci hebben.... Katten zijn slimmer dan ik dacht...   Dit weekend gaan we eens proberen met haar in de tuin te wandelen, aan haar leibandje.