Spring naar inhoud

  •  

Pixel

Lid sinds 06 feb 2009
OFFLINE Laatst actief Gisteren, 22:37
***--

#1757779 Vandaag jarig (27 mei 2018)

Geplaatst Casper-Cartouche on 27 mei 2018 - 14:51

:birthday: :party: :proost: :proost: :party: :birthday:


#1750531 Moeilijke keuze, mededeling

Geplaatst Evyke81 on 13 februari 2018 - 21:42

Bekijk berichtJeannine, op 13 februari 2018 - 20:51, zei:

Raar, ginnie was bij haar overname geen moderator meer, duidelijk iets fout gelopen toen, dacht dat ze eerder al gestopt was uit tijdgebrek.
Verbaasde mij een HALF JAAR geleden dan ook heel erg dat ze dan aankondigde dat ze KS ging overnemen, weet je normaal toch dat er veel tijd in gaat zitten een site in goede banen te leiden.
Het gezegde klopt dus echt, haast en spoed is zelden goed, en een beetje nadenken eer er gehandeld wordt is ook een goede zaak toch.
Evi is enkele dagen bezig om alles uit te vlooien hoe en wat, heel verstandige beslissing.

Helaas was er geen tijd op overschot om nog wat te wachten.  Ks was meer dan 2 weken offline omdat er niet betaald werd.
En het was inderdaad snel overnemen om niet iedereen te verliezen en KS nog meer bergaf te laten gaan.

Kort daarna zijn er veel oude terug even komen meelezen, helaas niet voor lang.

En ja, ik ben mij aan't voorbereiden. Ik wil er voor gaan, maar er ook over nadenken. :)
Ik besef dat ik het niet alleen kan en wil dus ook enkele mensen achter mij staan hebben#1658463 Bedrog ten koste van welzijn kat!

Geplaatst Murron on 24 juni 2015 - 06:25

Ik zie eerlijk gezegd niet in hoe je als moderator kàn controleren of een katje bij iemand woont of niet. Dat gaat niet om je hand boven iemands hoofd te houden maar je hebt gewoon geen enkele basis om op af te gaan. En ok Fairness, jij komt dat nu zeggen en je verhaal zal wel waar zijn (ik ken niets van de voorgeschiedenis) maar dan kan iedereen hier iets komen zeggen. Mijn ex verspreidde overal het gerucht dat mijn katten in het asiel gedumpt waren, stel dat ie dan ook vraagt om alles te verwijderen hier en gelijk krijgt, terwijl mijn katjes nog netjes bij mij wonen! Ik zou nog niet te zwaar tillen hieraan. Ik snap dat dat kattenprofiel voor jou een doorn in het oog is! Komt wel goed, het gaat er wel af, op een of andere manier, maar niet zomaar met de vingerknip.

Ik had helemaal niets gemerkt van leugens of slechte behandeling van haar katten, maar ken haar ook niet echt. Wat een vreselijk verhaal is me dat :( hoe kan je daar nu zo over liegen, en dan nog een verhaal verzinnen dat jou extra kwetst. Al een geluk dat de chip nooit veranderd is! Anders kon je er nog problemen mee krijgen (of bij nader inzien, je zou het nooit geweten hebben). Heel goed dat Pancakes/Nacho bij jou zit en hopelijk is er snel stabiliteit in jullie kattengroep. Zou de niesziekte dan niet chronisch zijn?


#1658432 Bedrog ten koste van welzijn kat!

Geplaatst hilleke on 23 juni 2015 - 22:23

We kunnen dit toch gewoon als volwassen mensen oplossen?
Vraag haar gewoon of ze het profiel op KS verwijderd.
Als je wil stuur ik haar er ook een pb over.
Maar ik hoop dat jullie begrijpen dat wanneer iemand de forumregels niet overtreed we niet zomaar profielen en kattenprofielen en foto's kunnen verwijderen.#1648424 Koffiehoek niet openbaar

Geplaatst ginnie on 17 april 2015 - 16:11

ik zou denken dat juist als iemand in een gesloten hoekje post, dat het dan interessant wordt om te kijken waarom dat is waarom is iemand genegen in een geheim hoekje te posten? ik zou daar nieuwsgierig naar worden.
en dan melden mensen zich aan, lezen mee en weten het nog.

het creeert m.i. een schijnveiligheid. Mensen voelen zich beschermd, het is prive........ maar dat is het niet. Bij lange na niet. En ik ben bang dat er dan weer meer verzoeken komen om topics te verwijderen (wat niet snel gebeurd) of te sluiten (wat ook niet snel gebeurd). Ik ben bang dat mensen dan minder snel drie keer nadenken voor ze wat posten.........#1646772 Ongerustheid bij KS leden

Geplaatst DORIS on 07 april 2015 - 21:09

Ik vertrek hier niet.Zit ook op een ander forum maar ben er al lang niet meer geweest.
Ik vind de kattensite het leukste.Mss omdat het het eerste forum is dat ik benaderd heb.#1644911 Ongerustheid bij KS leden

Geplaatst Ailure on 26 maart 2015 - 21:57

Ik vind dat jij zeker wel gelijk hebt hoor ginnie. Er wordt te ver nagedacht nu in dit topic en precies verder afgedwaald. Het ging eerst over KS overnemen, toen over Siemen, nu gaat het zelfs nog verder dan dat en is heel KS precies corrupt. Je hebt idd altijd zelf de keuze of je al dan niet KS wil blijven gebruiken. Dat moet ieder voor zich uitmaken. Onze vragen zijn nu in dit topic beantwoord voor zover dat nu mogelijk is en voor de rest is het idd afwachten wat de toekomst zal brengen. :cat Maar blijven doordrammen lost niets op. Ik wilde, net zoals andere leden, even wat antwoorden hebben op vragen en die hebben we nu allemaal gekregen dus het zit nu wel goed denk ik zo :)

Begrijp heel goed dat je sommige uitlatingen wel beu bent. Toch heel erg bedankt aan alle modjes die de antwoorden verstrekt hebben. Mijn vertrouwen hebben jullie zeker wel hoor. Ik verwijt niemand wat. Modjes niet en Pixel of akke niet. Het is nu zo gelopen en dat kan niet meer worden veranderd, dus erover blijven speculeren heeft geen zin. En nu is het wachten geblazen, en geduldig zijn :duim:#1644893 Ongerustheid bij KS leden

Geplaatst Thundernimf on 26 maart 2015 - 20:03

Enige bijdrage aan dit topic:

Of hier nu 1000 posts komen of 150 met de meest uiteenlopende meningen, het komt erop neer dat niemand iets kan veranderen aan de besluiten die moeten worden genomen. Zo simpel is het. Dus in plaats van op elkaars kap te zitten, beschuldigingen te uiten, kritiek te geven waardoor de leden die wel achterblijven alleen maar zuurder tegenover elkaar zullen staan, is het misschien beter om gewoon te zwijgen en af te wachten. Just my two cents.


#1644677 Ongerustheid bij KS leden

Geplaatst ginnie on 25 maart 2015 - 19:17

Zo, ik ben net thuis. Moet nog eten. Heb in de trein een beetje bij kunnen lezen, als gast, want op mijn telefoon log ik niet in ;)

laten we vooral niet speculeren over de reden waarom Siemen het forum heeft overgenomen. Ik kan geen gedachten lezen, ik kan niet weten wat er op dat moment in zijn hoofd omging.
Ik heb er mijn ideeen bij, maar echt weten doe ik het niet. Laten we die discussie dus nu aub laten rusten, het helpt niemand een steek verder.

Verder zijn er mensen hard aan het werk om te bekijken of het een goed idee is om het forum over te nemen, daar moet goed over nagedacht worden. Het is een verantwoordelijkheid die opgenomen wordt naar de leden toe en dat is geen kleinigheid.

laten we nu aub constructief bezig zijn. Dat komt iedereen hier alleen maar ten goede denk ik zo#1644557 Ongerustheid bij KS leden

Geplaatst fieke0509 on 25 maart 2015 - 13:29

Bekijk berichtAilure, op 25 maart 2015 - 12:51, zei:

Dus omdat 1 persoon er misbruik van gemaakt heeft is die regel er gekomen?
Vind ik ook nogal ver over de kam geschoren... Beetje vertrouwen in de leden? Dan hadden ze beter heel dat topic gewoon verwijdert. Tis nu ook niet dat er dagelijks zulke discussies zijn hé, want er werd al eens zo iets gezegd en ze wilden dat niet doen want dan zou iedereen misbruik maken. Lijkt mij niet, als je een beetje vertrouwen hebt. Maar ja dat kan mijn mening zijn.


Indien je toen al lid was zou je deze beslissing begrijpen.

Het ging er toen echt over, was de tendens dat mensen hier vragen kwamen stellen of herplaatsen en als er ook maar iets niet naar hun goesting was stuurden ze het hele topic, of zelfs hele topics in de war door dingen aan te passen of te verwijderen.

Was erg onaangenaam en zorgde voor veel wrevel.  Toendertijd was dat een heel goede beslissing


#1644553 Ongerustheid bij KS leden

Geplaatst dolfjeweerwolfje on 25 maart 2015 - 13:23

Ik kom eigenlijk niet meer vaak op KS. Zeker niet meer dat het overgenomen is door Siemens. Ik heb vertrouwen in de modjes, maar niet in de nieuwe eigenaar... sorry.
Al van het begin was duidelijk dat het vooral ging om geld te verdienen. Ik ben van mening dat je zo'n forum doet met hart en ziel.
Zo zijn Pixel en Akke ook gestart. Na lange tijd merkte je uiteraard dat KS bijzaak aan het werden was (te druk leven, ondertussen 2 kinderen,....). Zij hebben dit ook toegegeven en de schakel doorgegeven.

Bij de nieuwe eigenaar heb ik nooit dit gevoel gehad (liefde voor katten). Dus ja, zegt genoeg.

De reclamebanners storen mij ook niet. Ik heb ook al dingen leren kennen door zo'n zaken. Zooplus heb ik ook door KS leren kennen. Wel wil ik zelf kunnen beslissen wat en hoe en dit door ervaringen te lezen (en niet van de eigenaars zelf, maar van gebruikers).

Er zit nog maar weinig 'leven' en 'ziel' in KS. Hopelijk komt dit terug in orde.
Er was een zeer lange tijd dat ik echt 'verslaafd' was aan KS.... het was hier erg fijn.

Dus modjes, mijn steun heb je. Maar Siemens krijgt deze niet, sorry..... geen vertrouwen in hem/haar (zelfs dat weet ik niet precies). Denk 'hem'. Dit doe je uit je hart en bij hem is dit meer 'uit zijn portefeuille'.#1632751 Fotowedstrijd?

Geplaatst BlackScorpion on 09 januari 2015 - 08:39

Ik zie de nieuwe wedstrijd, maar zie geen aangepaste regels? Zolang je niet mag bijknippen en andere formaten mag insturen doe ik niet meer mee...


#1625376 Dood van koningin Fabiola

Geplaatst Tripkippiej on 05 december 2014 - 23:20

TS heeft dit in discussie-hoekje gezet; daar is het niet voor niets neergezet.

Wellicht kunnen jullie voor condoleances in koffie/kletshoekje een ander topic openen?

verder hou ik me hierbuiten; aangezien ik niets van Belgisch koningshuis weet


#1530439 Bedankt modjes

Geplaatst Inge91 on 31 december 2013 - 22:54

Ik wou de moderators graag even bedanken voor al het goede werk van het afgelopen jaar op de KS. :flower:

Jullie maken het mogelijk dat wij elke dag naar ons favorite forum kunnen komen om gezellig te kletsen of raad te vragen aan de mede KS-ertjs

Bedankt allemaal :)#1517305 Het grote "Stem op mijn poezel"-verzameltopic

Geplaatst Evyke81 on 26 november 2013 - 22:27

Ik weet dat het niet mag, maar aangezien de wedstrijd maar anderhalf uur meer duurt, doe ik het toch :p

Iedereen die nog niet gestemd heeft, graag eens klikken op deze link en stemmen voor katthuis uit Hamme
(registreren is niet nodig en je krijgt er ook geen mail van)

http://m17.mailplus....Id=test&encId=1

Zij delen de 500 kg met ons als ze erbij zijn.  Onder het motto: samen sterker!

Je mag met verschillende emailadressen stemmen!
(familie, vrienden, buren, of vreemden ;) )

Doen aub!!!!!!