Spring naar inhoud

  •  

Evyke81

Lid sinds 02 nov 2011
OFFLINE Laatst actief 21 jul 2019 20:11
*****

#1758753 Thema ideeën?

Geplaatst gillian-kat on 14 juni 2018 - 11:54

Sierlijk "overleden"  Katten die zodanig grappig of vreemd liggen dat je spontaan er van begint te lachen of glimlachen (hier bij ons noemen we dat "sierlijk overleden" :) )

Pootje
  Gillian#1763362 Ons Zomernestje

Geplaatst Elma on 03 september 2018 - 20:41

Hier is er geen leucose, volgens het asiel en onze DA. Wij moeten bepaalde inentingen laten doen bij onze katten, als we kittens willen opvangen en daar zit Leucose niet bij. Trouwens de kittens zijn al terug naar het asiel. En er zijn er 3 al geadopteerd en ik heb foto's gekregen van hen.

Bijgevoegde thumbnails

  • Prutsemie.jpg
  • Rox in rolstoel.jpg
  • Tommeke.JPG#1762461 Tags gebruiken bij nieuwe post

Geplaatst Inge91 on 17 augustus 2018 - 11:05

Ik wist niet waarvoor die labels dienen , ik ga er rekening mee houden als ik iets interessant post ;)


#1758131 HELP! kitten bijna 3 weken valt plots af.

Geplaatst Sabine2 on 02 juni 2018 - 11:34

Blijven proberen met flesjes, er bestaan speciale speentjes (miracle nipples), verkrijgbaar bij Melk voor Dieren
https://shop.melkvoo.../speentjes.html

en terwijl je daar aan het shoppen bent, bestel dan maar gelijk Nutridrops. Eén druppeltje per dag is genoeg voor dat lichaamsgewicht
https://shop.melkvoo...nutridrops.html
Je kan nu ook best naar de apotheek rennen en het ofwel daar bestellen (als ze vandaag nog leveren) of anders een ander middel met glucose

en je hebt nog niet gedaan met shoppen. Via de Medpets link hier onder je oorspronkelijke post, kan je Royal Canin VCN - Pediatric Weaning Cat bestellen
Dit is het beste voer wat je voor een mini-kitten kan kopen en wordt terecht aanbevolen door dierenartsen. Het bevat nét dat extra meer dan de gewone (maar ook heel goeie) RC mother & baby.

Het is zaterdag, dus moet je nu direct in actie schieten. Morgen is ook nog vaderdag en als je dan hulp nodig hebt, zal het niet gemakkelijk zijn.
Wat ik niet begrijp, is waarom er gefokt wordt met een Maine Coon kruising. Fokken doe je om het ras te verbeteren, met een kruising ga je het ras niet verbeteren maar wel de kattenpopulatie verhogen. Ik hoop dat het kleintje het haalt, en ik hoop evenzeer dat je mama steriel laat maken vanaf haar kleintjes zo'n 6 à 7 weken zijn.
Vergeet ook niet dat alle katjes verplicht gesteriliseerd / gecastreerd en gechipt moeten worden, ook als ze allemaal bij jou blijven! En al helemaal zeker als ze van eigenaar veranderen.#1756155 Het goed nieuws topic!

Geplaatst Féline on 04 mei 2018 - 08:34

Bekijk berichtTurty, op 04 mei 2018 - 05:49, zei:

Dan moet je me maar eens vertellen waar dat je dat kan zien. Ik bedoel natuurlijk dat je kan zien "wie" die beoordeling gegeven heeft en niet dat je kan zien dat "iemand" een beoordeling gegeven heeft.
Dag Turty, zou je niet beter de raad van Ephiny opvolgen en een eigen forum oprichten ?
De kans is natuurlijk groot dat jij dan weinig leden zal aantrekken met je altijd aanwezige, hoofdzakelijk negatieve opmerkingen.
Facebook is trouwens ook een oplossing voor je, dan kan je lekker je ding kwijt, je kan van je oren maken of iets aanklagen. Je kan helemaal uit de bol gaan.
Toch nog een fijne dag voor jou en je poezen Turty.#1755738 lid af

Geplaatst Eibhlin on 27 april 2018 - 17:26

Bekijk berichtTurty, op 26 april 2018 - 14:11, zei:

Feit is soms ook doodgewoon dat sommigen wel een pak gevoeliger zijn dan anderen. In welke mate moet iedereen daar dan rekening mee houden ? Soms kan er dan niets meer gezegd worden en wint de politieke correctheid. Ga die draad "wist je dat" eens besnuffelen omdat het probleem zich daar blijkbaar zou bevinden waar Eibhlin verbaal onrecht werd aangedaan. Ik laat het dan wel weten of er daar een kwalijk geurtje te bespeuren valt..
Jij hebt vast veel tijd in je leven :slach: Laat me aub weten of ik het recht heb om al dan niet gevoelig te reageren. Dan kan ik in het vervolg zeker zorgen dat ik gepast reageer. Zo niet kom ik wel te rade bij jou. :lachen:


#1751446 oormijt

Geplaatst gillian-kat on 24 februari 2018 - 14:17

:proost: :proost: :proost:  Na verschillende oormijt-dodende producten geprobeerd te hebben en Milky zijn oortjes nog eens goed uitgekuist te zijn bij de dierenarts, is de schat officieel oormijt-vrij verklaard na een dikke drie maanden van marteling voor de lieverd :proost: :proost: :proost: :proost:

Pootje
  Gillian#1749485 Wist je dat...

Geplaatst Inavanthielen on 29 januari 2018 - 16:04

Ik heb het gedaan...ik heb het gedaaaaaaaaan....
Ik ben gewoon kei hard met Chihuahua gaan praten, gezegd waar het op stond en de volle laag gegeven.

Resultaat?  Hij heeft excuses aangeboden......of mijn gesprek geholpen heeft weet ik niet, maar ik voel me stukken beter :lachen:
Trots op mezelf :d :p#1747397 “Huiskat met uitsterven bedreigd”

Geplaatst Thundernimf on 31 december 2017 - 12:10

We hebben onze katten op verschillende momenten laten steriliseren: 6 maanden, 4 maanden en 8 weken (1 kg gewicht). Wij zouden onmiddellijk terug gaan voor de vroegcastratie! Alleen maar voordelen.

Wat betreft de reactie van de dierenartsvereniging: idioot. Iedereen die zelfs maar twee zinnen kent over de problematiek van de katten zou net moeten staan springen dat er vanaf nu MOET worden gecastreerd. Dat uitsterven van de huiskat noemen, is belachelijk. Wat er eigenlijk wordt bedoeld, is dat de cultuur van een gratis kitten gaan ophalen en enkel zorgen voor wat eten daarmee zal uitsterven. In plaats van uit de tienduizend beschikbare gedumpte beestjes te kunnen gaan kiezen, zal een toekomstige katteneigenaar moeten contact opnemen met een fokker die bewust een nest heeft genomen en verantwoordelijk is voor alle inentingen en dergelijke.


Bekijk berichtMalou, op 31 december 2017 - 11:04, zei:


Een dier dat zo ongeveer geslachtsrijp is, is geen peuter of kleuter. Je kan de leeftijd van een kat volgens mij niet echt in mensenjaren omzetten.

Onze Indy was op vier maanden al geslachtsrijp. Als je de leeftijd van een kat niet in mensenjaren kan omzetten, dan kan jij toch ook niet beweren dat bij vroegcastratie baby's worden gecastreerd?#1739907 Nieuw management

Geplaatst hilleke on 22 september 2017 - 21:00

Proficiat Wendy,

en ik wil via deze weg toch ook even Evy bedanken, want het is, (daar ben ik vrij zeker van) vooral ook door haar doorzettingsvermogen dat de boel hier draaiende werd gehouden.

Ik ben zelf even weggeweest, maar nu er een nieuwe frisse wind zal waaien door KS, met enkel maar enthousiastelingen achter de schermen, kom ik met plezier regelmatig terug.

Dankjewel aan jullie beiden. :flower: :flower:#1727056 Uitleg en regels KS Verkiezingen 2016

Geplaatst Féline on 24 februari 2017 - 14:26

De àllergemakkelijkste oplossing voor de moderators en de beheerder is om deze wedstrijd gewoon af te schaffen.
Voor zover ik weet werken de moderators en de beheerder.
KS is voor hen pure liefhebberij.
Dat wil dus zeggen dat deze mensen nà hun werk, en hun dagdagelijkse huishoudelijke taken toch nog tijd willen maken om KS draaiend te houden.
Misschien iets om éérst over na te denken voor er berichten over en weer worden gestuurd wàt er nu allemaal wel "fout" is gegaan of zou kunnen gegaan zijn. (helemaal niets mijns inziens).
Minou, Pitou,Loulou,Poeki,Woeki,Pukki,Ploesjke,Floesjke,Dribbeltje,Pommeke,Tijgertje,Snuiteke, of eender ander poezenkind dan ook trekt zich geen kl.ten aan van de uitslag van een wedstrijd.
Hun radar staat gericht op : baasje= liefde,snoepjes, eten, drinken, spelen.


#1726575 Het klaag-topic

Geplaatst lilymaya on 20 februari 2017 - 20:16

Leuk topic, hoe kuis ik kattenkots op :lachen:


#1724868 Tofste kattenbende 2016

Geplaatst lathyrus on 31 januari 2017 - 23:06

diddl en yoshi vooraan en ramses en thor achteraan in de buggy

Geplaatste afbeelding


#1723214 Goede cattery voor British shorthair of Scottish fold.

Geplaatst Duchess on 12 januari 2017 - 21:11

Bekijk berichtcatherine, op 11 januari 2017 - 19:38, zei:


Een fold of een brit kan perfect alleen zijn en blijven, mijn nicht heeft ook een fold die wil geen andere kat bij hem. En mijn brit is toch ook liever op haar eigen dan dat ze met de andere gaat liggen.
Ook dit toont aan dat het verschilt per kat en ras en/of de fokker waar de kat vandaan komt,Trippiekipj geeft als verantwoordelijke fokker en duidelijk kenner van het ras niet voor niets aan dat zij ze niet alleen plaatst.

Ik vind het erg jammer dat wij  liefhebbende fokkers aangevallen worden op het feit dat wij het beste willen voor onze kittens en hun toekomst,wij kennen onze dieren en de bloedlijn die wij voeren het best,en stellen de eisen waarvan wij vinden dat die het beste bij onze dieren passen.
Het lijkt erop dat de reacties komen van eigenaren die 1 kat houden en zich duidelijk aangevallen voelen,terwijl dit niet de bedoeling is van ons advies.
Ook wordt er gesteld dat het oneerlijk is om te dwingen meer dan 1 kat te houden/nemen,dat zie ik anders,de keus ligt bij de koper,er zijn ook fokkers die kittens wel alleen plaatsen,dus het is aan de koper om die fokkers te selecteren.
#1715904 Record verbreken van aantal leden online :)

Geplaatst Karianne on 04 oktober 2016 - 08:29

Goeiemorgen iedereen xx