Spring naar inhoud

  •  

Seabert

Lid sinds 06 mei 2012
OFFLINE Laatst actief Vandaag, 09:27
*****

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Wist je dat...

Gisteren, 09:58

Hopelijk is dat tuigje voorpootproef ;) .

Ik heb een week of 2 geleden een bestelling gedaan bij Zooplus (eten!), ruim op tijd maar... Er zit geen schuif in.
Mijn bestelling "staat klaar om opgehaald te worden door de bezorgdienst" :roll: .
Ik heb nog natvoer voor morgenvroeg, 1 portie die ik dus zal verdelen... Hopelijk merken ze niet dat ze minder zullen krijgen :s maar ik vrees ervoor :lachen: :lachen: .

Nog iemand die bestelde de laatste weken bij Zooplus en hoe is dat verlopen?

In onderwerp:Wist je dat...

24 maart 2020 - 13:52

Bekijk berichtArmani, op 24 maart 2020 - 08:45, zei:


@Seabert, :hoi:
ik heb jouw post gelezen over het slechte gevoel dat je bekruipt ivm niets meer te kunnen plannen en alzo geen vooruitzichten meer te hebben.
Dat heb ik ook heel erg voor 't moment. :cry:

Ik dacht...ik laat het haar efkes weten zodat je weet dat je niet alleen bent en het volstrekt normaal is dat je je zo voelt.
Veel courage en onthou...ooit komt het weer goed :eDance:


Merci,
Blij dat ik niet alleen ben :) .

In onderwerp:Wist je dat...

23 maart 2020 - 16:26

Bekijk berichtMachteld., op 23 maart 2020 - 14:58, zei:


Ach Seabert, wij zitten nu halverwege omze 14 dagen quarantaine (maar we hebben al beslist om daarna vrijwillig zo veel mogelijk binnen te blijven, op wandelingen na), en ik heb ook al zo gedacht hoor. Je ziet de mensen niet persoonlijk en hebt te veel tijd (ook al ben je bezig) om na te denken.
Twee dagen geleden stelde iemand in onze handwerkgroep voor om een quilt te maken nu we thuis moeten blijven, elk een stukje en dan binnen enkele maanden samen brengen en het resultaat doneren of verkopen voor een goed doel. Persoonlijk kan ik niet quilten en heb ook geen tijd om het af te werken. Dus ik merkte op dat als ze toch iets wouden doen, ze ook mondmaskers konden maken naar patroon van een ziekenhuis. Stofjes hebben ze toch genoeg liggen. Daar kwam geen reactie op. Vandaag zei iemand die weg geweest was iets, en deelde dan een link naar een patroon voor mondmaskers, maar niet van een ziekenhuis  (en dus compleet nutteloos). Die kreeg bedankjes toegeworpen! Ik begon me meteen op te winden en ginf proberen uitleggen dat ze naar patronen van ziekenhuizen moeten zoeken, zoals ik voorstelde. Maar ik heb tot tien geteld en het zo gelaten. Waarschijnlijk hebben de meesten mijn berichtje niet eens bewust gezien. En wat maakt het ook uit of ze quilts, nepmaskers of knuffelberen maken, als ze maar bezig zijn  8)


Och, dank je... Ik ben zoooo blij dat ik niet de enige ben die zo denkt :x :dancer: :dancer: .
En zoals je zegt, tot 10 tellen en het is voorbij. Maar tot en met tel 9 is het heel groot in mijn hoofd :oops: .

Ik heb niet zozeer last van het vandaag en morgen binnenblijven, eigenlijk gaat het best goed, nog geen doden gevallen en zo ;) .
Maar dat ik niets kan plannen. Als ik zou weten tegen dan is het voorbij, wel dan heb ik een eindpunt. Maar nu, je kan niets plannen, naar niets uitkijken, en daar geniet ik altijd zo van... Ik kan zo erg genieten van voorpret :) . We waren met ons groepje al van alles aan het plannen voor mijn verjaardag (10/6) en nja, moeten we alles afblazen, gaat het door....?
Het is die dinges die mijn goed humeur nekt.

Gelukkig is het mooi weer nu, al denk ik dan ineens; "Kak, nu kan de zon wel schijnen, maar als we eenmaal buiten mogen en deze zomer zal je ze weer niet zien.... ;) "

In onderwerp:Wist je dat...

23 maart 2020 - 14:18

Bekijk berichtBlackScorpion, op 23 maart 2020 - 13:55, zei:

Um... ik denk niet dat het op 05/04 gedaan is hoor. De dingen die ik hoor en lees wordt er verwacht dat het waarschijnlijk nog een maand langer zal aangehouden worden. En eerlijk? Liever een maand langer en alle corona weg, dan te snel terug op straat komen en een nieuwe golf van corona op ons dak krijgen.

Ik zit sinds zaterdag 14/03 thuis te werken, enkel vorige week donderdag even over en weer naar het werk om een scherm op te halen en nog wat documenten. Maar buiten dat ben ik zelfs nog niet buiten geweest en met dat we geen tuin hebben, bedoelt dat echt geen frisse neus gehad. Nu ja, niet dat ik momenteel buiten kan met die heupzenuw. Al een geluk dat ik nu thuis werk, geen idee hoe ik dat anders had moeten doen. Soit, bij mij loopt het eigenlijk best goed. Kan me beter concentreren dan op het werk, al dat gebrabbel en gepraat niet rond mijn oren :).


Ik weet het en 95% van de tijd denk ik er hetzelfde over.
Vanmorgen gaan lopen, huishouden gedaan, ben nu aan de ramen bezig, denk dat mijn gsm nog boven ligt dus ik zou het zelfs niet gezien hebben moest iemand mij een bericht sturen...
Maar dan kom ik 's avonds boven, kijk ernaar en zie al die flauwe moppen en denk.... niemand mist mij,....
Of een heel gesprek tussen een paar, dat ik dan gemist heb en achteraf lees en dan voel ik mij buitengesloten :cry: .

Dan even allemaal negatieve gedachten maar na een halfuur of zo is dat terug over zenne  ;) .

In onderwerp:Wist je dat...

23 maart 2020 - 13:04

Bekijk berichtlathyrus, op 23 maart 2020 - 11:55, zei:

seabert, hoe gaat het met de kinderen? Kunnen ze zich wat bezighouden? Hopelijk ben jij ondertussen niet helemaal tuureluurs geworden

Hier alles ok.
Man werkt sinds vorige week dus van thuis, kinderen hebben hun schoolwerk dat vrij goed verloopt en gelukkig is het weer aan het beteren dus ze spelen redelijk veel buiten ook.

Toen ik eerst hoorde van dat thuiszitten tot 5/4 dacht ik; ramp,.... die dagen gaan u ellenlang duren, die 3 weken gaan oneindig lijken. Maar, valt goed mee eigenlijk...
We staan netjes op, douchen en kleden ons aan (om niet in de verleiding te komen om hele dagen in pyjama te zitten, ik doe dat sowieso nooit, voel me dan vies maar man zou zo aan zijn PC gaan zitten en de kindjes doen dat dan na en voor je het weet hangen ze hele dagen ongewassen in pyjama voor de tv.

Man zit hier in huis beneden, bureau is open dus ik zie hem zitten. Om het anderhalf uur of zo neemt hij pauze en lopen we samen eens buiten of zo. Hij neemt meer pauze maar werkt 's avonds langer door, is beter hebben we gemerkt anders als hij om 16u00 stopt is de avond nog héél lang :trance: .
Al bij al valt het mee, de dagen gaan vrij rap en ik had niet gedacht na 10 en een halve dag opgesloten (wij komen alleen buiten om boodschappen, dus zo een 2 keer de voorbije week) te zitten dat ik dat ik dat zou overleven.

Maar;
Ik maak mijn eigen tuureluurs :trance: ....
Ik kan niet tegen het idee om verplicht opgesloten te zitten, ik worstel daar verschrikkelijk mee...

Ik zoek van alles op, in de hoop ook maar iets positiefs te lezen of om te weten te komen hoe lang dit nog zal aanslepen. Ik geloof er geen bal van dat wij op 5/4 weer naar buiten mogen.
En; indien wel, wat verstaan ze daar dan onder...?
Wss gewoon weer gaan werken, hobby's en feestjes zullen nog niet mogen, ik denk niet dat alles ineens van dag op dag weer als vanouds zal worden...
Ik tel de dagen af, vandaag dag 10 van de 23 (als ik reken tot 5/4) en morgenmiddag zitten we aan 11,5 dagen, DE HELFT!!!

Ik jaag mij op in de whatsapp groepjes, waar voortdurend van die mopjes gepost worden :trance: . (Maar, toegeven, ik ben de eerste om ze door te zenden naar een andere WA groep ;) :oops:) , waarna ik mij weer opjaag omdat de verkeerde personen erop reageren, of sommigen (die ik als vrienden beschouw) niet, terwijl die wel op anderen reageerden :evil: . Dan moet ik mij ook erg inhouden om niet gelijk een bericht te sturen met; "Ach, op flauwe mopjes kan je wel reageren, maar eens aan mij denken en vragen hoe het met mij gaat kan er niet van af,...." :s :o .
Vorige week moest ik iemand een bericht sturen om iets te overleggen en die liet in zijn antwoord vallen van; "Ja, die moet ook niet meer werken,..." en ik weet dat dat mag maar voel mij dan meteen buitengesloten en wil dan antwoorden van; " Naar hem kan je berichten sturen en naar mij niet, ik ben erg ontgoocheld en blablabla,..."

Meestal valt mij net op tijd binnen dat ik onredelijk ben en kan ik mij inhouden en verstuur dat dan niet ;) , behalve 1 keer :louche: :scared: :wall: . Gelukkig begreep die het, was lief dus die werd toen meerdere keren het slachtoffer ;) . Ik probeer mij nu te beheersen want die zal wss niet lief blijven 8)   . Ik kreeg o.a. als antwoord dat hij zeker af en toe aan mij denkt waarop ik; "Laat mij dat dan weten, stuur dan eens een bericht..." wat hij beloofde maar :cry: nog niets gehad (behalve de dag erna een smiley die een zoen geeft, maar dat telt niet mee vind ik :s )


Of ik denk; sebiet is het over, leeft iedereen weer als eerder maar vergeten het aan ons te zeggen en niemand die mij mist :cry: :( ...

En ja, ik weet dat ik spoken zie, overdrijf en een halfuur later of zo ben ik dat vergeten en kan mij dat niets meer schelen en meestal besef ik heel goed dat ik het goed heb, véél beter dan anderen (zeker beter dan mijn "slachtoffer", die woont alleen (en heeft dus tijd genoeg om aan mij te denken ;)) en ook; ik heb ook nog genoeg te doen, heb zelf geen tijd om naar iedereen berichten te sturen om hen te vragen hoe het met hen gaat))  maar soms.... maak ik mijzelf onnozel en euhm…. doe domme dingen.... :cry: .

Ik ben blijkbaar de enige die daar last van heeft voor zover ik weet (maar, ik zeg dat natuurlijk niet tegen iedereen ;) , ik schaam mij daarvoor :s :o 8) ).

Ik heb gewoon schrik dat ik (wij, iedereen) hier over enkele jaren nog zit met geen enkel zicht op beterschap...
(ja, doemdenken en zo... :roll: )