Spring naar inhoud

  •  

Inge91

Lid sinds 25 feb 2013
OFFLINE Laatst actief 26 mrt 2020 17:40
****-

Mijn 5 recentste berichten

In onderwerp:Wie blijft bij elkaar in 'Blind getrouwd'?

26 maart 2020 - 17:39

Bekijk berichtBlackScorpion, op 25 maart 2020 - 07:53, zei:


Den tijger? Ja, maar eerlijk? In zijn plaats zou ik het opgeven, dat mens heeft echt nix in haar hè. En altijd zo flauw en zo negatief. Zelfs als ze 'thuis' waren. Ze had dan gezegd dat ze thuis veel opgewekter is dan op reis. Nou, als dat opgewekt is? Die lijdt precies aan narcolepsie ofzo! En zo te horen heeft hij vroeger problemen gehad zoals depressie ofzo denk ik. Als je dan met zoiets opgescheept zit? Dan kan ik aannemen dat hij er weg van moet om zichzelf op te laden.

Ze jaagt haar man gewoon buiten. Ik vroeg me ook al af wat ze bedoelde met thuis opgewekter zijn. :trance:

In onderwerp:oproepje ivm glaucoom

20 maart 2020 - 18:30

Sorry maar ik kan je hier niet mee helpen

In onderwerp:Het klaag-topic

18 maart 2020 - 13:58

Bekijk berichtMachteld., op 15 maart 2020 - 14:18, zei:Ik ben terug sinds een uur of zes vanochtend en ik had geluk dat er voor vluchten uit België nog geen extra controle of thuisquarantaine is. Vliegverkeer met de ergst getroffen regio's is stilgelegd, sinds gisteren vliegt enkel nog de grootste maatschappij en enkel nog op Europese hoofdsteden. Landgrenzen met China, Noorwegen en Polen zijn dicht. Voor mensen uit zwaar getroffen landen zijn er temperatuurcontroles op de luchthaven in een specifieke terminal om hen van de andere reizigers te scheiden, en zij moeten twee weken in thuisquarantaine (ziek of niet, en het verbreken is strafbaar). In Moskou zelf wordt openbaar vervoer tijdens het spitsuur afgeraden en vraagt men zo veel mogelijk thuis te blijven, maar er zijn nog geen sluitingen. Scholen zijn open maar omdat er zo veel mensen thuis zijn, worden lessen (verplicht, leerplicht gaat door!) waar mogelijk online gegeven. In ons land zou het niet kunnen, maar hier zijn overal camera's met gezichtsherkenning waardoor ze de quarantaine kunnen controleren en indien nodig het verbreken bestraffen. Sinds deze week moet ook heel het gezin thuis blijven, en niet enkel de reiziger (logisch). Als je symptomen vertoont, kan je via de telefoon een afwezigheidsattest bestellen dat per koerier (contactloos) geleverd wordt. In Moskou kon je sowieso al zowat elk soort product aan huis laten leveren, en dat wordt nu nog veel meer gedaan.

Gelukkig waren er geen problemen om terug te vliegen. Hou jullie gezond.
In onderwerp:Plasprobleem katten uit de buurt

15 maart 2020 - 11:22

 Syntara, op 15 maart 2020 - 10:24, zei:


Wettelijk gezien, moet die kater natuurlijk gecastreerd zijn, dus je zou ook de gemeente kunnen contacteren zodat de kater misschien via een organisatie en op kosten van de gemeente gecastreerd wordt. Hij heeft misschien geen thuis of mensen die er niet veel naar om kijken. Als zijn thuis achterhaald wordt, moeten die mensen hem dan op eigen kosten verplicht castreren.
Volgens mij zou het probleem wel overgaan, wanneer hij gecastreerd is. Ik denk dat dat de meest definitieve oplossing zou zijn.

Het hangt natuurlijk allemaal wat van het beleid in de gemeente af of hoe vlot dat gaat.

We weten van wie de poes is, hij heeft eigenlijk geen slechte thuis. De mensen zijn begaan met hun dieren.  Ik weet ook niet 100% zeker of hij niet gecastreerd is, maar omdat het zo stinkt heb ik mijn twijfels. De poes is heel schuw dus hem van dichtbij bekijken is niet mogelijk.


Ik ga het een keer vragen als we de eigenaars zien

In onderwerp:Het klaag-topic

15 maart 2020 - 00:13

Bekijk berichtMachteld., op 14 maart 2020 - 22:21, zei:Ik weet het niet, ik ben een week in België (de beste week gekozen!) en manlief heeft niks gezegd. Maar of hij dat zo in het oog houdt...

Klaagje: door eczeem, veel handen wassen en handgel smeren liggen mijn handen bijna open  :( hier en daar al een gesprongen kloof die bloedt. Doet pijn en het ziet er niet uit natuurlijk.

Idd geen goede week uitgekozen, hoe is de situatie bij jullie in Moskou?