Spring naar inhoud


- - - - -

Mijn eerste fruittaart


  • Log in om te reageren
51 reacties op dit onderwerp
Guest_jazz_*
Guest_jazz_*
OFFLINE

#46 Geplaatst 11 augustus 2010 - 06:34

Ik voel een recept deel moment aankomen.

Appel-Speculaastaart
Ingrediënten:
1 pak  gekoeld bladerdeeg
150 g  speculaas
125  ml slagroom
4  rode appels
4  eetlepers abrikozenconfituur

-           Verwarm de oven voor op 200  graden
-           Bekleed een ingevette taartvorm (24 cm) met  het bladerdeeg (je kan ook gewoon het bladerdeeg met bakpapier in de vorm  leggen)
-           Maak de speculaas fijn (bv met plastiekzak  met deegrol erover rollen of fijnstampen)
-           Klop de slagroom op en meng de speculaas  erdoorheen
-           Verdeel dit mengsel over de bodem van de  taartvorm
-           Schil de appels, verwijder de klokhuizen en  snij de appels in kleine partjes
-           Leg de partjes bovenop het mengsel in de  taartvorm
-           Bak de taart 25 tot 30 minuten goudbruin en  gaar
-           Haal de taart uit de oven en bestrijk de  taart royaal met de abrikozenconfituur
-           Laat de taart afkoelen en dien  op.

Eet  smakelijk!!


zij die willen mogen me steeds recepten sturen via pb  :d


Guest_sandra25_*
Guest_sandra25_*
OFFLINE

#47 Geplaatst 11 augustus 2010 - 07:25

ziet er heel lekker uit,maar ik weet van mezelf dat ik er geen geduld voor heb :oops:

Guest_Poezenwinkel_*
Guest_Poezenwinkel_*
OFFLINE

#48 Geplaatst 11 augustus 2010 - 14:30

jazz zei:

Ik voel een recept deel moment aankomen.

Appel-Speculaastaart
Ingrediënten:
1 pak  gekoeld bladerdeeg
150 g  speculaas
125  ml slagroom
4  rode appels
4  eetlepers abrikozenconfituur

-Verwarm de oven voor op 200  graden
-Bekleed een ingevette taartvorm (24 cm) met  het bladerdeeg (je kan ook gewoon het bladerdeeg met bakpapier in de vorm  leggen)
-Maak de speculaas fijn (bv met plastiekzak  met deegrol erover rollen of fijnstampen)
-Klop de slagroom op en meng de speculaas  erdoorheen
-Verdeel dit mengsel over de bodem van de  taartvorm
-Schil de appels, verwijder de klokhuizen en  snij de appels in kleine partjes
-Leg de partjes bovenop het mengsel in de  taartvorm
-Bak de taart 25 tot 30 minuten goudbruin en  gaar
-Haal de taart uit de oven en bestrijk de  taart royaal met de abrikozenconfituur
-Laat de taart afkoelen en dien  op.

Eet  smakelijk!!


zij die willen mogen me steeds recepten sturen via pb  :d

Mmmm, ziet er ook heel lekker uit, maar hoe kan je die slagroom nu bakken? Stijft dat op in de oven? Want meestal moet daar toch een eitje bij?

karolien1985
karolien1985
  • 1.576 berichten
    • Locatie: Hulshout
  • 2 katten
OFFLINE

#49 Geplaatst 11 augustus 2010 - 14:33

mmmm... bananentaart!
Geplaatste afbeelding

cabezablanca
cabezablanca
  • 521 berichten
    • Locatie: herentals
  • 2 katten
OFFLINE

#50 Geplaatst 12 augustus 2010 - 21:32

mmmm...die zien er héééééééérlijk uit! :jump:

Guest_Animal_lover_*
Guest_Animal_lover_*
OFFLINE

#51 Geplaatst 12 augustus 2010 - 21:38

wauw, mooi gemaakt!!!! en ziet er lekker uit MmMm :LOL: :)

Guest_Lotje <3_*
Guest_Lotje <3_*
OFFLINE

#52 Geplaatst 12 augustus 2010 - 21:39

:LOL: :LOL: mmmmmmmm