Spring naar inhoud


- - - - -

Kunnen jullie mij adviseren?


  • Log in om te reageren
4 reacties op dit onderwerp
Guest_Ashley_*
Guest_Ashley_*
OFFLINE

#1 Geplaatst 24 augustus 2010 - 19:33

Wij hebben naast de schuur een hokje ongeveer 2,5x2,5 en daar willen we een kattenren van maken en nu vragen we ons af hoe we dat aan moeten pakken..welk gaas we moeten gebruiken bijvoorbeeld en hoe we dat moeten bevestigen?? ik doe er even een fotootje bij zodat jullie een idee krijgen.
De achterkant en zijkant boven het hek willen we afzetten met kippengaas..maar voor de voorkant hebben we dus echt geen idee
We hebben bij de gamma wel rollen kippengaas zien liggen maar die zijn maar 1.30 breed.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen..alvast bedankt!

Geplaatste afbeelding

Guest_angie555_*
Guest_angie555_*
OFFLINE

#2 Geplaatst 24 augustus 2010 - 22:14

Wij hebben de ren van Aluminium laten maken en dat kan op iedere maat. Je zou gewoon 2 panelen kunnen laten maken 1 vaste en 1 die al deur dienst doet :wave:

Sihirci
Sihirci
  • 9.336 berichten
OFFLINE

#3 Geplaatst 24 augustus 2010 - 22:19

Persoonlijk zou ik kiezen voor nertsengaas dat is bij de betere tuinzaak en doe het zelf zaak te koop of te bestellen in diverze maten. Panelen op maat zijn een makkelijker oplossing omdat je die als een soort bouwpakket in elkaar kunt schroeven en eventueel ook kunt aanvullen als je groter wilt en verhuizen als dat ooit aan de orde zou zijn.

Guest_Ashley_*
Guest_Ashley_*
OFFLINE

#4 Geplaatst 25 augustus 2010 - 08:14

Bedankt hier kan ik wel wat mee..
Zag inderdaad gister een site waar je panelen los kunt bestellen..maar ben vergeten hem in mijn favorieten te zetten...blond he :mrgreen:
Sihirci nertsengaas?
We zijn al in verschillende tuincentrums en bouwmarkten geweest maar nertsengaas ben ik nog niet tegen gekomen...oja we hebben wel een soort panelen gezien bij de gamma en daar zat heel stevig gaas in maar die gaten waren 10x10 is dat te groot????

eve
eve
  • 1.368 berichten
    • Locatie: Zuid-Holland
  • 2 katten
OFFLINE

#5 Geplaatst 25 augustus 2010 - 12:13

Ik vind dat ze bij de bouwmarkten inderdaad niet veel keus hebben, maar als je eens op marktplaats kijkt, daar adverteren bedrijven die gespecialiseerd zijn en die zijn vaak nog veel goedkoper dan de bouwmarkt ook, omdat ze grote hoeveelheden hebben.

:geluk:
Geplaatste afbeelding