Spring naar inhoud


- - - - -

kitten of oudere poes?? en andere vraagjes


  • Log in om te reageren
3 reacties op dit onderwerp
Guest_*mikkeke*_*
Guest_*mikkeke*_*
OFFLINE

#1 Geplaatst 29 april 2009 - 11:19

Ik heb eens een vraagje.
Wij willen eigenlijk voor kiki een speelmaatje. Nu vraag ik me alleen af wat we het best kunnen doen een kitten of een oudere poes.
Ik vind het een heel mooi idee om een oudere kat een kans te geven maar gaat onze kiki dat accepteren ze is nog maar 6 maand.
Kunnen we het best een kater nemen of een poes bij een poes??
En een kitten wat weinig menselijke aandacht heeft gekregen tot een week of 10 is dat nog "lief" te krijgen voor onze kinderen???

Alvast bedankt.

Guest_*mikkeke*_*
Guest_*mikkeke*_*
OFFLINE

#2 Geplaatst 29 april 2009 - 14:24

Niemand????
Of ben ik te ongeduldig :LOL:

Guest_AnnDB_*
Guest_AnnDB_*
OFFLINE

#3 Geplaatst 29 april 2009 - 15:50

Een kitten wordt meestal wel vlugger aanvaard. Maar het is idd wel fijn om een oudere kat nog een kans op een gouden mandje te bieden. En wie weet klikt het ook wel vlug met Kiki. Ik denk dat het al gelijk is of je een poes of kater neemt, zolang ze gecastreerd of gesteriliseerd zijn.  
Een kitten dat weinig menselijke aandacht gekregen heeft voor 10 weken, zal waarschijnlijk schuchterder blijven, omdat de socialisatieperiode toch wel heel belangrijk is ...

PeggyJ
PeggyJ
  • 45.914 berichten
    • Locatie: Kempen
  • 4 katten
OFFLINE

#4 Geplaatst 01 mei 2009 - 20:19

Aangezien Kiki zelf nog een kittentje is, denk ik niet dat het een probleem gaat zijn om er ook een oudere poes bij te zetten. Ik zou wel niet te oud gaan omdat Kiki nog speels is, en naarmate poezen ouder worden wordt het speelse soms wat minder. Als je voor een oudere poes gaat kijken zou ik ook kijken of ze nog wat speels is zodat ze samen kunnen spelen.
Geplaatste afbeelding
We kunnen het hart van een man beoordelen door te kijken hoe hij met dieren omgaat :cattailwag