Spring naar inhoud


- - - - -

Kattensite-interview


 • Log in om te reageren
1469 reacties op dit onderwerp
Stijn_Poezenpaleis:-)
Stijn_Poezenpaleis:-)
 • 10.226 berichten
  • Locatie: Deftinge
 • 6 katten
OFFLINE

#1171 Geplaatst 22 januari 2013 - 17:27

Shivan, mss beter even PBtje sturen naar Carowlina

Shivan
Shivan
 • 610 berichten
  • Locatie: Wieringerwerf, Nederland
 • 2 katten
OFFLINE

#1172 Geplaatst 22 januari 2013 - 19:56

Ja misschien maar wel ;)
Geplaatste afbeelding

Carowlina
Carowlina
 • 8.178 berichten
  • Locatie: O-L-V-Waver
 • 3 katten
OFFLINE

#1173 Geplaatst 23 januari 2013 - 09:54

Sorry, ik had het even niet meer in het oog.
Bedankt Shivan voor de vraagjes.Quote

1. Hoe ben jij hier op KS terecht gekomen?


Ik en mijn vriend gingen samenwonen en na lange discussie mocht ik een kat.
Ik ben dan wat info gaan zoeken via internet en zo ben ik hier terecht gekomen.
En ik heb hier overigens héél veel geleerd en het is hier wel leuk!


Quote

2. Wat is, naast je poezeltjes, je grootste passie?


Paarden. Al mijn allergrootste passie sinds ik 6 jaar was. Ik ben nu (zaterdag) 25 jaar.
Bij de paarden kan ik echt tot rust komen. Ze hebben iets speciaals en het zijn zo'n wijze dieren. Zoals alle dieren zijn ze een goede spiegel van de mens en ik merk dat goed aan 'mijn' merrie. Maar als ik me eens niet goed in mijn vel voel, dan komt ze mij likjes geven op men wang :loveshower:

Quote

3. Wat doe je zoal in je dagelijkse leven?


Ik werk natuurlijk, buiten die tijd is het meestal met de dieren. De hond, de katten en vooral de paarden dan. In de zomer  bijna wekelijks op tornooi enzo.
Maar ik spendeer eigenlijk ook (veel te veel) tijd achter de computer. Iets wat ik eens dringend moet afleren eigenlijk :)

Moest ik meer karakter hebben zou ik wat meer buiten komen. Maar daar wordt aan gewerkt :)


Quote

4. Hoe ziet jouw ideale weekend eruit?Lekker lang uitslapen (de wekker loopt door de week af om 5.30). Eigenlijk zit ik graag de hele dag in mijn pyjama te niksen. Bekomen van de week aangezien ik een zware job heb. En ik kijk ook altijd uit naar de zomer, want dan hebben we op zondag wedstrijd met de paarden.


Quote

5. Komt er (in welk opzicht dan ook)  nog gezinsuitbreiding bij jullie?


Op gebied van dieren helaas (voorlopig) geen gezinsuitbreiding. Ik zou graag nog een hond willen, maar vriendlief niet. En eerst zou onze Figo wat beter mogen luisteren :)
Kinderen zijn we nog aan het bespreken. Maar we zitten bijna met verbouwingen en mja, het past er nu niet echt in. Jammer genoeg.
Bij mij begint het klokje precies zowat te tikken. Ik vind 25 jaar een ideale leeftijd. En dan moet je natuurlijk nog zwanger geraken en nog eens 9 maanden het kindje dragen. Daartegen ben ik alweer 26 :)

Quote

6. Wat zou je in je leven heel graag eens doen?Ik ben eigenlijk absoluut geen avonturenmens. Maar als ik dan toch echt iets graag wil doen, is het eens meedraaien in een grote trainingsstal met paarden.
Ik wil/moet/kan nog zoveel leren.


Quote

7. Zijn er dingen in je leven die je, als je kon, graag over zou doen? (tot hier ging het bedenken van vragen vrij gemakkelijk ;) )


Absoluut.
Als eerste de ervaring van mijn eerste eigen paard. Dat was een geweldige ervaring en ik zou die zeker willen overdoen moest het kunnen. Helaas heb ik het beestje maar 5 maand bij me gehad. Hij is gestorven aan koliek.

En ik zou de leuke momenten met mijn oma zeker overdoen. Want ik mis haar wel erg hard.


Quote

8. Wie zou je graag eens ontmoeten, en waarom?


Oei, das een goeie. Eigenlijk heb ik daar nog nooit echt over nagedacht.
Misschien wil ik ook Obama wel eens ontmoeten. Lijkt mij een enorm toffe mens met zoveel wijsheid.


Quote

9. Waar heb je de grootste hekel aan?


Aan mensen die hun dieren en andere mensen slecht behandelen. Daar komt mijn haar echt recht van.

Quote

10. Als je een reischeque zou winnen (van onbeperkt bedrag), waar ga je naartoe en hoe kom je tot je keuze?


Ik durf niet vliegen, dus ver zou ik niet geraken vrees ik :lachen:
Moest ik het wel durven, zou ik eens graag naar Amerika gaan. Vooral de plaatsen waar er veel te doen is omtrent paarden.

Carowlina
Carowlina
 • 8.178 berichten
  • Locatie: O-L-V-Waver
 • 3 katten
OFFLINE

#1174 Geplaatst 23 januari 2013 - 19:42

Hier zijn mijn 10 vragen aan Lathyrus

1. Wie schuilt er achter de naam Lathyrus?
2. Hoeveel katten heb je en wat zijn hun grappigste trekjes?
3. Als je 1 wens mocht doen, wat zou het dan zijn?
4. Als je de loterij zou winnen, wat doe je als eerste?
5. Wat is je leukste/mooiste jeugd herinnering?
6. Met welke cadeau zouden ze je het meest kunnen plezieren?
7. Wat was jou kinderdroom en heb je deze al kunnen realiseren?
8. Stel dat je voor een maand terug in de geschiedenis zou mogen, naar welke eeuw en plaats ging je dan?
9. Wat is het meeste gekke dat je ooit hebt gedaan?
10. Als je 1 dag in de huid van een andere persoon zou kunnen kruipen, wie zou dat dan zijn en waarom?

Veel plezier!

MayaBlue
MayaBlue
 • 2.495 berichten
  • Locatie: Mechelen
 • 5 katten
OFFLINE

#1175 Geplaatst 23 januari 2013 - 20:24

Oh super leuke vragen ik kijk al uit naar haar antwoorden :d

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 3 katten
OFFLINE

#1176 Geplaatst 24 januari 2013 - 00:15

1. Wie schuilt er achter de naam Lathyrus?

Al direct een moeilijke vraag vind ik.

-Ik ben heel rechtdoorzee en eerlijk, ik ga niemand naar de mond praten als ze mijn mening over iets vragen of als iemand met een probleem zit en aan mij vraagt om mee te denken voor een oplossing, ik vind dat je er niks mee opschiet als je mensen naar de mond praat, jij niet en zij ook niet.
Maar mensen vinden me dus soms nogal bot/cru uit de hoek komen als ik dan iets zeg dat ze eigenlijk liever niet wilden horen...

-Ik kan niet tegen onrechtvaardigheid, ik wind me daar enorm in op, en als ik iets zie gebeuren dat ik onrechtvaardig vind dan trek ik mijn bek open en probeer ik daar iets aan te doen als het in mijn macht ligt om er iets aan te doen ook al keert zich dat uiteindelijk tegen mij (als bv iemand gepest wordt dan ga ik daar sowieso tussenkomen en voor die persoon opkomen ook al ben ik al veel tegengekomen dat de pesters zich dan keren tegen mij en de oorspronkelijk gepeste persoon er dan met meedoet omdat die dan al  blij zijn dat er een ander slachtoffer is gevonden).

-Ik ben als je me in t begin leert kennen afstandelijk (omdat ik al heel veel diep gekwetst ben geweest door mensen) maar eens ik je in mijn hart sluit en ik je als een vriend of vriending beschouw ben ik hondstrouw en heel loyaal aan je, niet blindelings loyaal, als je iets zou doen dat ik verkeerd vind (als je bv iemand anders zou kwetsen door je woorden of daden) dan zal ik het je zeggen dat ik dat niet te pruimen  vind maar ik zal wel alles doen wat ik kan om iets goeds bij te dragen aan het leven van een vriend/vriendin (en daar is al heel  veel misbruik van gemaakt).

-Ik ben ook nogal emphatisch en zal steeds proberen om me in andermans schoenen te zetten en begrip voor mensen op te brengen, ik ben eigenlijk een beetje te emphatisch denk ik aangezien ik echt kan afzien gedurende weken of maanden als ik hoor of zie dat er slechte dingen gebeuren met mensen/dieren, dan lijd ik eigenlijk als t ware mee en kan ik het gebeurde niet zomaar van me afzetten.

-Ik ben heel down to earth maar als ik enthousiast word over iets dan word ik ook heel enthousiast en laat ik me daar helemaal door meeslepen (en dat is niet altijd goed)

-Ik ben creatief aangelegd

-Ik ben ook (één van mijn minder goeie eigenschappen) nogal nerveus aangelegd en zelfs op momenten dat ik me eigenlijk niet nerveus voel straal ik blijkbaar toch nog iets van nervositeit uit want op mijn rustige momenten krijg ik wel eens van mensen die me niet zo heel goed kennen toch wel eens te horen dat ik een beetje zou moeten kalmeren/rustig worden...

-Ik ben ook heel ongeduldig (behalve dan bij dieren, daar heb ik enorm veel geduld mee), alles moet vooruitgaan, er moet een beetje vaart achter gestoken worden (zelfs als ik een boek lees kan ik het geduld niet opbrengen om dat boek gewoon uit te lezen, nee, ik lees eerst t begin ,dan het einde en dan pas het midden...) wat eigenlijk nogal lachwekkend is aangezien ik zelf nogal weinig vaart achter de dingen kan steken door mijn fysieke toestand (alhoewel ik de weinige keren dat ik eens meega naar de winkel ik door de winkel raas als iemand die precies een raket in haar achterste heeft steken terwijl ik toch slecht te been ben, dat is een combinatie van mijn nerveus zijn plus mijn ongeduld erbij veronderstel ik)

- Ik probeer altijd alles heel goed uit te leggen zonder ruimte voor misverstanden wat tot heel lange epistels/uitleggen kan leiden...

2. Hoeveel katten heb je en wat zijn hun grappigste trekjes?

we hebben 4 katten, drie jongens Ramses, Diddl en Thor en 1 meisje Yoshi.
Ze zijn alle 4 heel slim en inventief en dat kan wel eens leiden tot grappige toestanden.
Onze Yoshi heeft een heel grappige manier om je aan te kijken, zo met haar kopke scheef naar ene kant.
Onzen Diddl heeft zo precies nogal kromme pootjes en loopt op een heel grappige manier , dan zie je zijn roze kont nogal manoevres maken...
Onze Ramses is een enorme speelvogel en steekt met het speelgoed wel eens grappige stoten uit maar als broertjes of zusje op de krabpaal aan t klimmen zijn en ze blijven steken dan is Ramses bv heel hulpvaardig en klimt hij tot onder broertje of zusje en gaat hij met zijn hoofdje aan hun kont gaan duwen, dat is ook heel grappig om te zien.
En onze Thor is heel nieuwsschierig en dat kan ook wel eens leiden tot grappige situaties, dat hij bv op vreemde plaatsen opgesloten geraakt ofzo en als je je er niet aan verwacht komt hij dan plots tevoorschijn of valt hij letterlijk uit de kast.
Maar ik zou hen eerder allemaal vertederend en heel lief noemen ipv grappig

3. Als je 1 wens mocht doen, wat zou het dan zijn?

Er zijn heel veel dingen die ik wens maar als ik eens heel egoïstisch mag zijn en voor mezelf iets mag wensen dan is het toch dat halve trouwboek en ik nog lang en gelukkig samen mogen zijn (ik ben zo ontzettend bang dat er hem iets gaat overkomen...)
Ik wou eigenlijk eerst wensen dat ik morgen gewoon terug gezond zou zijn en een normaal leven zou kunnen leiden maar als ik er dan zo eens over dacht vond ik het toch een pak belangrijker dat halve trouwboek nog heel lang samen met mij door t leven mag gaan en we nog heel lang  van mekaar mogen genieten. Samen kunnen we alles aan...

4. Als je de loterij zou winnen, wat doe je als eerste?

Als het echt om heel veel centjes zou gaan dan zouden we onmiddellijk verhuizen naar een warmer oord (maar de gezondheidszorg daar moet dan wel in orde zijn oa aangezien ik nogal op mijn sukkel zit met mijn gezondheid), dat is onze grote droom.
Als het om een mooi bedrag zou gaan maar niet een heel groot bedrag dan zou ik graag onze huidige woning verkopen en een nieuwe woning hier ergens in België kopen, ik moet geen kast van een villa hebben maar iets meer ruimte voor de poezels zou ik heel graag willen en ik zou ook dolgraag wonen in een huis waar heel veel licht binnenvalt en ik zou natuurlijk wel een zwembad willen en een veranda wil ik ook graag en een tuin die ik helemaal kan afsluiten zodat de poezels echt in de tuin kunnen zonder gevaar.

5. Wat is je leukste/mooiste jeugd herinnering?

Ik heb geen mooie of leuke herinnering aan mijn kindertijd jammer genoeg.
Heel mijn kinderleven was een lange aaneensluiting van een hoop ellende (ik werd misbruikt door mijn moeder en mijn vader stond erbij en keek ernaar en deed er niks aan net als alle andere mensen. Op school werd ik ook gepest , ook door bepaalde leraressen die wisten hoe mijn situatie thuis was en die wisten dat mijn ouders het nooit voor mij gingen opnemen dus konden ze met mij doen wat ze wilden.)
Ik was een heel eenzaam kind verdoken van liefde en vriendschap (ik mocht van mijn moeder geen vriendschap hebben met andere kinderen en wij werden heel geïsoleerd opgevoed in de zin dat wij buiten de uren die we op school moesten doorbrengen ver weg werden gehouden van alle mensen, ook onze familie, isolement is t geen dat een misbruiker gebruikt om zijn macht over zijn slachtoffer in stand te houden en mijn moeder zorgde ervoor dat ik in een compleet isolement zat ook)
Sorry dat ik niks leuks kan vertellen...

6. Met welke cadeau zouden ze je het meest kunnen plezieren?

Ik vind dat ik het allermooiste cadeau al heb gekregen ondertussen, mijn halve trouwboek.
Als iemand mijn poezels helemaal gezond zou kunnen maken (we hebben 2 hcm'ers en de andere 2 zijn verdacht plus onze Diddl sukkelt voor de rest ook heel hard met zijn gezondheid) daar zou ik ook heel heel blij mee zijn
Maar ik veronderstel dat je iets materialistisch bedoeld, dan moet ik zeggen dat ik niet zo direct op 1 ding kan opkomen, ik ben met vanalles en nog wat heel blij, ook heel goeiekope simpele dingen (een plantje, een paar oorringen of een ring uit de six, iets waar ik creatief mee bezig kan zijn zoals bv mijn kerstcadeau van mijn schoonmoeder, een pakket om pompons mee te maken...), als het maar met liefde/vriendschap is gegeven
Ik zou er dolgraag eens tussenuit trekken samen met halve trouwboek voor een paar dagen maar dat is toch niet mogelijk met de poezels dus een reisje kan ik dan niet vernoemen hé...

7. Wat was jou kinderdroom en heb je deze al kunnen realiseren?

Ik wou eigenlijk in een eerste opwelling antwoorden dat ik geen kinderdroom heb gehad maar toen ik daarnet zat te eten viel mijn euro dat dat eigenlijk niet waar was
Want toen ik nog een kind was droomde ik wel degelijk van één ding, iemand die me graag zou zien.
Iemand die me vanbinnen en vanbuiten zou kennen en die echt zou weten wie ik was en hoe ik in mekaar zit en die me toch echt heel graag zou zien en waarbij ik me veilig en geborgen zou voelen.
Daar hunkerde ik zo heel erg naar, naar een gevoel van veiligheid (ik leefde constant in angst) en liefde (ik werd door niemand graag gezien).
Ik heb moeten wachten tot mijn 32ste maar toen heb ik mijn halve trouwboek leren kennen en is mijn kinderdroom inderdaad werkelijkheid geworden.

8. Stel dat je voor een maand terug in de geschiedenis zou mogen, naar welke eeuw en plaats ging je dan?

Het zal heel saai klinken, maar ik kan op niks opkomen waar ik liever zou zijn dan waar ik nu ben en met wie ik nu ben
Waar hij is wil ik zijn...

9. Wat is het meeste gekke dat je ooit hebt gedaan?

Ik ben al veel gekke stomme stoten tegengekomen maar ik doe ze nooit met opzet.
Ik ben niet zo een gek persoon die doldwaze dingen doet, ik ben nogal serieus eigenlijk, maar wel iemand die doldwaze dingen overkomt.
Het enige dat me te binnen schiet is de keer dat ik naar de hartspecialist moest en ik daar op de hometrainer moest gaan zitten en ik tot de conclusie moest komen dat ik mijn onderbroek binnenste buiten aanhad of de keer dat ik me in t donker had aangekleed en ik blijkbaar bij het wegleggen van de was een foutje had gemaakt en ik bij mijn eigen ondergoed een onderbroek van mijn toenmalige man had gelegd en ik dus uiteindelijk op t medisch onderzoek op mijn  werk in mijn ondergoed moest gaan staan en ik dus met een veels te grote onderbroek aanstond die me constant afzakte en waar een opening inzat vanvoor voor een plasser...
Of de keer dat ik naar mijn werk reed met de brommer en ik zodanig naar de koetjes in de wei en de vogeltjes in de lucht zat te kijken dat ik pardoes de gracht inreed...
Stomme dingen die me zijn overkomen maar die ik niet met opzet heb gedaan.

10. Als je 1 dag in de huid van een andere persoon zou kunnen kruipen, wie zou dat dan zijn en waarom?
Het zal wel weer saai zijn maar ik zou gewoon in de huid van halve trouwboek eens willen kruipen.
Zodat ik hem nog beter kan begrijpen en aanvoelen (en ondertussen weet ik dan ook eens hoe het is om als man door het leven te gaan...)

Bewerkt door lathyrus, 24 januari 2013 - 00:24.

Geplaatste afbeelding

Casper-Cartouche
Casper-Cartouche
 • 5.055 berichten
 • 5 katten
OFFLINE

#1177 Geplaatst 24 januari 2013 - 00:33

:thumb:   Heel mooie , ontroerende antwoordjes .... ik werd er soms stil van ....heb ook hard moeten lachen met je gekke stoten verhaaltjes !!!

Bewerkt door Casper-Cartouche, 24 januari 2013 - 00:34.

Geplaatste afbeelding

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 3 katten
OFFLINE

#1178 Geplaatst 24 januari 2013 - 01:04

Ik heb Steffie_G uitgekozen

Hier komen de vragen...

1)  Wie is Steffie_G?Beschrijf je persoonlijkheid, slechtste en beste eigenschappen, what makes you tick?

2)  Wat doe je als job en is dat je droomjob, als t je droomjob niet is wat is dan wel je droomjob?

3)  Als je iets mocht veranderen aan je leven wat zou dat dan zijn?

4)  Is er een goeie raad die je ooit van iemand hebt gekregen en waar je veel aan gehad hebt en misschien nu nog hebt en die je nooit meer vergeet? (bij mij was dat bv een bange hond wordt ook geslagen...)

5) Waar zie je jezelf binnen 10 tot 20 jaar te staan?

6) Wie zou je graag eens willen ontmoeten en er tijd mee spenderen? De persoon mag al overleden zijn.

7)  Wat zijn je hobby's?

8)Wat kan je echt niet verdragen in andermans persoonlijkheid?

9) Stel dat er morgen 1 miljoen euro op je rekening wordt gestort en je krijgt 1 dag om het te spenderen maar je mag het niet spenderen aan jezelf of er zelf iets aan overhouden (dus ook niet aan je vriend geven of aan familie die het een dag later op jouw rekening kunnen storten of die items voor jou kunnen kopen), aan wie of wat spendeer je de centen?

10) Als je iets zou mogen kiezen om te doen, iets dat je altijd al gewild hebt, wat zou dat dan zijn?

Ik heb eigenlijk nog vragen hoor maar het mogen er maar 10 zijn, dus veel plezier met het beantwoorden van de bovenstaande vragen beste Steffie, ik wacht met veel interesse op je antwoorden

Bekijk berichtCasper-Cartouche, op 24 januari 2013 - 00:33, zei:

:thumb:   Heel mooie , ontroerende antwoordjes .... ik werd er soms stil van ....heb ook hard moeten lachen met je gekke stoten verhaaltjes !!!

bedankt !
Dat is heel lief van je, ik dacht dat mensen het maar allemaal boring gingen vinden aangezien ik maar een saaie piet ben

Bewerkt door lathyrus, 24 januari 2013 - 01:10.

Geplaatste afbeelding

Shivan
Shivan
 • 610 berichten
  • Locatie: Wieringerwerf, Nederland
 • 2 katten
OFFLINE

#1179 Geplaatst 24 januari 2013 - 01:08

Dat zijn mooie vragen met oprechte antwoorden!
Geplaatste afbeelding

Louis&Ella
Louis&Ella
 • 473 berichten
  • Locatie: Hasselt
 • 2 katten
OFFLINE

#1180 Geplaatst 24 januari 2013 - 02:56

Wauw Lathyrus. Daar word ik even stil van. Het zijn eerlijke en openhartige antwoorden. Ik vind het heel erg voor je ivm je jeugd, ik kan me niet inbeelden hoe hard dat wel niet moet geweest zijn !
Het maakt me blij te horen dat je kinderwens in vervulling is gegaan, en je de liefde van je leven gevonden hebt !


Evyke81
Evyke81
  • Locatie: Hamme
 • 3 katten
OFFLINE

#1181 Geplaatst 24 januari 2013 - 09:05

1 ding is zeker uit jouw antwoorden Nadine, jij ziet je ventje echt wel graag.   Dat is liefde met de grote L
Geplaatste afbeelding
www.kattenopvangwaasland.com

MayaBlue
MayaBlue
 • 2.495 berichten
  • Locatie: Mechelen
 • 5 katten
OFFLINE

#1182 Geplaatst 24 januari 2013 - 09:30

zeer mooi en open interview Lathyrus, heb er zelfs traantjes van in mijn ogen gekregen

Carowlina
Carowlina
 • 8.178 berichten
  • Locatie: O-L-V-Waver
 • 3 katten
OFFLINE

#1183 Geplaatst 24 januari 2013 - 09:32

Bekijk berichtEvyke81, op 24 januari 2013 - 09:05, zei:

1 ding is zeker uit jouw antwoorden Nadine, jij ziet je ventje echt wel graag.   Dat is liefde met de grote L

Dat kwam ook meteen in me op!

Bedankt om mijn vragen zo openhartig te beantwoorden Nadine!

Liz
Liz
 • 8.884 berichten
  • Locatie: Zoutleeuw
 • 3 katten
OFFLINE

#1184 Geplaatst 24 januari 2013 - 09:39

heel leuke antwoorden alweer :thumb: & ik sluit me volledig aan bij Evyke, liefde met de grote L, heel mooi om te lezen :)
banner

Steffie_G
Steffie_G
 • 14.822 berichten
  • Locatie: Antwerpen
 • 2 katten
OFFLINE

#1185 Geplaatst 24 januari 2013 - 11:20

Eerst en vooral eventjes zeggen dat ik ook enorm stil ben geworden van je antwoorden.
Een hele boterham om te lezen, maar zo kennen we je ;) En voor een leesfanaat als ik is dat geweldig.
Het is echt heel ontroerend om te lezen dat je je man zoooo graag ziet en ik kan er enkel maar vanuit gaan dat jullie zielsverwanten zijn en elkaar in elk leven opnieuw zullen vinden :)
Ook ben ik van mening dat alles wat je in het verleden hebt meegemaakt heeft bijgedragen tot de geweldige persoon die je bent vandaag. Dus er is altijd wel iets positiefs aan de meest sombere momenten van je leven :)


1)  Wie is Steffie_G?Beschrijf je persoonlijkheid, slechtste en beste eigenschappen, what makes you tick?
Dat is ook weer gelijk een moeilijke he!
Ik ben super creatief, al heb ik de laatste tijd amper nog tijd om dat te botvieren. Maar ik hoop er in de toekomst echt tijd voor te maken.
Ik heb kunst gestudeerd en mijn hart ligt bij de verschillende druktechnieken. Heerlijk om je hele lijf erin te gooien hopend op een mooie druk.
Aan een bureau'tje zitten is dan ook helemaal niets voor mij, geef mij maar iets waar ik de handen uit de mouwen moet steken en dan liefst nog oplossingen zoeken voor bepaalde problemen.
Ik sleutel heel graag aan bepaalde dingen. Als de kassa, printer, ... op het werk stuk is zal ik de eerste zijn om er aan te prullen en meestal kan ik het dan ook wel maken. Na een paar keer eerst bijna alles om zeep te helpen :lachen:
Mijn beste eigenschap is (denk ik) mijn geduld en eeuwige liefde die je van me krijgt als ik je in m'n hart sluit.
Dit onbewust denk ik omdat ik thuis nooit vertrouwen, liefde, begrip, ... heb gekend en ik wil het niemand aandoen van hetzelfde mee te maken.
Ik kan iemand ongelofelijk graag zien en zal daar dan ook al het mogelijke voor doen. Maar als die persoon volledig verkeerd gaat dan zal ik dat ook wel zeggen. Heb zo een vriendin volledig uit m'n leven gebannen omdat ze dingen deed die echt echt echt niet door de beuegel konden en zij wou niet inzien dat ze verkeerd bezig was. Nuja, dan stopt het daar ook voor mij.
Mijn slechte eigenschap is dat misschien een beetje té veel geduld heb en soms wat te lang wacht eer ik zal zeggen wat er me stoort. Ik ben ook vrij apathisch soms, maar dan in de zin van uitstraling. Ik kan er zitten alsof ik totaal geen zin heb in iets, maar dat komt gewoon omdat ik nooit echt heb kunnen 'spelen' met m'n gezichtsuitdrukkingen.
Maar eens je me leert kennen zul je zien dat ik een zotte, creatieve trees ben die altijd wel zin heeft om iets te gaan doen. Als is het maar samen iets gaan drinken.
Ik heb bitter  weinig vrienden, maar liever een paar "echte" vrienden die voor je door het vuur gaan, dan hopen kennissen, die, als het er op aan komt, je niet kennen.

2)  Wat doe je als job en is dat je droomjob, als t je droomjob niet is wat is dan wel je droomjob?
Ik werk momenteel bij Deli Traiteur als verantwoordelijke. Als de filiaal manager er niet is dan ben ik verantwoordelijk voor de taken die gedaan moeten worden, het tellen van de kassa's, stortingen van het geld, opening en sluiting van de winkel.
Dit is niet mijn droomjob, al doe ik het wel heel graag. Vooral omdat ik fantastische collega's heb waar ik enorm mee kan zwanzen. Het is geen zwaar werk. Ik heb hiervoor in het Kruidvat gewerkt en daar was je na 5 minuten te werken al doorweekt van het zweet. De verantwoordelijke bezagen je als werktuigen en je kreeg nooit goeie commentaar. Dit heeft er dan ook toe geleid dat ik een burn out heb gehad toen ik amper 22 was.
Mijn absolute droomjob zou zijn om een eigen zaak te openen. In de vorm van een kunstwinkel of een tattoo/piercing shop.
Zodat ik me elke dag kan omhullen in mijn passie.

3)  Als je iets mocht veranderen aan je leven wat zou dat dan zijn?
Ik ben eigenlijk heel tevreden over mijn leven zoals het er nu uitziet.
ik heb wel een kak jeugd gehad. Ik heb thuis nooit liefde gekend en mijn broer werd altijd voorgetrokken. Ik moest mijn plan maar trekken.
Dit gaf mij altijd een extra boost, ik moest dezelfde of betere resultaten halen dan mijn broer. Dan zouden mijn ouders zien dat ik zonder hun hulp het even goed deed. Maar die bevestiging is nooit gekomen. Dit zorgde er na een tijd voor dat ik met de verkeerde personen optrok en daarbij hoorde een skinhead. Die heeft me na een tijdje meegelokt en me verkracht.
Mijn ouders hebben het nooit willen begrijpen wat er gebeurd was. Ik zei dat hij in mijn broek had gezeten, waarop mijn moeder doodleuk zei dat als ze haar hand in de zak van mijn vader stak, dat ze toch ook in zijn broer had gezeten. Dat heeft als gevolg gehad dat ik met AM ben begonnen (auto mutilatie) en uiteindelijk heb ik zelf de stap gezet om naar een psychiater te gaan. Omdat ik wist dat ik geen hulp zou krijgen van m'n ouders en ik me zelf langzaam aan het kapot maken was. Die psychiater heeft me eigenlijk voor geen kneit geholpen.
En op dat moment heb ik mijn vriend leren kennen. En ik heb veel meer aan hem gehad dan aan die zielenknijper. We hebben samen dus heel moeilijke tijden doorstaan en dat maakt ons nu een ongelofelijk sterk koppel. Al die tegenslagen in mijn jeugd, hoe erg ook, hebben er wel toe geleid dat ik de schitterende persoon ben die je vandaag leert kennen.
Dus ja, ik heb heel wat zwarte sneeuw gezien, maar ik heb er altijd iets positiefs uit kunnen halen.

4)  Is er een goeie raad die je ooit van iemand hebt gekregen en waar je veel aan gehad hebt en misschien nu nog hebt en die je nooit meer vergeet? (bij mij was dat bv een bange hond wordt ook geslagen...)
Je zorgt voor je eigen geluk, niemand anders.
Met als bedoeling dat je nooit beslissingen moet maken waar je alleen iemand anders gelukkig mee maakt en niet jezelf. Want uiteindelijk ga je daar zelf kapot aan. En ik heb al teveel relaties en vriendschappen zien kapot gaan omdat die persoon er dan volledig onderdoor zit en de ander hen dan laat zitten omdat ze niets aankunnen met een ongelukkig persoon.
Mijn vriend is natuurlijk wel hét geluk in mijn leven. Maar ik moet eerst mezelf gelukkig maken en dan kan ik hem gelukkig maken. Want hij heeft er niets aan om met een ongelukkig persoon samen te zijn.

5) Waar zie je jezelf binnen 10 tot 20 jaar te staan?
Dat is echt een heeel moeilijke. Ik ben niet echt iemand die plannen maakt tot in het oneindige.
Mijn vader heeft epilepsie als gevolg van een hersenbloeding, mijn moeder heeft fibrio en het zal niet lang meer duren eer ze in een rolstoel beland.
IK heb al vrij veel vrienden verloren (auto ongeluk, vermoord door een drugs dealer, zelfmoord, ...) en een hele goeie vriend van mij heeft een maand terug van de dokters nog 2 jaar gekregen.
Ik ben al heel vaak in contact gekomen met de dood en daaruit heb ik geleerd van niet te ver te plannen. Want morgen kan het gedaan zijn.
Wat ik wel nog zou willen doen is zoveel mogelijk van de wereld zien, vooral de grote kunst musea, de pyramides, .... En dit allemaal samen met m'n ventje natuurlijk :)


6) Wie zou je graag eens willen ontmoeten en er tijd mee spenderen? De persoon mag al overleden zijn.
Corey Tailer. De zanger van Slipknot.
Die man heeft een ongelofelijk charisma, staat enorm positief in het leven en is recht voor de raap.
Dat is iemand waar ik enorm naar opkijk. Niet alleen op de manier waarop hij leeft, maar ook zijn creativiteit. Die man heeft een onuitputtelijke bron.
Daar heb ik echt het gevoel van dat hij me enorm veel dingen zou kunnen bijleren om nog positiever in het leven te staan, de dag ten volste te plukken en mijn muze leren te vinden.

7)  Wat zijn je hobby's?
Tattoo's ontwerpen, heb er al een paar ontworpen die daadwerkelijk op iemand's lijf staan en daar ben ik ongelofelijk trots op.
Ik schaf me ook zoveel mogelijk kunst boeken aan, waar ik inspiratie uit kan halen.
Lezen is ook een grote hobby van me. Eigenlijk zou ik echt eens een grote boekenkast moeten kopen, want mijn bureau begint uit te puilen.
Ik lees heel graag fantasy, paranormal romans, horror, ....
Ik kijk heel graag films, dit ook weer om sfeerbeelden en kleuren te ontdekken die me kunnen helpen in m'n creativiteit.
En ik kook enorm graag :) Ik probeer altijd om iets nieuws uit te proberen en dat is soms ook een beetje therapie voor me. Gewoon lekker in de keuken verdwijnen.

8)Wat kan je echt niet verdragen in andermans persoonlijkheid
Iemand die geen raad wilt aannemen.
Bv.: iemand wil een eind aan z'n leven maken en ik probeer met man en macht hem/haar te overtuigen dat dit echt niet de oplossing is.
Maar die persoon luisterd gewoon niet meer naar me en leeft volledig in z'n eigen leventje. En wil of kan geen goede raad meer aannemen omdat de hersenen volledig geblokkeerd zijn.
Dit zelfde geld ook voor mensen die zichzelf beter vinden als de rest. Daar kan ik ook een grondige hekel aan hebben.
En meestal zijn dat mensen die ongelofelijk onzeker zijn over zichzelf en zich daarom boven de rest zetten.
Daar kan je ook niets tegen zeggen zonder een verwijt in je gezicht gesmeten te krijgen.
Achterbakse mensen daar krijg ik ook de broebelen van. Mijn rug is geen voicemail, dus zeg het aub in m'n gezicht.
Als ik een probleem heb met iemand zal ik er voor kiezen om het die persoon rechtstreeks te zeggen. Als je gaat roddelen komt die roddel serieus aangepapt bij de persoon terrecht. En probeer het dan nog maar een uit te praten, ....

9) Stel dat er morgen 1 miljoen euro op je rekening wordt gestort en je krijgt 1 dag om het te spenderen maar je mag het niet spenderen aan jezelf of er zelf iets aan overhouden (dus ook niet aan je vriend geven of aan familie die het een dag later op jouw rekening kunnen storten of die items voor jou kunnen kopen), aan wie of wat spendeer je de centen
1. aan kanker onderzoek. Ik ben al verschillende mensen aan kanker kwijt geraakt. Het is een rot ziekte die veel te veel voorkomt en waar in de meeste gevallen geen positieve uitkomst meer voor is.
2. Erfelijke ziektes onderzoek. Zodat mensen die bv.  hetzelfde als een goede vriend van mij hebben toch nog de hoop kunnen hebben op een remedie.
3. Dierenopvang. Er zijn veel te veel dieren die aan hun lot worden overgelaten en dan half stervende bij de opvang terrecht komen, waar het soms al te laat is.
En dat de dierenopvang alle middelen om zoveel mogelijk diertjes te steriliseren zodat er geen kittens, pups, ... meer geboren worden gewoon om gelijk weer te sterven.


10) Als je iets zou mogen kiezen om te doen, iets dat je altijd al gewild hebt, wat zou dat dan zijn?
Dit is een onmogelijke optie, maar ik kan niets anders verzinnen.
Ik zou graag deftig afscheid willen nemen van de mensen die ik verloren ben. Want het is altijd heel plots geweest.
En ik heb zelf ook enorm veel schrik om in eenzaam heid te sterven zonder afscheid te kunnen nemen van mijn geliefden en vrienden.

Bewerkt door Steffie_G, 24 januari 2013 - 11:23.

Time spent with cats is never wasted