Spring naar inhoud


- - - - -

Negatieve ervaring cattery


  • Log in om te reageren
58 reacties op dit onderwerp
Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#46 Geplaatst 13 november 2010 - 10:58

Idd, we hebben hier weer veel bijgeleerd. goed om weten voor in de toekomst. Bedankt iedereen. Misschien is dit ook niet slecht dat de cattery's dit ergens vermelden via mail voor ze op bezoek komen of op hun site. Volgens mij weten vele mensen dit niet dat je niet op dezelfde dag een andere cattery mag/kan bezoeken. VOor mensen die hier mee bezig zijn lijkt dit vanzelfsprekend...

Nahs
Nahs
  • 2.719 berichten
    • Locatie: arnhem NL
  • 8 katten
OFFLINE

#47 Geplaatst 13 november 2010 - 11:19

het staat op mijn site en nog lezen mensen het niet of doen er luchtig over.
Daarom ben ik nog strenger geworden in het ontvangen van mensen

Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#48 Geplaatst 13 november 2010 - 12:13

Nahs zei:

het staat op mijn site en nog lezen mensen het niet of doen er luchtig over.
Daarom ben ik nog strenger geworden in het ontvangen van mensen

Meer kan je niet doen natuurlijk. Ik wist het helemaal niet, had ik dit geweten had ik dit zeker niet gedaan. Zowel in het belang van de kittens in de cattery als voor ons zelf.

tinkerbell
tinkerbell
  • 196 berichten
    • Locatie: Leuven
  • 2 katten
OFFLINE

#49 Geplaatst 13 november 2010 - 12:40

Je mag mij altijd de naam van de cattery doorpmen. Wij zijn zelf ook op zoek naar een speelmaatje voor ons Baloutje.

Bewerkt door tinkerbell, 13 november 2010 - 12:40.


Choeke
Choeke
  • 7.104 berichten
  • 5 katten
OFFLINE

#50 Geplaatst 13 november 2010 - 16:06

Hier moet zelfs de thuisverpleging haar handen in de hal ontsmetten en hier staat ook altijd ontsmetting klaar.Als ik ergens ga waar ze dieren hebben dan heb ik mijn ontsmetting zelfs altijd bij.
Ik ben ook bang voor twee bezoeken op een dag,want we zitten met 3 catterys van britten heel dicht bij elkaar.
Mensen die van iets verder komen lijkt het dan lekker makkelijk zo.
Je weet dus nooit als fokker of ze wel of niet bij een andere cattery zijn geweest.

Bewerkt door Choeke, 13 november 2010 - 16:08.


anjake
anjake
  • 12 berichten
OFFLINE

#51 Geplaatst 23 november 2010 - 20:39

ik wil ook wel de naam want wij zijn ook aan het kijken voor een britje !

Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#52 Geplaatst 23 november 2010 - 21:13

Die cattery waar onze zwarte Brit (binnenkort) vandaan komt heeft maar 1 nestje per jaar en ze zijn momenteel allemaal gereserveerd.

Jessie_A&A
Jessie_A&A
  • 2.940 berichten
    • Locatie: Hamme
  • 4 katten
OFFLINE

#53 Geplaatst 23 november 2010 - 21:58

Ik vind het ook overdreven om er zo over te blijven hameren, ze wist niet dat ze dezeflde dag niet naar een andere cattery mocht gaan, het is gebeurt, so be it! :onzeker:

basco
basco
  • 1 berichten
OFFLINE

#54 Geplaatst 21 februari 2017 - 16:59

ik heb ook een nare ervaring met een cattery
denk dat het dezelfde is zou u mij daar over kunnen informeren
prive
bij ons is er namelijk heel wat meer aan de hand

Tripkippiej
Tripkippiej

    Snoezigste nestje van 2016

  • 3.141 berichten
    • Locatie: Hulst, NL
  • 4 katten
OFFLINE

#55 Geplaatst 21 februari 2017 - 20:28

je reageert op een bericht van ruim 6 jaar geleden....

spirou2007
spirou2007
  • 3.973 berichten
    • Locatie: Vlaanderen
  • 5 katten
OFFLINE

#56 Geplaatst 22 februari 2017 - 23:22

Bekijk berichtbasco, op 21 februari 2017 - 16:59, zei:

ik heb ook een nare ervaring met een cattery
denk dat het dezelfde is zou u mij daar over kunnen informeren
prive
bij ons is er namelijk heel wat meer aan de hand

in welke regio?
Want wij hebben ook dingen gezien die eigenlijk niet zouden kunnen ......

Bewerkt door spirou2007, 22 februari 2017 - 23:23.

:) :)

spirou2007
spirou2007
  • 3.973 berichten
    • Locatie: Vlaanderen
  • 5 katten
OFFLINE

#57 Geplaatst 22 februari 2017 - 23:31

Bekijk berichtTripkippiej, op 21 februari 2017 - 20:28, zei:

je reageert op een bericht van ruim 6 jaar geleden....

Bewerkt door spirou2007, 22 februari 2017 - 23:34.

:) :)

spirou2007
spirou2007
  • 3.973 berichten
    • Locatie: Vlaanderen
  • 5 katten
OFFLINE

#58 Geplaatst 22 februari 2017 - 23:38

Bekijk berichtTripkippiej, op 21 februari 2017 - 20:28, zei:

je reageert op een bericht van ruim 6 jaar geleden....
zo wordt het onderwerp nog eens nieuw leven ingeblazen he, :)


PS: @Modjes:  mijn vorig bericht zonder tekst :gek: , hierboven, is een foutje, ik krijg het niet gewist. :help:
:) :)

Cisca
Cisca
  • 13.508 berichten
    • Locatie: Mol
OFFLINE

#59 Geplaatst 23 februari 2017 - 08:37

Kan geen kwaad Spirou ;)