Spring naar inhoud


- - - - -

Ervaring Catit senses food maze vs. Pipolino


  • Log in om te reageren
82 reacties op dit onderwerp
Alicia
Alicia
  • 2.222 berichten
  • 2 katten
OFFLINE

#46 Geplaatst 16 februari 2011 - 19:53

Adam en de foodmaze :LOL: (met deurstop :p )
Hij probeert de brokjes soms door de zijopening te halen ipv door de gaten onderaan te laten vallen, en zo is hij omgetotterd vermoed ik.

Maar hij doet dat niet slecht, hé, na slechts enkele dagen :heart:



PeggyJ
PeggyJ
  • 45.914 berichten
    • Locatie: Kempen
  • 4 katten
OFFLINE

#47 Geplaatst 17 februari 2011 - 20:13

:thumb: :thumb: :thumb:
Geplaatste afbeelding
We kunnen het hart van een man beoordelen door te kijken hoe hij met dieren omgaat :cattailwag

JessaRaquel
JessaRaquel
  • 16.996 berichten
    • Locatie: lint
  • 1 katten
OFFLINE

#48 Geplaatst 18 februari 2011 - 06:39

:thumb: :thumb: :thumb: :thumb: :thumb:
Geplaatste afbeelding
Als-ie spint is -ie blij ...als-ie gromt is-ie boos...als-ie slaapt is-ie lief :paw :cattailwag

Nashota
Nashota
  • 17.996 berichten
    • Locatie: Wildervank
  • 2 katten
OFFLINE

#49 Geplaatst 18 februari 2011 - 08:18

Hij doet dat super :thumb: :thumb: :thumb:
Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Groetjes. Ina :hoi:

Jana_23
Jana_23
  • 3.360 berichten
    • Locatie: Sint-niklaas
  • 4 katten
OFFLINE

#50 Geplaatst 18 februari 2011 - 08:40

:thumb: :thumb:

Geplaatste afbeelding

_ *Cats Leave Paw Prints On Our Hearts* _


Guest_Lotje <3_*
Guest_Lotje <3_*
OFFLINE

#51 Geplaatst 18 februari 2011 - 10:27

:thumb: :thumb:

Smitten Kitten
Smitten Kitten
  • 11.119 berichten
OFFLINE

#52 Geplaatst 01 maart 2011 - 13:11

Ben benieuwd wie er ondertussen allemaal een Foodmaze heeft aangeschaft en hoe de ervaringen zijn. Ik wil er ook eentje kopen. De andere voedselverrijkingsmiddeltjes hier in huis zijn te gemakkelijk geworden voor de katten. Tijd voor iets nieuws!

Ellenita
Ellenita
  • 26.688 berichten
    • Locatie: Deurne
  • 9 katten
OFFLINE

#53 Geplaatst 04 maart 2011 - 10:54

ik ga het me een dezer ook aanschaffen denk ik
poezenknuf van mij en mijn pareltjes : :paw Iruna,Syrai, Hindou, Reiko, Inty, Deva, Loki, Munay, Indira en *Thaira* :paw
Geplaatste afbeelding

Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#54 Geplaatst 04 maart 2011 - 11:26

De foodmaze kan je niet bestellen bij zooplus zeker?
Geplaatste afbeelding

Ellenita
Ellenita
  • 26.688 berichten
    • Locatie: Deurne
  • 9 katten
OFFLINE

#55 Geplaatst 04 maart 2011 - 11:29

Kamiel zei:

De foodmaze kan je niet bestellen bij zooplus zeker?

bij www. kattig.eu :)
poezenknuf van mij en mijn pareltjes : :paw Iruna,Syrai, Hindou, Reiko, Inty, Deva, Loki, Munay, Indira en *Thaira* :paw
Geplaatste afbeelding

Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#56 Geplaatst 04 maart 2011 - 11:40

ik heb ook nog volgende site gevonden:

Cat-it Design Senses Food Maze Cat-it Design Senses Food Maze [50745] - € 14,95 : Dierenspeciaal Casper, De speciaalzaak voor al uw dierbenodigdheden

Is pak goedkoper, verzending is wel 12 euro naar belgie, maar blijft dan toch nog goedkoper dan bij kattig...

Wat denken jullie?
Geplaatste afbeelding

Ellenita
Ellenita
  • 26.688 berichten
    • Locatie: Deurne
  • 9 katten
OFFLINE

#57 Geplaatst 04 maart 2011 - 12:29

Normaal is het 26,99 eur
nu met korting 22,99 Eur
dus bij kattig is het goedkoper
of vergis ik me nu ??
poezenknuf van mij en mijn pareltjes : :paw Iruna,Syrai, Hindou, Reiko, Inty, Deva, Loki, Munay, Indira en *Thaira* :paw
Geplaatste afbeelding

Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#58 Geplaatst 04 maart 2011 - 12:50

ja maar bij die site hierboven maar 15?
Geplaatste afbeelding

Ellenita
Ellenita
  • 26.688 berichten
    • Locatie: Deurne
  • 9 katten
OFFLINE

#59 Geplaatst 04 maart 2011 - 13:10

Kamiel zei:

ja maar bij die site hierboven maar 15?

ja idd als je bij kattig alleen dat besteld
onder de 35 dan komt het duurder uit da s waar

:)

Bewerkt door Ellenita, 04 maart 2011 - 13:11.

poezenknuf van mij en mijn pareltjes : :paw Iruna,Syrai, Hindou, Reiko, Inty, Deva, Loki, Munay, Indira en *Thaira* :paw
Geplaatste afbeelding

Kamiel
Kamiel
  • 815 berichten
    • Locatie: Opwijk
  • 2 katten
OFFLINE

#60 Geplaatst 04 maart 2011 - 13:15

iemand ervaring met die andere?
Geplaatste afbeelding