Spring naar inhoud


- - - - -

Graag jullie ervaringen


  • Log in om te reageren
13 reacties op dit onderwerp
Rebucci
Rebucci
  • 367 berichten
  • 2 katten
OFFLINE

#1 Geplaatst 07 februari 2011 - 22:44

Heeft er iemand ervaringen met iets te bestellen via de website catch-shop.be? Heb daar iets leuk gezien... ;)
Geplaatste afbeelding
      :paw Pootjes van mijn 2 schatten en mij! :paw

catherine
catherine
  • 40.158 berichten
OFFLINE

#2 Geplaatst 07 februari 2011 - 22:48

Geen ervaring mee.

PeggyJ
PeggyJ
  • 45.914 berichten
    • Locatie: Kempen
  • 4 katten
OFFLINE

#3 Geplaatst 08 februari 2011 - 14:25

Ja, maar is al wel enige tijd geleden, maar ik was er wel tevreden over ;)
Geplaatste afbeelding
We kunnen het hart van een man beoordelen door te kijken hoe hij met dieren omgaat :cattailwag

Rebucci
Rebucci
  • 367 berichten
  • 2 katten
OFFLINE

#4 Geplaatst 08 februari 2011 - 21:22

niemand anders meer met goede of slechte ervaringen??
Geplaatste afbeelding
      :paw Pootjes van mijn 2 schatten en mij! :paw

trio
trio
  • 3.980 berichten
  • 5 katten
OFFLINE

#5 Geplaatst 08 februari 2011 - 21:33

Geen ervaring mee

Minneke
Minneke
  • 3.767 berichten
    • Locatie: Oost Vlaanderen,buggenhout
  • 2 katten
OFFLINE

#6 Geplaatst 14 februari 2011 - 18:43

ook geen ervaring!

Solotje
Solotje
  • 51.552 berichten
    • Locatie: Merksem
  • 9 katten
OFFLINE

#7 Geplaatst 14 februari 2011 - 19:03

Hier ook geen ervaring!

Heidiken
Heidiken
  • 1.169 berichten
    • Locatie: Scherpenheuvel
  • 4 katten
OFFLINE

#8 Geplaatst 14 februari 2011 - 21:19

Goede ervaringen mee.
Onze litter robot komt daarvan en onze drinkwell drinkfontein. Geen klachten van!

" Le plus grand désir de l'homme est le désir d'être désiré" (J.P.Sartre)

*bonnie*
*bonnie*
  • 4.118 berichten
  • 7 katten
OFFLINE

#9 Geplaatst 14 februari 2011 - 21:41

Die winkel is hier in het dorp....  ik ga er wel eens persoonlijk wat halen maar via internet nog niet besteld.
Mijn zus had hen eens gemaild ivm een mandje maar kreeg geen reactie, ik ben het toen persoonlijk gaan halen bij hun in de winkel.
Het meisje dat in de winkel werkt vind ik echt een onnozel wicht en ze weet zelf nog niet half wat in hun gamma zit maar haar moeder (alé ik denk toch dat dat haar moeder is) is wel veel vriendelijker en ik denk dat die moeder ook de internetbestellingen doet.  Ik denk wel dat het OK is... ze hebben leuke spulletjes in de winkel.

Nadine
Nadine
  • 1.284 berichten
OFFLINE

#10 Geplaatst 14 februari 2011 - 22:04

Voor zover ik weet zijn dat dezelfde mensen die ook Animal Stars hebben... De litter robot wordt door hen verdeeld, ook via Ebay...
Dus dat is dezelfde winkel... wel onder een andere naam...

Rebucci
Rebucci
  • 367 berichten
  • 2 katten
OFFLINE

#11 Geplaatst 14 februari 2011 - 22:05

Dank u!!
Geplaatste afbeelding
      :paw Pootjes van mijn 2 schatten en mij! :paw

dorien_951
dorien_951
  • 2.365 berichten
    • Locatie: GEEL
  • 3 katten
OFFLINE

#12 Geplaatst 15 februari 2011 - 20:55

Ik ben tevreden over één paal de andere was rommel... maar daar kunnen zij niets aan doen.
Ze leverde wel niet op beloofde datum, na een boos mailtje kreeg ik 's avonds om 11u mijn bestelling thuis geleverd :)

Joloka
Joloka
  • 19.772 berichten
    • Locatie: Lochristi
  • 9 katten
OFFLINE

#13 Geplaatst 24 februari 2011 - 21:17

Hier hebben ze de litter robot geleverd om 20 uur 's avonds. Een heel vriendelijke mevrouw :thumb: .

Geplaatste afbeelding


Ellenita
Ellenita
  • 26.688 berichten
    • Locatie: Deurne
  • 9 katten
OFFLINE

#14 Geplaatst 24 februari 2011 - 21:43

geen ervaring mee...
poezenknuf van mij en mijn pareltjes : :paw Iruna,Syrai, Hindou, Reiko, Inty, Deva, Loki, Munay, Indira en *Thaira* :paw
Geplaatste afbeelding