Spring naar inhoud


* * * * - 1 stemmen

Urine off.. ervaringen?


  • Log in om te reageren
28 reacties op dit onderwerp
Annelore
Annelore
  • 1.187 berichten
OFFLINE

#16 Geplaatst 24 februari 2011 - 21:08

ik probeer het nu nog enkel zo, en anders zal er idd niets anders opzitten :(

catherine
catherine
  • 40.162 berichten
OFFLINE

#17 Geplaatst 24 februari 2011 - 21:16

Idd je hoeft daarom het tapijtje nog niet weg te gooien maar neem het weg en steek het een paar maanden in de kast. Je kan dan later nog altijd opnieuw proberen en plast hij na die maanden er nog op dan gooi je het best weg.

Annelore
Annelore
  • 1.187 berichten
OFFLINE

#18 Geplaatst 28 februari 2011 - 22:40

Geen effect dus...
Het tapijtje is verwijderd :(

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#19 Geplaatst 17 maart 2011 - 09:40

Wij hebben perfecte ervaringen met urineoff, in tegenstelling tot ecodor (werkt een stuk minder snel). Vlekken door sproeien en van de kittens gewoon grondig insprayen en niet vergeten om na te spoelen! Bij oude vlekken misschien een paar keer herhalen. Uiteindelijk verdwijnt de geur volledig de kater ruikt ze niet meer! Wij kopen aan bij de importeur (UrineOff® verwijdert geur en vlekken. Eindelijk iets dat ECHT werkt!) deze heeft goede prijzen ook voor de particulier.

Annelore
Annelore
  • 1.187 berichten
OFFLINE

#20 Geplaatst 17 maart 2011 - 11:33

Mischa zei:

Wij hebben perfecte ervaringen met urineoff, in tegenstelling tot ecodor (werkt een stuk minder snel). Vlekken door sproeien en van de kittens gewoon grondig insprayen en niet vergeten om na te spoelen! Bij oude vlekken misschien een paar keer herhalen. Uiteindelijk verdwijnt de geur volledig de kater ruikt ze niet meer! Wij kopen aan bij de importeur (UrineOff® verwijdert geur en vlekken. Eindelijk iets dat ECHT werkt!) deze heeft goede prijzen ook voor de particulier.

En wat als ze nu op de vloer plassen ipv op een tapijt of dergelijke?

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#21 Geplaatst 17 maart 2011 - 12:51

Materiaal maakt niet uit. De urineoff werkt met bacterieen en enzymen die de urine opvreten. Alleen als het materiaal heel poreus is dan moet je het echt helemaal verzadigen zodat het overal bij kan voor de rest maakt het niet uit of het tapijt is, beton hout enzo

Annelore
Annelore
  • 1.187 berichten
OFFLINE

#22 Geplaatst 17 maart 2011 - 12:56

Vreemd, want nochtans heb ik ieder hoekje waar ze plassen al ingespoten met urine off, en niets helpt

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#23 Geplaatst 17 maart 2011 - 12:57

Welk materiaal heeft u?

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#24 Geplaatst 17 maart 2011 - 13:01

En heeft u ook de UV lamp gebruikt? Wat was het resultaat? Als u op de uv lamp geen fosforescerende plaats ziet,dan zit de urine elders... heb ik ook ondervonden en bleef maar sprayen terwijl de urine onder het materiaal was. gebruik nu de lamp daarmee inspecteer ik ook of het echt weg is.

Annelore
Annelore
  • 1.187 berichten
OFFLINE

#25 Geplaatst 17 maart 2011 - 13:08

Het is gewoon een vloer..

HOe brengt u het dan aan? Spuiten en afspoelen met water of gewoon spuiten en laten intrekken?

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#26 Geplaatst 17 maart 2011 - 13:17

Inspuiten en daarna uitspoelen/wegspoelen. Dat is heel belangrijk daar de urinekristallen loslaten en die moeten weggenomen worden anders blijft het probleem, de urinekristallen of urinesteen zijn het stankprobleem!

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#27 Geplaatst 17 maart 2011 - 13:19

Echter: eerst 1-2 uur laten inwerken! En ook: vooral geen andere middeltjes of chemisch spul gebruiken dat maakt de bacterieen dood.

Annelore
Annelore
  • 1.187 berichten
OFFLINE

#28 Geplaatst 17 maart 2011 - 13:40

u weet zoveel over urine off?

Guest_Mischa_*
Guest_Mischa_*
OFFLINE

#29 Geplaatst 17 maart 2011 - 13:46

Werkte er al lang mee als stalhouder daar was het aanbevolen tegen maanziekte.