Spring naar inhoud


- - - - -

Ervaringen met armarkatkrabpalen


  • Log in om te reageren
35 reacties op dit onderwerp
Choeke
Choeke
  • 7.121 berichten
  • 4 katten
OFFLINE

#1 Geplaatst 23 april 2011 - 18:32

Ik zoek ervaringen met deze krabpalen,tevreden of niet??????

Alvast bedankt.

Choeke en Co

Choeke
Choeke
  • 7.121 berichten
  • 4 katten
OFFLINE

#2 Geplaatst 23 april 2011 - 18:58

4701[1].jpg

Ik zit er aan te denken om zo eentje aan te schaffen

Choeke
Choeke
  • 7.121 berichten
  • 4 katten
OFFLINE

#3 Geplaatst 23 april 2011 - 19:02

5401_small[1].jpg

Of zo eentje

Anja
Anja
  • 14.520 berichten
    • Locatie: Brasschaat
  • 2 katten
OFFLINE

#4 Geplaatst 24 april 2011 - 10:40

Ik heb mijn armarkatpaal nu ongeveer een jaar of drie en ik ben er redelijk tevreden over en mijn twee poezels ook.

Bewerkt door Anja, 24 april 2011 - 10:41.

Geplaatste afbeelding


Guest_chriske_*
Guest_chriske_*
OFFLINE

#5 Geplaatst 24 april 2011 - 23:10

Ik heb er 2 staan , geen problemen mee ! :thumb:


Chriske :catwalk2

Mauro
Mauro
  • 7.714 berichten
    • Locatie: Oost-Vlaanderen
  • 2 katten
OFFLINE

#6 Geplaatst 24 april 2011 - 23:14

Geen ervaringen met deze krabpalen...maar ze zien er super en degelijk uit !! Heel mooi :LOL: :duim:
Geplaatste afbeelding

Karolientje
Karolientje
  • 18.393 berichten
    • Locatie: Dormaal - Zoutleeuw
  • 5 katten
OFFLINE

#7 Geplaatst 25 april 2011 - 07:35

Ik heb er een staan; op zich best een stevige paal en over de sisalpalen ben ik ook wel tevreden, alleen over de ligplankjes niet zo. Het stof scheurt namelijk ontzettend snel los van de plankjes. Op het appartement hadden we die dan vervangen door een banana leaf krabpaal. Nu de katten hun eigen kamer hebben, hebben we daar alle krabpalen die we hadden terug opgezet. Het stof van de Armarkat hebben we zelf teruggelijmd aan de plankjes, hopelijk houdt het nu wat langer.

In elk geval: als ik ooit de huidige krabpalen moet vernieuwen, neem ik nooit nog van die pluchen krabpalen, omdat ik die te moeilijk vind qua onderhoud. Ik heb liever een krabpaal waar ik de kussentjes die op de ligplankjes liggen, er volledig af kan halen en af en toe in de wasmachine kan stoppen. Op fife shows staan er vaak Duitsers met volledig houten krabpalen waar je dus dergelijke mandjes op liggen hebt. Als de onze aan vervanging toe zijn, komt er iets in die aard in de plaats.

Bewerkt door Karolientje, 25 april 2011 - 07:35.

Geplaatste afbeelding

Mieke'tje
Mieke'tje
  • 7.498 berichten
    • Locatie: West - Vlaanderen
  • 2 katten
OFFLINE

#8 Geplaatst 25 april 2011 - 10:49

Ik heb twee Maine Coon's en ik ben zeer tevreden over de armakat paal. Ik moet wel zeggen dat ik nog geen ander merk heb gehad dus vergelijken kan ik niet. Ik vind het wel een stevige paal, de sisal vind ik ook zeer stevig, is gemakkelijk om te onderhouden,...
Het enige minpuntje is dat de stof op twee plaatsen een beetje gescheurd is, maar ik heb de paal dan ook al bijna 3 jaar...
Geplaatste afbeelding

Bloempje
Bloempje
  • 414 berichten
    • Locatie: Antwerpen Stabroek
  • 1 katten
OFFLINE

#9 Geplaatst 25 april 2011 - 10:54

Ken ik niet maar ga ze subiet eens googelen se ;)
Ik ben eigelijk van plan om een banana leaf te kopen vind ze heel mooi en zien er stevig uit :) (kan me natuurlijk altijd vergissen he ;) )

grtjs Vanessa

Joloka
Joloka
  • 19.772 berichten
    • Locatie: Heusden
  • 9 katten
OFFLINE

#10 Geplaatst 27 april 2011 - 07:47

Hier staat een armarkat-krabpaal maar ben er eigenlijk niet zo tevreden van. Hij staat heel erg onstabiel (nu staat hij tegen een kast en tegen een muur), de pluche komt inderdaad hier en daar los en de sisal ziet ontzettend af. Ik weet het met 7 poezels moet hij wat kunnen verdragen ;) en andere krabpalen gaan nog minder lang mee. Als je onze Finn er ziet opspringen weet je wel waarom hij onstabiel staat :lachen: :lachen: :lachen:

Bewerkt door Joloka, 27 april 2011 - 07:48.

Geplaatste afbeelding


Choeke
Choeke
  • 7.121 berichten
  • 4 katten
OFFLINE

#11 Geplaatst 27 april 2011 - 07:48

Thx Lut ik zen nog aan het twijffelen tussen zo een of een van Catpalace.

Joloka
Joloka
  • 19.772 berichten
    • Locatie: Heusden
  • 9 katten
OFFLINE

#12 Geplaatst 27 april 2011 - 07:59

Choeke zei:

Thx Lut ik zen nog aan het twijffelen tussen zo een of een van Catpalace.

Mocht ik geld genoeg hebben, ik ging direct voor een van Petfun :) .
Ik weet waar ik moet op letten he: mocht het een Armarkat zijn met een bevestiging aan het plafond dan ging die al veel stabieler staan. En dat de sisal loskomt, dat is omdat de katten er aan krabben (en blijkbaar allemaal aan dezelfde paal) :lachen: . En die palen kan je dan wel weer vervangen... dus waar klaag ik eigenlijk over?

Geplaatste afbeelding


bobojunior
bobojunior
  • 8 berichten
OFFLINE

#13 Geplaatst 27 april 2011 - 08:48

Robusta Kratzbäume Startseite

Starlight
Starlight
  • 735 berichten
  • 1 katten
OFFLINE

#14 Geplaatst 27 april 2011 - 11:33

Amai, die Robustakrabpalen zijn heel mooi, maar wat een prijzen! Heeft iemand er zo eentje in huis die kan vertellen of ze werkelijk ZO goed zijn dat ze dat geld waard zijn? :o

Choeke
Choeke
  • 7.121 berichten
  • 4 katten
OFFLINE

#15 Geplaatst 01 juli 2011 - 15:39

We hebben er een aangeschaft intussen,wel een grotere.

HPIM4116.JPG

HPIM4112.JPG

HPIM4117.JPG

HPIM4103.JPG

HPIM4113.JPG

HPIM4099.JPG