Spring naar inhoud


- - - - -

Testen in de buurt van Limburg


  • Log in om te reageren
4 reacties op dit onderwerp
Guest_MissKitty_*
Guest_MissKitty_*
OFFLINE

#1 Geplaatst 23 juni 2009 - 16:58

Binnenkort is het tijd voor de HCM/PKD test van Mona.
Liefst van al zou ik dit door Bavegems of Putcuyps laten doen maar allebei
werken op 2u hier vandaan. Nu lees ik zo af en toe iets van dat ze ook op andere plaatsen soms gaan testen een dagje en vroeg ik mij dus af of iemand weet of ze ook eens dichter in de buurt van Genk zouden komen?
Of is er misschien ook een goede specialist in Nederlands Limburg of Aken ofzo? Het is de eerste keer en weet dus ook niet goed hoe Mona er mee om gaat gaan, als ik het kan vermijden om 2u heen, 1u daar (in het beste geval) en 2u terug met haar te moeten doen dan doe ik dat namelijk liever.
Ik weet dat er vroeger ook een specialist in Limburg was (Mottet in St Truiden geloof ik) maar die lijkt wel van de aardbol verdwenen, en ook hoorde ik daar niet altijd even goede dingen over dus mja..

Guest_Cinneke_*
Guest_Cinneke_*
OFFLINE

#2 Geplaatst 20 juli 2009 - 18:58

Ik ga altijd naar Valerie Bavegems. Dan maar 2,5 uur rijden. Soms zit ze bij Eindhoven in de buurt. Maar Ik laat dan daar alles testen ook PKD etc.

Guest_MissKitty_*
Guest_MissKitty_*
OFFLINE

#3 Geplaatst 21 juli 2009 - 18:59

Ik denk ook dat ik gewoon maar daar ga gaan, lijkt me voorlopig toch de beste optie :)

Guest_Cinneke_*
Guest_Cinneke_*
OFFLINE

#4 Geplaatst 26 juli 2009 - 14:17

Valerie is ook gewoon een super mens voor de katten. Ik ga meestal samen met een vriendin fokker. gezellig kletsen onderweg. Misschien kun je ook samen met iemand gaan?

Smitten Kitten
Smitten Kitten
  • 11.119 berichten
OFFLINE

#5 Geplaatst 26 juli 2009 - 18:55

Valerie is zeker een aanrader (net zoals Putcuyps trouwens). Bij Valerie komen er heel veel ragdollfokkers vertelde ze, bij Putcuyps dan weer vooral veel brittenfokkers.