Spring naar inhoud


* * * * * 1 stemmen

Oeps... foutje?


  • Log in om te reageren
191 reacties op dit onderwerp
Guest_Amani_*
Guest_Amani_*
OFFLINE

#91 Geplaatst 15 juni 2009 - 10:29

Ook mijn smileys zijn verdwenen

Bibie
Bibie
  • 5.115 berichten
    • Locatie: Aalst
  • 2 katten
OFFLINE

#92 Geplaatst 15 juni 2009 - 10:32



Mijn tekstvakje is nu net als deze morgen (met die COLORcode erin)... En de Smileys zijn weg..

Ik heb het toch niet kapot gekregen?


Geplaatste afbeelding


Guest_ijammeke_*
Guest_ijammeke_*
OFFLINE

#93 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:16

Neen ,het werkt niet naar behoren. Mijn smileys zijn weg en blijven weg

Guest_ijammeke_*
Guest_ijammeke_*
OFFLINE

#94 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:24

Bij snel reageren kunnen de smileys niet meer toegevoegd worden onderaan. Heb geprobeerd maar ik krijg ze niet in het kadertje van de smileys. Bij meer opties werken de smileys weer even wel.
Maar als je steeds naar meer opties moet gaan om op een bericht te antwoorden kost dat onnoemelijk veel meer tijd en het is ook erg omslachtig.


akke
akke
  • Admin
  • 1.385 berichten
    • Locatie: Zelem
OFFLINE

#95 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:28

ijammeke , wat gebeurd er dan precies met de smileys? Staan ze er niet meer tussen of kan je er gewoon niet op klikken?
Akke

Aldhissla
Aldhissla
  • 7.106 berichten
    • Locatie: Beernem
  • 5 katten
OFFLINE

#96 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:30

firefox werkt prima ^^

Geplaatste afbeelding

akke
akke
  • Admin
  • 1.385 berichten
    • Locatie: Zelem
OFFLINE

#97 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:30

Internet explorer werkt hier ook prima

Akke

akke
akke
  • Admin
  • 1.385 berichten
    • Locatie: Zelem
OFFLINE

#98 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:38

Als ik het goed heb gebruiken zowel ijammeke als Amani een Macintosh met Safari en zat het probleem daar. Heb nog wat aangepast. Kunnen jullie nog eens opnieuw testen?



Akke

Guest_ijammeke_*
Guest_ijammeke_*
OFFLINE

#99 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:41

De smileys staan er nu wel maar als ik erop klik gebeurt er niks. :ha :ha :ha
Deze smileys kan ik schrijven. :ha :heart: :thumb: en :LOL: Toch wat poverkes om hier op het forum mee te werken. :ha :ha :ha

Bewerkt door akke, 15 juni 2009 - 11:47.


akke
akke
  • Admin
  • 1.385 berichten
    • Locatie: Zelem
OFFLINE

#100 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:55

Die Safari doet wel vaker moeilijk met wijzigingen die wij maken. We moeten dringend eens zien om zelf een macintosh en safari in huis te halen om het zelf te kunnen testen denk ik...

Kun je nu nog eens opnieuw nakijken?

Akke

akke
akke
  • Admin
  • 1.385 berichten
    • Locatie: Zelem
OFFLINE

#101 Geplaatst 15 juni 2009 - 11:56

Bibie zei:



Mijn tekstvakje is nu net als deze morgen (met die COLORcode erin)... En de Smileys zijn weg..

Ik heb het toch niet kapot gekregen?

Smileys zouden terug moeten zijn. Die color code is volgens mij altijd standaard geweest in Safari.

(niet? enkel leden met Safari kunnen het mij vertellen...)

Google Chrome gebruikt dezelfde engine als Safari en dus zullen dezelfde problemen ook daar in voorkomen denk ik.

Bewerkt door akke, 15 juni 2009 - 11:57.
Reden van bewerken: typfout

Akke

Bibie
Bibie
  • 5.115 berichten
    • Locatie: Aalst
  • 2 katten
OFFLINE

#102 Geplaatst 15 juni 2009 - 12:01

De colorcode stond niet in Safari. Maar er valt wel mee te leven :) .

De smileys zijn terug :LOL: Oef! Dank je wel!


Geplaatste afbeelding


akke
akke
  • Admin
  • 1.385 berichten
    • Locatie: Zelem
OFFLINE

#103 Geplaatst 15 juni 2009 - 12:06

Zeker van? Want ik had nu snel eens getest: had terug geplaatst wat er gisteren stond (dus voor mijn google chrome wijzigingen) en daar zag ik ook de color code tag als ik test in safari onder windows.

Maar safari onder windows en safari onder macintosh is dan ook weer niet 100% hetzelfde :p

Akke

Guest_ijammeke_*
Guest_ijammeke_*
OFFLINE

#104 Geplaatst 15 juni 2009 - 12:28

:) :LOL: :d :cry: :p ;) :evil: :trance: :misselijk: :o :x :oops: :heart: :love3: :censored: :catnoknow :catscratchhead :catwalk2 :hug: :roll: :mrgreen: :ha :engel: :thumb: :love4: :geluk: :love: :hart: :cheer: :paw :birthday: :hi: Het werkt weer naar behoren zo te zien. :cheer: :ha

Bibie
Bibie
  • 5.115 berichten
    • Locatie: Aalst
  • 2 katten
OFFLINE

#105 Geplaatst 15 juni 2009 - 12:37

akke zei:

Zeker van? Want ik had nu snel eens getest: had terug geplaatst wat er gisteren stond (dus voor mijn google chrome wijzigingen) en daar zag ik ook de color code tag als ik test in safari onder windows.

Maar safari onder windows en safari onder macintosh is dan ook weer niet 100% hetzelfde :p

Ja hoor, ik heb windows vista en in mijn firefox (bij snel reageren) zie ik geen color code :) . Ben heel zeker! Daarnet nog gekeken.


Geplaatste afbeelding