Armani, op 04 januari 2013 - 19:47, zei:
Na een tijdje ken je de gaartijden goed.
Ik kook er ook hardgekookte eieren in.
Ik heb ook 2 verdiepjes maar ik vind dat je daar moet mee oppassen....
Het kookvocht van de bovenste loopt over de onderste schaal : dus goed uitkijken wat je er in doet.
Het is niet de bedoeling dat je (onderste) aardappelen bijvoorbeeld naar vis smaken, als de vis in de bovenste schaal ligt....enz....
(het is maar een voorbeeld)
Ben heel blij met mijn stoomkokertje en ik gebruik het heel vaak.
Je moet het niet aanschaffen als je het 'snel' wilt want de gaartijden duren iets langer maar het is wel veel smaakvoller en nooit het probleem van 'overkoken'.
ik heb ook een stoomkoker gekocht maar heb hem nog niet gebruikt.
Ik weet niet hoe ik dingen moet kruiden.
Bij aardappelen bv, dan strooi je daar gewoon zout over als ze in de stoommand liggen?
En op prei dan zout ook en peper (of was t nu nootmuskaat? Ik weet zelfs al niet meer hoe ik een prei moet kruiden...)
Dat is bij mij het probleem, ik weet niet met wat en hoe ik moet kruiden...