


Mijn kookblog
#16 Geplaatst 07 juni 2012 - 10:10

#17 Geplaatst 07 juni 2012 - 12:05
lathyrus zei:
Ik ben gaan kijken naar lasagna receptje en dat is 1 van de ingrediƫnten en er staat bij dat je daar al eens over gesproken hebt maar ik ken het niet

Ajvar is gewoon een rode paprikapasta met aubergine. Je kan het in turkse winkels kopen en ze hebben het zelfs in de Aldi (kleine potjes, bij de pesto enzo, maar ik ben niet zeker dat het daar ook "Ajvar" heet).

Ik zoek het straks eens op waar het staat op mijn blog. Misschien post ik een linkje voor mensen die niet weten wat het is.

Ik ben aan het sukkelen met die blog zeg! Ik dacht dat dat zo eenvoudig was... Misschien had ik beter een blogspot genomen ipv wordpress omdat blogspot mij makkelijker lijkt. Maar ik had niet door dat "blogger" blogspot was

Ik wou zo'n "vind ik leuk" button toevoegen maar dat lukt al niet. De "thinks you might like" lukt ook al niet! Grrrr. Dat laatste is iets dat wel gaat op blogspot.
Maar alles overzetten lukt mij ook al niet.

Wat vinden jullie beter? Grote foto's of kleinere foto's. De eerste recepten die ik gepost heb zijn kleine foto's die je dan kan aanklikken. Ik vind grote foto's leuker, maar soms staan er zodanig veel in een recept dat je de hele tijd moet scrollen om het recept zelf verder te lezen dus misschien zijn kleinere foto's dan toch beter?
#18 Geplaatst 07 juni 2012 - 12:18
Jammer dat er geen functie is om de blog via facebook te volgen.
#20 Geplaatst 07 juni 2012 - 12:48
elixeryen zei:
Wat vinden jullie beter? Grote foto's of kleinere foto's. De eerste recepten die ik gepost heb zijn kleine foto's die je dan kan aanklikken. Ik vind grote foto's leuker, maar soms staan er zodanig veel in een recept dat je de hele tijd moet scrollen om het recept zelf verder te lezen dus misschien zijn kleinere foto's dan toch beter?
Ik denk dat Ajvar een Turks woord is, dus volgens mij zal het in de Aldi een andere naam hebben.

Kan je geen kleine foto's nemen die eventueel vergroot kunnen worden als je erop klikt? Dan is het recept al een pak korter en kan er geklikt worden indien er interesse is voor details. BVB ajuin bakken (mooie foto daar niet van) moeten de meesten niet in detail zien.
Maar het kleedt de boel wel aan natuurlijk.

#21 Geplaatst 07 juni 2012 - 13:45

#22 Geplaatst 21 december 2013 - 09:44

Ik heb onlangs enkele nieuwe pralines gemaakt, altijd leuk om mee te geven als je gevraagd bent voor de feesten. Lekkers voor gastvrouw/gastheer.

Kokos-Dadel pralines
http://elfjeskruid.w...dadel-pralines/

Banaan-Vijg Pralines
http://elfjeskruid.w...-vijg-pralines/

Speculoostruffels
http://elfjeskruid.w...culoostruffels/

Veganistische Raffaello
http://elfjeskruid.w...sche-raffaello/

En er staan uiteraard nog een heleboel andere recepten op.
#23 Geplaatst 09 januari 2014 - 20:41
Ik haaaaaaat da zooooo

#25 Geplaatst 10 januari 2014 - 19:48
elixeryen, op 10 januari 2014 - 15:03, zei:

ooh :-) ga ik eens proberen.. want das eigenlijk de enige reden dat ik niet vaak bak :-)