Spring naar inhoud


- - - - -

Zino en Sprinkle zijn verhuisd. Eerste nacht niet zo'n succes


  • Log in om te reageren
Geen reactie op dit onderwerp
fieke0509
fieke0509
  • 1.122 berichten
    • Locatie: Peer (Limburg)
  • 2 katten
OFFLINE

#1 Geplaatst 28 januari 2013 - 14:20

Sinds zaterdagavond wonen we met onze twee jongens in ons nieuwe huisje.  Om de katten rustig te laten wennen hebben we ze 's morgens als eerste verhuist samen met hun spulletjes en 's avonds konden ze dan voor de eerste keer op verkenning.  Dit ging allemaal prima al zijn ze nog niet naar beneden gekomen die avond.  's Nachts echter was een ander verhaal.  We konden het licht niet uit doen omdat Zino dan begon te grommen en zodra Sprinkle Zino te zien kreeg viel ie hem aan.  Na veel 5-en en 6-en zijn we dan toch rond een uur of 4 in slaap gevallen en 's morgens was het weer koek en ei.

Afgelopen nacht hebben we dan in de kamer naast de onze een nachtlampje ingestoken zodat ze toch iets van licht hadden en hebben ze beide bij ons op bed geslapen zoals we gewoon zijn dus dat viel prima mee.

Iemand een idee waarom ze opeens zo kwaadaardig tegen mekaar deden?

Ik vond het alvast erg raar omdat ze de hele dag dicht tegen mekaar aan gezeten hebben op hun kamer, alsof ze steun bij mekaar zochten en 's nacht is het dan oorlog.  Begrijp er niks van.  Maar vanmorgen leek het weer koek en ei.

Zino heeft alvast ontdekt dat hij een voorliefde voor het bad heeft en Sprinkle die is vooral nog op zoek naar nieuwe verstopplaatsjes, de kadeekes.