Spring naar inhoud


- - - - -

Iemand ervaring met Chinese kruidenpillen


  • Log in om te reageren
11 reacties op dit onderwerp
Inge91
Inge91
  • 12.580 berichten
OFFLINE

#1 Geplaatst 06 maart 2013 - 11:02

Heeft er al iemand ervaring met de Chinese kruidenpillen die je kan bestellen via de site www.huisdierendokter.be
Geplaatste afbeelding

catherine
catherine
  • 40.162 berichten
OFFLINE

#2 Geplaatst 06 maart 2013 - 11:46

Ja ikke, ik heb ze een tijdje gegeven aan een paar stress katten hier.
Moet zeggen het heeft wel geholpen. Het enige nadeel is dat ze fel ruiken naar kruiden en niet gemakkelijk te geven zijn.
Ik had ervan die dikke moest die dan in stukken doen.

Het voordeel is dat sommige van die kruidenpillen ook door mensen mag genomen worden.

Welke kruidenpillen wil je geven en tegen wat?


wea
wea
  • 6.113 berichten
    • Locatie: Klein Brabant
  • 5 katten
OFFLINE

#3 Geplaatst 06 maart 2013 - 12:16

ik zou daar toch erg mee oppassen.... Het is niet omdat het kruiden zijn dat het geen kwaad kan. Er is zoveel rommel en namaak te koop, hoe weet je nu zeker of je wel het juiste hebt.
Zelfs menselijke medicijnen worden op dit moment nagemaakt en verkocht op het internet.

There is no point in arguing with cats as they always get what they want...

Inge91
Inge91
  • 12.580 berichten
OFFLINE

#4 Geplaatst 06 maart 2013 - 13:12

Bekijk berichtcatherine, op 06 maart 2013 - 11:46, zei:

Ja ikke, ik heb ze een tijdje gegeven aan een paar stress katten hier.
Moet zeggen het heeft wel geholpen. Het enige nadeel is dat ze fel ruiken naar kruiden en niet gemakkelijk te geven zijn.
Ik had ervan die dikke moest die dan in stukken doen.

Het voordeel is dat sommige van die kruidenpillen ook door mensen mag genomen worden.

Welke kruidenpillen wil je geven en tegen wat?

Ik zou ze eens willen proberen tegen tandvleesproblemen, poes neemt nu ab ,kan ook een siroop geven maar denk dat het nog moeilijker gaat zijn om dat er binnen te krijgen.
Als je op de site de reacties van gebruikers lees zijn er veel positief, maar kan je daar op vertrouwen???

Bekijk berichtwea, op 06 maart 2013 - 12:16, zei:

ik zou daar toch erg mee oppassen.... Het is niet omdat het kruiden zijn dat het geen kwaad kan. Er is zoveel rommel en namaak te koop, hoe weet je nu zeker of je wel het juiste hebt.
Zelfs menselijke medicijnen worden op dit moment nagemaakt en verkocht op het internet.

Daar heb ik ook wat schrik van, daarom mijn vraag aan jullie :)
Geplaatste afbeelding

catherine
catherine
  • 40.162 berichten
OFFLINE

#5 Geplaatst 06 maart 2013 - 13:17

Ik heb er goede ervaring mee. Ook met het collodiaal zilver water, ik gaf dat aan Jinx voor zijn loop oog dat hij heeft van de chronische niesziekte.

Inge91
Inge91
  • 12.580 berichten
OFFLINE

#6 Geplaatst 06 maart 2013 - 13:27

Ik zal eens een doosje bestellen, kan geen ab blijven geven zal ook niet zo gezond zijn
Geplaatste afbeelding

kate2
kate2
  • 12.796 berichten
OFFLINE

#7 Geplaatst 06 maart 2013 - 13:34

Ik zou hier toch ook erg mee opletten. Ten eerste zijn die kruiden vaak niet grondig getest dus hun effect op een lichaam zijn vaak niet goed gekend (ivm neveneffecten en zo). Ten tweede verkopen ze zoveel nep op internet dat ik dat daar nooit zou kopen..

Inge91
Inge91
  • 12.580 berichten
OFFLINE

#8 Geplaatst 06 maart 2013 - 13:42

Bekijk berichtkate2, op 06 maart 2013 - 13:34, zei:

Ik zou hier toch ook erg mee opletten. Ten eerste zijn die kruiden vaak niet grondig getest dus hun effect op een lichaam zijn vaak niet goed gekend (ivm neveneffecten en zo). Ten tweede verkopen ze zoveel nep op internet dat ik dat daar nooit zou kopen..
Blijf er ook over twijfelen ik zou mijn kleine poes niet ziek willen maken
Geplaatste afbeelding

kate2
kate2
  • 12.796 berichten
OFFLINE

#9 Geplaatst 06 maart 2013 - 13:43

Ik snap het, ook het feit dat je geen ab wilt blijven geven. Maar ja, da's mijn mening hé ;)

catherine
catherine
  • 40.162 berichten
OFFLINE

#10 Geplaatst 06 maart 2013 - 16:19

hier hebben ze geen neven verschijnselen gehad, ab lang geven is slecht.

Inge91
Inge91
  • 12.580 berichten
OFFLINE

#11 Geplaatst 06 maart 2013 - 17:51

Bedankt in ieder geval voor jullie reacties  :) ik ga proberen de juiste beslissing te nemen  :catnoknow
Geplaatste afbeelding

wea
wea
  • 6.113 berichten
    • Locatie: Klein Brabant
  • 5 katten
OFFLINE

#12 Geplaatst 06 maart 2013 - 18:14

als je katje steeds tandvleesproblemen heeft en de DA weet het ook niet echt meer, dan zou ik eens merelbeke gaan of een andere specialist. Die weten vaak meer dan iemand in een normale DA praktijk, net zoals wij ook naar een specialist gaan als de huisarts het niet meer weet.
There is no point in arguing with cats as they always get what they want...