Spring naar inhoud


- - - - -

houtworm behandeling


  • Log in om te reageren
16 reacties op dit onderwerp
Elena888
Elena888
  • 20 berichten
OFFLINE

#16 Geplaatst 06 december 2013 - 10:24

Heb je al actie ondernomen ? Je kunt inderdaad helemaal gratis een specialist laten komen kijken of het houtworm is. Is het zo, dan maken zij een offerte. Dan kun je nog beslissen wat je doet, maar ik zou het laten behandelen door een gespecialiseerd bedrijf. Ook omdat de producten die ze gebruiken niet echt schadelijk zijn voor de mens, maar toch.
En je hebt direct verschillende jaren garantie op je houtwerk. Dat is toch wel veel waard, want als je houtworm hebt, betekent dat dat er misschien toch nog ergens anders ook eitjes zijn gelegd. Dat worden dan weer houtwormen, en die eten zich 2 tot 3 jaar vol met jou hout!! Leuk !!
Bij mijn tante zat ook houtworm in haar huis. Zij heeft het dan eerst zelf de trap zitten bestrijden met allemaal natuurlijke producten en zo. De gaatjes zitten vullen, de trap verven, maar de houtwormen waren blijkbaar niet allemaal weg. Ondertussen heeft zij een mooie antieke houten kast kunnen weggooien, omdat die helemaal broos was geworden. De houtwormen zijn dus gaan kijken wat ze nog meer konden eten. Misschien had ze die kunnen houden moest ze het hebben laten doen door een gespecialiseerd bedrijf. Uiteindelijk heeft ze dus toch een bedrijf ingehuurd, en die hebben alles geinspecteerd en dan behandeld. Nu heeft ze er geloof ik wel 30 jaar garantie op, omdat ze het hout hebben ingespoten met een product. Dat is langer dan dat ze in dat huisje zal zitten !! Mooi meegenomen!
Succes in ieder geval, en laat nog even weten of je er vanaf bent !

Nele
Nele
  • 4.789 berichten
    • Locatie: Dudzele
  • 8 katten
OFFLINE

#17 Geplaatst 06 december 2013 - 12:16

ik heb al iemand laten komen voor een offerte, maar vind het nogal duur (was rentokill, waarschijnlijk ook wel de duurste) ik bekijk nog even andere opties, maar voor het ogenblik andere dringende kosten om het tegen april bewoonbaar te maken.
het is ook redelijk goed bereikbaar,om het eventueel zelf te doen, met de juiste producten dan (dus alle balken zelf deftig inspuiten) dus ik moet het nog eens allemaal goed bekijken.
een vriendin van me haar vriend heeft het zelf gedaan, wel voor de zekerheid 2x ingespoten, dus ik vraag nog eens aan hen welke producten ze gebruikt hebben.
natuurlijke producten zijn geen optie alleszins, meot een goed chemisch straf spul zijn ;)
Geplaatste afbeelding