Spring naar inhoud


- - - - -

weer gezondheidsproblemen bij diddl


 • Log in om te reageren
328 reacties op dit onderwerp
Steffie_G
Steffie_G
 • 15.829 berichten
  • Locatie: Antwerpen
 • 2 katten
OFFLINE

#16 Geplaatst 30 juni 2013 - 18:07

Ah super! Ik ben blij dat er beweging in de darmen komt!

Hopelijk heeft hij buiten het overgeven niet veel last van de droge brokken

Time spent with cats is never wasted


lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#17 Geplaatst 30 juni 2013 - 22:11

hij heeft deze middag serieus moeten overgeven amai mijn voeten.
Hij had eerst twee keer kort na mekaar gevraagd om te eten en zijn bakskes leeggeten met natvoeder die ik hem gaf en nadien was hij dan in de eetbox van de andere 3 geglipt met de droge brokken , k weet niet hoeveel hij binnengespeeld heeft daarvan maar daarna begon t spel natuurlijk, dat is veel te veel voor die maag
Hij lag buiten in de ren in 1 van de tentjes die daar staan voor de poezels en hij komt plots naar binnen gelopen en springt bij mij op de zetel, gelijk hij een sprong nam was t blup en kwam er een echte fontein aan eten uit.
Ik kuis het op en halve trouwboek wil uit de keuken komen aflopen naar de living en ik hoor hem zeggen "miljaarde, t is niet waar hé", bleek dus dat diddl eerst in t tentje had overgegeven en dan terwijl hij van buiten naar binnen kwam nog een hoop keren had overgegeven zo door de keuken in de living, we konden zo t spoor volgen hoe hij was gelopen.
Daarna kroop hij bij mij onder de dekens op de zetel (er ligt altijd een dekbed op de zetel omdat ik veel knock-out lig) en heeft hij zeker nog 5 keer moeten overgeven, altijd kleine beetjes na die grote blup toen hij in de zetel sprong maar alé, als je al die keren samentelt is er toch een serieuze hoeveelheid uitgekomen in totaal.
We mochten pas s avonds diene cerenia geven maar sedertdien heeft hij dan toch niet meer overgegeven, hij is daarnet een klein beetje gaan eten en ik hoop dat dat er nu inblijft
Die stomme droge brokken hé, ge verliest even uit t oog dat dienen bureaustoel nog aan de bureau staat en voor je t weet zit hij in die eetbox...
Geplaatste afbeelding

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#18 Geplaatst 01 juli 2013 - 09:50

Ik heb even een inzinking gehad, twijfel alom en k heb hier tranen met tuiten zitten bleiten
Gisteren geprobeerd om de dierenarts te bereiken omdat diddl zoveel moest overgeven, hij nam niet af, je kan wel altijd iemand bereiken als het nodig is, dan bel je naar het gewone nummer van de praktijk en als mijn dierenarts of zijn vrouw niet beschikbaar zijn hebben ze daar een vervangster klaarzitten maar ik wou daar dan niet naar bellen omdat die dierenarts niet zo goed op de hoogte is van alles wat er aan de hand is met diddl en ik wist eigenlijk wel dat ze toch niet meer konden doen dan een spuit cerenia komen geven en zoveel brengt dat eigenlijk ook niet op.
Dus deze ochtend teruggebeld naar de dierenarts en verslag uitgebracht van gisteren, dat diddl toch zeker 20 keer heeft moeten overgeven en hij niks binnen kon houden ondanks de medicatie.
Als hij vandaag terug moet overgeven moet ik terug bellen en dan komt de dierenarts hem toch een spuit cerenia zetten.

Ook terug het moeilijke onderwerp van euthanasie besproken.
Omdat ik aan mezelf twijfel.
Op sommige momenten ben ik er van overtuigd dat ik het ga weten als diddl echt op is en als hij geen kwaliteit van leven meer heeft.
Omdat ik hem echt vanbinnen en vanbuiten ken, ik ben er constant bij...
Maar op andere momenten twijfel ik enorm aan mezelf en vraag ik me af of ik dat wel ga weten
En ik wil niet dat ons manneke moet lijden of afzien.
Tegelijkertijd wil ik ook niet zijn leven afpakken en beëindigen terwijl hij wel nog kwaliteit van leven heeft.
Het is zo moeilijk om te determineren wanneer het moment is aangebroken voor euthanasie.
En het is zo een grote verantwoordelijkheid ook.
Ik wou dat de verantwoordelijkheid bij iemand anders lag en ik de beslissing niet zou moeten nemen maar ik weet dat de uiteindelijke beslissing wel degelijk bij mij ligt net omdat ik hier altijd ben bij de poezels en ik hen echt het allerbeste ken
In twijfelmomenten is het echter serieus moeilijk om de bomen door het bos nog te zien
Dus gevraagd aan de dierenarts wat hij er van dacht want dat ik het toch moeilijk vond om die beslissing te nemen en er zijn dagen dat ik ervan overtuigd ben dat diddl nog kwaliteit van leven heeft maar die worden afgewisseld met dagen zoals gisteren waarbij ik er aan begin te twijfelen aan die kwaliteit van leven
20 keer of meer moeten overgeven is niet niks...

Volgens de dierenarts is euthanasie nu nog niet aan de orde.
Hij zegt dat katten er op ingesteld zijn om over te geven en zij er minder last van hebben dan ons
Een normale kat zegt hij geeft iedere dag wel zeker ene keer over, om haarballen weg te krijgen en ook als ze buiten gaan om de resten van de vogels en muizen die ze opgegeten hebben uit hun lichaam te krijgen.
Ons katten hebben natuurlijk geen haar en gaan niet buiten (wel in de ren maar ze kunnen aan geen vogels of muizen) maar toch zijn zij er ook meer op ingesteld op dat overgeven dan een mens.
20 keer overgeven is natuurlijk wel veel zei hij en t manneke zal daar toch wel van onder de voeten zijn als het zoveel gebeurd maar hem daar voor euthanaseren gaat te ver volgens de dierenarts.
Volgens hem heeft hij wel degelijk nog kwaliteit van leven en wil hij ook nog blijven leven, alleen al omdat ik constant bij hem ben en hem aandacht geef en omdat hij goed verzorgd wordt.
Maar als je je beestje op sommige dagen volledig plat ziet liggen dan twijfel je daar toch aan...
Hij zei dat we binnenkort terug een bloedonderzoek gaan doen om de hoeveelheid witte bloedcellen te bepalen en als die hoeveelheid weer gestegen is (stond nu op 70.000 wat enorm veel is, een normale kat heeft tussen de 6.000 en 11.000 witte bloedcellen) dan moeten we wel aan euthanasie denken want die hoeveelheid witte bloedcellen heeft dan steeds meer en meer een impact op diddl zijn lichaam en de weerslag wordt steeds groter en groter.
Maar nu op dit moment  voor de darm en maagproblemen vind hij euthanasie nog niet aan de orde komen.
Enerzijds een beetje een opluchting maar anderzijds heb ik zoiets van dat het maar tijdelijk uitstel is van executie en ik daar niet te blij mee mag zijn.
Ik weet nu al dat ik een wrak ga zijn als we dat nieuw bloedonderzoek moeten laten doen en we moeten wachten op de uitslag daarvan...

Deze nacht heeft diddl niet meer overgegeven, hij heeft wel nog enkele keren om eten gevraagd wat ik hem dan ook gegeven heb en hij heeft het binnengehouden
Deze ochtend heb ik dan zijn medicijnen gegeven die hij moet nemen en hij heeft daarna nog wat gegeten, hopelijk houdt hij dat ook binnen
Ik hoop dat vandaag toch beter gaat zijn voor hem dan gisteren was.

Stel nu dat je dier afwisselend goeie en slechte dagen heeft.
En hij/zij de ene dag goed is maar de dag nadien dan heel veel moet overgeven en er slechter aan toe is, als goeie dagen echt afwisselen met slechte dagen.
Is dat dan nog kwaliteit van leven hebben of toch niet?
Ik zou graag de mening van andere mensen daarover horen.
Alvast bedankt
Geplaatste afbeelding

Steffie_G
Steffie_G
 • 15.829 berichten
  • Locatie: Antwerpen
 • 2 katten
OFFLINE

#19 Geplaatst 01 juli 2013 - 19:30

Amai ocharme seg, 20x overgeven is echt wel heel erg veel.

Ik vind euthanasie eigenlijk ook nog niet aan de orde. Oke, hij heeft veel medische problemen.
Maar het is niet dat hij elke dag plat ligt van de miserie he. Wij hebben zo ook onze goede en slechte dagen en ik denk dat jij daar serieus van kunt meespreken.
Jij zou je leven ook niet opgeven omdat je continue wisselt tussen goede en slechte dagen he :)

Als die slechte dagen serieus de overhand nemen en hij er futloos bij ligt en niets anders doet dan overgeven of niet eten dan zou ik wel eens beginnen denken.
Maar ik denk dat dit nog niet aan de orde is. Ik bedoel dan dat hij 6 dagen op 7 geen fut heeft en 1 dag in de week vrij goed is. En ik denk dat Diddle zo te horen nog heel actief is.
En ik denk ook dat je DA Diddle goed genoeg kent om ook te kunnen oordelen over een mogelijke euthanasie.

Ik ben er zeker van dat je het echt wel zult merken als hij zelf niet meer verder wilt of kan. En dat is nu nog niet

Time spent with cats is never wasted


lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#20 Geplaatst 01 juli 2013 - 21:08

steffie merci voor de input
Heel actief is Diddl nooit geweest eerlijk gezegd, dat komt door zijn hartje, hij is snel buiten adem oa dus hij doet het heel kalm aan.
Maar hij is niet constant slecht, het wisselt af.
En nee, zelf zou ik daar ook mijn leven niet voor willen laten.

Vandaag voelde hij zich blijkbaar toch goed, hij wou malgree op schoot bij mij en daarna op mijn buik en borst liggen een hele tijd en hij was dan zo met zijn pootjes kneedbewegingen aan t maken en maar spinnen en knorren en me kopjes geven, hij was precies toch heel content.
Ik was van plan om vandaag ofwel wat in den hof te proberen doen of in mijn keuken maar kwam tot het besluit dat het manneke gewoon voorgaat en als hij bovenop zijn mutti wil liggen awel dan krijgt hij dat ook zolang hij wil en de rest blijft dan maar liggen.
Werk gaat niet gaan lopen...
Zolang hij nog bij ons mag zijn zolang krijgt het manneke zijn zin.
Hij heeft drie keer een kleine hoeveelheid blup gedaan maar dat was wel te verwachten want hij had zelf een aantal keer kort na mekaar gevraagd om te eten en die hoeveelheid is dan natuurlijk te groot zo kort na mekaar (maar als t manneke honger heeft en wil eten kan je toch niet nee zeggen tegen hem) en dat zit dan in die maag die niet bougeert en van t moment dan  onzen diddl dan voorover buigt ofzo komt er een kleine hoeveelheid dan uit.
Het was gelukkig niet zoals gisteren.
Dus ik ben voorzichtig positief terug.
Geplaatste afbeelding

Steffie_G
Steffie_G
 • 15.829 berichten
  • Locatie: Antwerpen
 • 2 katten
OFFLINE

#21 Geplaatst 01 juli 2013 - 21:22

Graag gedaan.

Ik zou toch een beetje opletten met het eten geven. Ik snap wel dat je hem nu wilt geven wat hij wilt maar aangezien zijn darmen zo goed als stil liggen is het wat zonde dat je hem dan x aantal keer eten geeft (al komt hij er zelf om vragen) om het later dan weer over te geven. Maar het is wel goed dat hij zelf om eten komt vragen, nog een reden dat je ziet dat het goed gaat.
Het is nu wel niet het ideale eten, maar toch. Hij heeft iets binnen en dat is wat telt.
Nu nog de fontein die zich moet activeren ;)

Eens zijn darmen leeg zijn van stoelgang, heb je dan al een idee hoe je verder gaat met het voedsel?
Weer de speciale voeding geven met kans op een opstopping en geen eetlust of brol eten met een fontein in de kattenbak als gevolg?
Misschien eens met de DA bespreken hoe je het verder kunt aanpakken zodat je niet weer in dezelfde situatie komt te zitten als nu.
Desnoods een afwisseling van de 2 voedingen (al lijkt me dat niet echt de ideale oplossing)
Misschien is er van een ander merk wel een voeding die zijn darmen in balans houdt.

Time spent with cats is never wasted


juleken
juleken
 • 7.984 berichten
  • Locatie: Oost-Vlaanderen
OFFLINE

#22 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:17

Euthanasie is inderdaad zo moeilijk te beslissen, wij zitten momenteel in gelijkaardige situatie. Ging vandaag ook nog vanalles doen in huis, maar heb niks gedaan, niet omdat Yvette lag te flossen (helaas, onze lieve vriend is niet meer te herkennen qua gedrag...), maar omdat ik zag dat hij het zo lastig had dat ik hem geen extra stress wou bezorgen door beginnen te stofzuigen ed. Mijne kop staat er trouwens niet naar, lopen hier allebei ook al met ganse dagen te bleiten.
Ik word er zo moedeloos maar soms ook zo kwaad van: nog geen vier maand geleden Juleke moeten doen inslapen, nu Yvette. Terwijl ik ondertussen mensen ken die hun katten willen wegdoen omdat ze in huis plassen! 't Is zelfmedelijden, maar ik vind echt niet dat we dit verdienen, en zéker Yvette niet.

Als Diddl vandaag lag te spinnen en te kneden is het volgens mij toch ook nog te vroeg om het ventje te laten inslapen. Maar jouw dubbele gevoelens zijn zooooo herkenbaar, ik snap jouw twijfel wel. Ik duim mee voor jullie voor een goed bloedresultaat! Wanneer zou je dit laten uitvoeren?

Ik hoop en bid dat Yvette het tot woensdag uithoudt. Verdict van specialist zal allesbepalend zijn, want zoals het nu gaat kan ik het echt niet meer aanzien.

Bewerkt door juleken, 01 juli 2013 - 23:18.


Mauro
Mauro
 • 7.714 berichten
  • Locatie: Oost-Vlaanderen
 • 2 katten
OFFLINE

#23 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:26

Lieve Lathyrus,

Ik lees echt wel mee in dit topic...en sorry dat ik tot nu toe nog niet heb gereageerd...maar ik ben gewoon veel te gevoelig als het aankomt op deze momentjes... :(

Ik kan er gewoon heel moeilijk tegen om te lezen dat het niet goed gaat met één van de poezekes... :cry:

En als ik het dan lees, dan heb ik meestal de kracht niet meer om te reageren...ook gewoon omdat ik dan de juiste woorden niet kan vinden :(


Weet gewoon dat ik enorm meeleef met jullie en jullie heel veel sterkte wil toewensen...hopelijk kunnen jullie nog heel lang genieten van jullie lieve Diddl...en zeker geen overhaaste beslissingen nemen... :hug:

En het is echt niet omdat ik niet veel reageer dat ik niet meeleef met jullie...wens jullie echt het allerbeste toe !! :hug: :hug:
Geplaatste afbeelding

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#24 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:27

steffie ik snap wat je bedoelt ivm de hoeveelheid eten maar als t manneke honger heeft en wil eten kan ik toch moeilijk nee zeggen...ik kan hem toch niet met honger laten lopen?
Er komt ook al uit als hij klein beetje gegeten heeft en daarna gaan drinken is, die maag is gewoon enorm enorm traag
De dierenarts zegt dat we het moeten vergelijken met een hele grote zak (zijn maag en darmen) waar alles heel lang blijft inzitten, daar is dan 1 goed punt aan, volgens de dierenarts gaat hij op die manier wel voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen aangezien alles zo lang in zijn systeem blijft zitten
Nadeel is natuurlijk dat het er ook gemakkellijker terug uitkomt...
Hij eet die dieetvoeding normaal gezien ook wel graag hoor, hij heeft daar vroeger nooit een probleem van gemaakt, tot hij geen droge brokken meer mocht eten,  t manneke zou ook graag terug droge brokken kunnen eten tussendoor, daarom dat hij zo moeilijk is beginnen doen oorspronkelijk over eten
Hij wil droge brokken, maar dat kan dus absoluut niet...Dat verteert al helemaal niet en is gewoon niet te doen
Aan die dieetvoeding zit ook smaak (hertensmaak) maar in die sheba en whiskas hebben ze nog meer smaakstoffen gepropt dus t is logisch dat hij dat nu toch wil binnenwerken ook, maar hij probeert alsnog aan de droge brokken te geraken, laat hem kiezen tussen een pot sheba of whiskas en een pot met droge brokken dan kiest hij het laatste...
Ik weet nog niet hoe het verder gaat gaan wat betreft het eten
Eerst de huidige problemen oplossen zo goed als t gaat en dan zien we wel verder
Ik vrees dat we niet veel verder gaan geraken eerlijk gezegd, t zal afhangen van hoe de volgende bloeduitslag gaat zijn en afgaande op wat dat in t verleden gaf, dat ondanks al onze inspanningen die witte bloedcellen iedere keer stegen heb ik er geen goed oog in...
Het is niet door de dieetvoeding dat hij verstopt zit hé, hij heeft constipatie omdat hij enorm luie maag en darmen heeft, hij zou dat met andere voeding ook hebben uitgezonderd dan van de voeidng die hem diarree geeft en diarree is natuurlijk niet goed onder normale omstandigheden...

De fontein is trouwens geactiveerd maar bij de verkeerde...
Terwijl ik met diddl op de zetel lag deze middag en ik even weggedommeld was waren ons andere drie in de keuken geraakt, de deur moet niet goed toe geweest zijn zeker, en ik had net 3 potjes sheba gemixed (alles moet gemixed worden of ze willen het niet eten) en die stonden op het aanrecht in een pot, k had er nog maar ocharme 4 eetlepels uitgehaald maar toen ik terug wakker was geschoten en even in de keuken was gegaan was de pot dus helemaal leeggelikt...
Resultaat, onze Ramses zit met diarree nu en onzen Thor is ook een mini fontein, ons yoshi heeft nog niet gekakkeledoedied dus dat weten we nog niet...
Het zijn toch kastaars zunne

Bewerkt door lathyrus, 01 juli 2013 - 23:29.

Geplaatste afbeelding

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#25 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:37

Bekijk berichtjuleken, op 01 juli 2013 - 23:17, zei:

Euthanasie is inderdaad zo moeilijk te beslissen, wij zitten momenteel in gelijkaardige situatie. Ging vandaag ook nog vanalles doen in huis, maar heb niks gedaan, niet omdat Yvette lag te flossen (helaas, onze lieve vriend is niet meer te herkennen qua gedrag...), maar omdat ik zag dat hij het zo lastig had dat ik hem geen extra stress wou bezorgen door beginnen te stofzuigen ed. Mijne kop staat er trouwens niet naar, lopen hier allebei ook al met ganse dagen te bleiten.
Ik word er zo moedeloos maar soms ook zo kwaad van: nog geen vier maand geleden Juleke moeten doen inslapen, nu Yvette. Terwijl ik ondertussen mensen ken die hun katten willen wegdoen omdat ze in huis plassen! 't Is zelfmedelijden, maar ik vind echt niet dat we dit verdienen, en zéker Yvette niet.

Als Diddl vandaag lag te spinnen en te kneden is het volgens mij toch ook nog te vroeg om het ventje te laten inslapen. Maar jouw dubbele gevoelens zijn zooooo herkenbaar, ik snap jouw twijfel wel. Ik duim mee voor jullie voor een goed bloedresultaat! Wanneer zou je dit laten uitvoeren?

Ik hoop en bid dat Yvette het tot woensdag uithoudt. Verdict van specialist zal allesbepalend zijn, want zoals het nu gaat kan ik het echt niet meer aanzien.

ocharme, ik snap maar al te goed hoe jullie je voelen
Eerst Juleke moeten afgeven en dan nu moeten aanzien hoe Yvette sukkelt
Wat heeft Yvette?
Als je t liever niet zegt hoef je het niet te zeggen hoor.
Gelijk wat het is, een mens z'n hart breekt gewoon als je ziet hoe 1 van je schatten ziek is of ligt af te zien, als je kon zou je het overnemen van hen maar dat  gaat gewoon niet en je voelt je zo ontzettend machteloos...
Die machteloosheid vind ik ronduit vreselijk
Ik zal zeker voor jullie duimen dat Yvette het tot woensdag nog uithoudt en dat de specialist toch kan helpen
Heel veel moed toegewenst !
En heel erg bedankt om ondanks jullie eigen miserie toch ook eens aan ons te denken en voor ons te duimen.
De dierenarts heeft nog geen tijdstip vermeld ivm wanneer hij terug bloed wil afnemen
Hij zei deze ochtend aan de telefoon dat hij dat binnen een tijdje wil doen en ik had eerlijk gezegd de moed niet om te vragen wanneer precies...

Ik ben trouwens ook kwaad, maar dan op de fokkers van onze yoshi en diddl
Diddl dat manneke en onze yoshi hadden er eigenlijk nooit mogen zijn
Hun vader is t jaar voor ze verwerkt zijn positief getest op hcm (we zijn dat pas achteraf te weten gekomen via via, toen diddl en yoshi al bij ons woonden, ons was immers door de fokkers verteld dat alle testen in orde waren)
En dat wetende hebben de fokkers er t jaar nadien toch mee gefokt met als resultaat onzen diddl en yoshi en nog een zusje dat ergens in Nederland woont
Ik weet niet hoe het met dat zusje gaat maar onzen diddl was in ieder  geval al een sukkeltje van dag 1 en op zijn eerste jaar is hij al hcm positief getest, zusje yoshi is verdacht van hcm en gaat hoogstwaarschijnlijk ook hcm ontwikkelen als je kijkt naar de evolutie in de testen.
Als de fokkers hadden gedaan wat ze hoorden te doen, hun positieve kater laten castreren en er niet meer mee fokken dan had diddl al die ellende niet moeten meemaken en godweet wat staat onze yoshi nog te wachten door die hcm.
En dan hadden wij al die angst en al dat verdriet ook niet moeten doorstaan.
Ik ben al jaren razend op die mensen maar nu nog wat meer, als ik zie wat ons ventje allemaal moet doorstaan

Bekijk berichtMauro, op 01 juli 2013 - 23:26, zei:

Lieve Lathyrus,

Ik lees echt wel mee in dit topic...en sorry dat ik tot nu toe nog niet heb gereageerd...maar ik ben gewoon veel te gevoelig als het aankomt op deze momentjes... :(

Ik kan er gewoon heel moeilijk tegen om te lezen dat het niet goed gaat met één van de poezekes... :cry:

En als ik het dan lees, dan heb ik meestal de kracht niet meer om te reageren...ook gewoon omdat ik dan de juiste woorden niet kan vinden :(


Weet gewoon dat ik enorm meeleef met jullie en jullie heel veel sterkte wil toewensen...hopelijk kunnen jullie nog heel lang genieten van jullie lieve Diddl...en zeker geen overhaaste beslissingen nemen... :hug:

En het is echt niet omdat ik niet veel reageer dat ik niet meeleef met jullie...wens jullie echt het allerbeste toe !! :hug: :hug:

Bedankt om aan ons te denken en met ons mee te leven
Ik hoop altijd dat het toch iets opbrengt als mensen positieve vibes naar onze kant opsturen en ze voor onzen diddl duimen.
Je weet maar nooit hé, dus bedankt daarvoor !

Bewerkt door lathyrus, 01 juli 2013 - 23:43.

Geplaatste afbeelding

juleken
juleken
 • 7.984 berichten
  • Locatie: Oost-Vlaanderen
OFFLINE

#26 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:43

Yvette heeft eigenlijk een beetje vanalles jong... Heb alles onder "FIV help" gezet.

Bedankt voor de steun, en tuurlijk denk ik aan jullie en jullie miserie. Is ook ewa therapeutisch he om andere mensen hun verhaal te horen en ook uw eigen verhaal eens te kunnen doen. We zitten in 't zelfde schuitje.

't zal ne schone zomer worden, pfff :NoWhy:

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#27 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:46

ik ga het hier ook nog eens zetten, t is off topic maar ik hoop dat de persoon voor wie het bedoelt het is het dan toch leest, t staat op de klaagtopic ook vermeld

als je privé berichten wil lezen die je krijgt dan moet je rechtsboven je scherm op het envelopje klikken en dan kan je naar je inbox gaan, normaal gezien als je een privé bericht ontvangt staat er dan een cijfertje 1 bovenop het envelopje en kan je daar op klikken

Bekijk berichtjuleken, op 01 juli 2013 - 23:43, zei:

Yvette heeft eigenlijk een beetje vanalles jong... Heb alles onder "FIV help" gezet.

Bedankt voor de steun, en tuurlijk denk ik aan jullie en jullie miserie. Is ook ewa therapeutisch he om andere mensen hun verhaal te horen en ook uw eigen verhaal eens te kunnen doen. We zitten in 't zelfde schuitje.

't zal ne schone zomer worden, pfff :NoWhy:

ik dacht al dat de namen van de poezels me bekend voorkwamen, k heb daarnet nog eens gekeken of ik het terugvond maar k vond het niet, k zal er overgekeken hebben waarschijnlijk.
Ik kijk nog over een olifant  die midden in de kamer staat...
Probeer de moed nog niet op te geven hoe moeilijk het ook is
Veel sterkte toegewenst !
Geplaatste afbeelding

juleken
juleken
 • 7.984 berichten
  • Locatie: Oost-Vlaanderen
OFFLINE

#28 Geplaatst 01 juli 2013 - 23:50

Dikke merci, en voor jullie van 't zelfden he!!

#29 Geplaatst 02 juli 2013 - 08:51

Ik lees ook mee, en hoop en wens het beste voor jullie en voor Diddl.
Maar net zoals Mauro heb ik het een beetje moeilijk met reageren.
Mijn enige ervaring met euthanasie was vorig jaar met een opvangkitten (hadden we ontvoerd van bij mijn toenmalige buren) dat ziek bleek. Ik heb de beslissing toen aan mijn Da overgelaten, (het kittentje verbleef daar ook de laatste 3 dagen) want dat was echt iets dat ik niet kon, zo iets beslissen.
Ketchupje is hier maar 2 weken geweest, maar ik zag dat beestje wreed graag en heb nog altijd veel verdriet om dat beestje, vandaar heb ik het een beetje moeilijk om op zieke diertjes te reageren.
Maar mijn gedachten, duimen en goede vibes staan tot Diddl's beschikking.
Veel sterkte.

Blijf jezelf.... er zijn al anderen genoeg  Geplaatste afbeeldingGeplaatste afbeelding

lathyrus
lathyrus
  • Locatie: oost-vlaanderen
 • 1 katten
OFFLINE

#30 Geplaatst 02 juli 2013 - 12:25

seabert bedankt ! Ik verwacht dat niet hoor dat je hele epistels komt neerpennen, ik ben al heel blij dat je gewoon eens aan ons denkt en voor ons duimt en je goeie vibes in de richting van onzen diddl stuurt
Wel of niet euthanaseren is inderdaad een ontzettend moeilijke beslissing die een mens soms moet maken, ik maak die beslissing liever ook niet maar als het moet dan moet het...
Ik heb altijd gehoopt dat onzen diddl in zijn slaap zou mogen gaan, dat hij wegglijdt zonder dat hij het zelf beseft, maar jammer genoeg gaat het hoogstwaarschijnlijk zo niet verlopen...
Geplaatste afbeelding