Spring naar inhoud


- - - - -

verwijderen topic


 • Dit onderwerp is gesloten Dit onderwerp is gesloten
96 reacties op dit onderwerp
Syntara
Syntara
 • 3.249 berichten
 • 2 katten
OFFLINE

#61 Geplaatst 15 november 2013 - 19:55

Bekijk berichthilleke, op 15 november 2013 - 19:48, zei:

De discussie over gesloten gedeelte is inderdaad al eerder gevoerd en niet aan de orde, maar wil hier toch kort even op reageren.
Een gesloten forum (of gedeeltelijk gesloten) geeft enkel maar een vals gevoel van veiligheid, want uiteindelijk kan iedereen lid worden, en dus alles lezen.
KS heeft veel leden die nog nooit 1 bericht hebben gepost, wie zegt dat achter die naam niemand schuilgaat dat je persoonlijk heel goed kent?
Maakt dus uiteindelijk helemaal geen verschil


Aan de ene kant ben ik het eens en aan de andere kant oneens. Ik denk inderdaad dat je dan nog steeds heel goed moet opletten wat je post en dat het wel een vals gevoel van veiligheid geeft terwijl dat niet zo is. Aan de andere kant is de kans wel heel klein dat iemand die zelf niet geïnteresseerd is in katten en geen katten heeft, zich registreert en meeleest op een kattenforum. Dus als iemand dan toch de fout begaat van 'dingen die je beter niet op het internet plaatst' wel op het forum te zetten, is de kans veel kleiner dat de persoon waarover het gaat dit leest en dat het zware gevolgen heeft.
Maar inderdaad is die discussie al eens gevoerd, dus ik zal er verder ook niet meer op ingaan :)

miranda
miranda
 • 7.838 berichten
  • Locatie: Heusden(Gent)
 • 1 katten
OFFLINE

#62 Geplaatst 15 november 2013 - 22:06

Bekijk berichtazrael, op 15 november 2013 - 16:43, zei:

Enerzijds begrijp ik wel dat de mods en admins ook nog andere dingen te doen hebben behalve de site en overleg dus niet op 1 2 3 kan samengeroepen worden. Anderzijds kan een topic volgens mij ook gewoon offline gezet worden. Dan is het niet meer zichtbaar, maar het is niet weg. Dus als dan naderhand beslist wordt dat het alsnog moet blijven staan, dan kan het gewoon terug online gezet worden. Aleja, dat was toch vroeger het geval bij Drupal. Ik vermoed dat het nu nog wel zo zal zijn.

Maar goed, het is gesloten, dus laten we gewoon wat posten in andere topics en het topic in kwestie is binnen de kortste keren naar de volgende pagina gezakt :bla:

bij ons is dat ook zo... je kan als mod het topic soft verwijderen dan is het niet zichtbaar voor de leden maar wel voor ons als beheer... wij als mod of admin kan het ten alle tijde terug brengen...
als we iets te melden hebben waarin onderling overleg en een beslissing van iedereen nodig is gebeurd dit gewoon met een email naar de admin en de rest van de mods in CC zetten ..


tangie
tangie
 • 209 berichten
OFFLINE

#63 Geplaatst 17 november 2013 - 10:26

ik ga nog een poging wagen omdat ik mij mateloos erger aan het beleid van dit forum
ik heb hier naar de forum regels aan het zoeken geweest niet gevonden
als je bedoeld de regels die je zo gezegd moet lezen als je jou hier inschrijft  ?

daarom ik ga de data base nog wat vullen want dat is de enige regel dat ik hier gevonden heb of ik moet mijn bril niet op hebben

ik kan niet begrijpen dat de mentale foltering moet blijven doorgaan voor dat mens
die ik niet ken van haar nog pluim
er is hier zo ontzettend veel medeleven is voor dieren
maar geen greintje voor de rechten van de mens of medeleven
allemaal om de database te vullen ?

ik kan het verstaan dat er een database is om vragen en antwoorden te laten staan die betrekking hebben op katten
maar een topic laten staan omdat men bang is om vriendjes politiek of welke rare gedachten dan ook

nu wil ik nog een laatste maal beroep doen op gezond verstand dat hier ergens diep nog hopelijk aanwezig is
dat het topic van die persoon verwijderd word (en deze ook van schaamte )

en dat men terug met een schone lei begonnen kan worden
en met een gezond verstand dat men weet wanneer er een topic moet verwijderd worden

Eibhlin
Eibhlin
 • 14.751 berichten
 • 3 katten
OFFLINE

#64 Geplaatst 17 november 2013 - 10:28

De forum regels kan je nalezen als je naar onder scrolt, rechter onderhoek.

Elena
Elena
 • 1.401 berichten
OFFLINE

#65 Geplaatst 17 november 2013 - 11:34

Men heeft hier geen hart voor de mens, enkel voor dieren blijkbaar... Als ik desbetreffende persoon was, kwam ik hier nooit meer terug op het forum. En zoals ik al eerder schreef 'in tijden van nood kent men zijn vrienden', deze stelling is nog maar eens bewezen...

Bewerkt door Elena, 17 november 2013 - 11:35.


liange
liange
 • 2.395 berichten
  • Locatie: gentbrugge
 • 3 katten
OFFLINE

#66 Geplaatst 17 november 2013 - 11:35

Word hier nu nog over geleuterd amai hoor nee is nee he mensen ...

tangie
tangie
 • 209 berichten
OFFLINE

#67 Geplaatst 17 november 2013 - 11:35

dank je wel Eibhlin heb het gelezen

dus ik kan een kwalijk bericht getypt hebben  :oops:

miranda
miranda
 • 7.838 berichten
  • Locatie: Heusden(Gent)
 • 1 katten
OFFLINE

#68 Geplaatst 17 november 2013 - 11:36

jongens ge moet nu ook weer niet overdrijven he

grumpje
grumpje
 • 5.799 berichten
 • 3 katten
OFFLINE

#69 Geplaatst 17 november 2013 - 11:38

Voor ieder die de forumregels nog eens wilt nalezen, zonder te hoeven zoeken op het forum, staan ze hieronder nog eens weergegeven.

Inderdaad zoals Eibhlin aangaf staat onderaan rechts in de hoek op elke pagina een link naar de forumregels.
Daarbij heb je als ik me goed meen te herinneren bij de eerste keer inloggen de forumregels moeten lezen en accepteren.

Nogmaals er is zeker geen sprake van treitering, maar juist een ervaring van het beheer/modjes bij voorgaande gevallen..
Nogmaals de regels zijn in het verleden niet opgesteld voor niks.
Het topic van degene in gesloten en zal niet meer worden geopend, en dit is al een uitzondering op de regels.

Het kan best dat er mensen zijn die vinden dat ze het zelf beter kunnen doen, en beslissingen niet begrijpen, maar zoals iedereen weet kun je het nooit in je leven voor iedereen goed doen, niet in je gewone leven en ook niet op een forum.

Natuurlijk trekken we ons ook het aan als mensen iets plaatsten op dit openbaar forum wat ze zelf in de problemen kan brengen.  Dit gebeurt namelijk dagelijks.. is het niet in een apart topic, is het wel in een topic als het klaagtopic en vele anderen.

Het staat vrij om hier verder te blijven reageren, maar het zorgt er wel voor dat ook anderen het desbetreffende topic weer proberen op te zoeken.

Ik zou jullie dan ook willen vragen het ook van onze kant te bekijken.. want als het om een ander lid was gegaan, hadden veel minder mensen compassie dan op dit moment.Forumregels

Forumregels en richtlijnen

Door deel te nemen aan dit forum verklaart u zich automatisch akkoord met de hieronder beschreven forumregels en richtlijnen.

In deze overeenkomst wordt met “berichten” steeds iedere tekst, foto, video, bijlage, en/of eender welke andere door u geplaatste inhoud bedoeld. Dit op publieke plaatsen alsook bij privéberichten, indien van toepassing.

Hoewel de beheerders en de moderatoren van Kattensite.be steeds zullen proberen om alle kwalijke berichten uit dit forum te weren, is het voor ons onmogelijk om alle berichten (tijdig) te bekijken.

U bent zelf verantwoordelijk voor alle door u geplaatste berichten, waarbij u Kattensite.be elke verantwoordelijkheid voor schade, die kan voorkomen uit de door u gepubliceerde berichten, ontneemt en zelf elke verantwoordelijkheid hiervoor draagt.

De beheerders en de moderatoren van Kattensite.be behouden zich het recht voor om, zonder voorafgaande kennisgeving, berichten, gebruikeraccounts en/of onderwerpen te verwijderen, te wijzigen, te verplaatsen, te bannen, of te sluiten.

Kattensite.be behoudt zich het recht voor om, indien er privéberichten gerapporteerd worden, deze privéberichten in te kijken om, indien van toepassing, gepaste actie te ondernemen.

Het overtreden van een of meerdere forumregels kan aanleiding geven, maar is niet beperkt tot een totale/tijdelijke verbanning, verminderde rechten, verminderde KS-punten, verwijdering of blokkering van berichten en/of gebruikeraccounts.

Forumregels

1. Het is verboden om berichten te publiceren die grof, seksueel getint, haatdragend, dreigend, beledigend, racistisch, of algemeen storend zijn. Berichten die dit uitlokken of in strijd zijn met de wetgeving zijn eveneens verboden.

2. Bij ieder gebruik van teksten, foto’s, video’s of ander materiaal dient u de intellectuele eigendomsrechten van anderen te respecteren, inclusief maar niet beperkt tot auteursrecht, copyright, trademark en patent.

3. Het is verboden om SMS of MSN-taal te gebruiken. Schrijf steeds uw berichten zo duidelijk mogelijk zodat anderen u ook goed kunnen begrijpen. Het bewust gebruik van dialect(en), of het schrijven in HOOFDLETTERS is eveneens verboden.

4. Het is verboden om, zonder schriftelijke toelating van Kattensite.be, enquêtes te plaatsen die niet over Kattensite.be of over katten in het algemeen gaan.

5. Een privébericht mag nooit, zonder toelating van de auteur, gepubliceerd worden op publieke delen van dit forum.

6. Het is verboden om met meer dan 1 gebruikeraccount te registreren.

7. Het is verboden om bedrijfs- of persoonsgegevens te publiceren op publiek toegankelijke delen van dit forum. Leden kunnen hiervoor onderling privéberichten sturen naar elkaar.

8. Het is verboden om, zonder schriftelijke toelating van Kattensite.be, reclame te maken voor andere website’s, commerciële producten of diensten. Dit geldt ook voor privéberichten.
Het plaatsen van een link naar een website is wel, eenmalig, toegestaan in de daarvoor bedoelde delen (bv. “Links”).
Links plaatsen in een onderschrift is uitsluitend voorbehouden voor cattery websites, goede doelen, opvang en andere nuttige websites. Verwijzingen naar enigsinds commerciële of concurrerende websites zijn verboden.
Indien u wil adverteren op Kattensite.be dient u contact op te nemen met het beheer via info@kattensite.be.

9. Het is verboden om eenzelfde bericht op meerdere plaatsen tegelijk te publiceren (cross posting).

10. Het is verboden om berichten te schrijven met onnodig grote letters of overvloedig veel kleuren, leestekens of smilies.

Indien één of meerdere regels voor u niet volledig duidelijk zijn dient u zich hierover te informeren bij Kattensite.be beheerders of moderatoren.

Richtlijnen
1. Tracht steeds uw berichten te plaatsen bij de juiste onderverdeling. Op deze manier blijft voor iedereen het forum overzichtelijk.
Berichten die foutief geplaatst werden kunnen, zonder voorafgaande kennisgeving, worden verplaatst of verwijderd.

2. Plaats steeds een toepasselijke en bovenal duidelijke titel bij uw onderwerpen.

3. Actieve leden worden verondersteld zich voor te stellen in het onderdeel “Nieuw lid? Stel je eens voor…” . Dit is geen verplichting maar het wordt wel geapprecieerd.

4. Indien u een inbreuk op de forumregels vaststelt, wordt u geacht dit te rapporteren aan de beheerders en/of moderatoren. Hiervoor is er bij de berichten steeds een link “Rapporteren” voorzien.

5. Maak gebruik van de zoekfunctie. Zo worden er geen tientallen onderwerpen over identiek hetzelfde onderwerp geplaatst.

KS-Shop bijlage

1. Het posten van overvloedig veel nutteloze berichten, met als doel KS-Punten te verzamelen, zal worden bestraft met een vermindering in KS-Punten. In extreme gevallen kan dit zelfs een reset naar 0 KS-Punten inhouden.

2. Indien een account een tijdelijke ban verkrijgt terwijl er nog een uitstaande bestelling staat, dan is uitsluitend volgende prodecure van toepassing: Als eerst zal deze bestelling geannuleerd worden waarbij 50% van de KS-Punten worden teruggegeven. Daarna zal de ban geactiveerd worden waarbij eventuele vermindering van KS-Punten, als gevolg daarvan, worden toegepast op de overgebleven KS-Punten. Er worden geen artikelen verzonden.

3. Indien een account een permanente ban verkrijgt, terwijl er nog een uitstaande bestelling staat, dan zal deze bestelling geannuleerd worden en zullen de artikelen niet verzonden worden.

4. KS-Punten kunnen, op aanvraag, overgedragen worden naar een ander lid op voorwaarde dat het gaat over minimaal 1000 KS-Punten. Enkel KS-Punten die zelf verdiend werden kunnen onmiddellijk overgedragen worden. KS-Punten die geschonken werden door een ander lid, of gewonnen werden bij een wedstrijd kunnen pas na 6 maanden overgedragen worden.

5. Indien een KS-Shop bestelling terugkomt (bijvoorbeeld omwille van een verkeerd adres, niet thuis of niet afgehaald op postkantoor, e.d.m.) kan de bestelling uitsluitend (en slechts 1 maal) opnieuw verzonden worden na betaling van € 15 administratie-, verpakking-, en verzendkosten.


Indien er discussie ontstaat over de interpretatie van de forumregels of richtlijnen is uitsluitend de interpretatie door het beheer van Kattensite.be van toepassing.

Deze overeenkomst kan op ieder moment gewijzigd of aangevuld worden. U bent zelf verantwoordelijk voor het regelmatig doornemen hiervan om u met de wijzigingen bekend te maken. Enkel indien Kattensite.be belangrijke of grote wijzigingen maakt aan deze regels zal u hiervan op de hoogte worden gebracht.

Geplaatste afbeelding

Christel70
Christel70
 • 1.515 berichten
  • Locatie: Geel
 • 2 katten
OFFLINE

#70 Geplaatst 17 november 2013 - 12:10

Jullie begrijpen gewoon niet wat TS meemaakt! Anders was dat topic al lang verwijderd.
Ik weet wel wat het is, mijn moeder maakt dit namelijk ook dagelijks mee. Een echte hel is het, dat kan ik u wel verzekeren!

KS is een leuke site, maar jullie houding trekt op niks in dit geval. En jullie blijven zich maar verschuilen achter de forumregels. Belachelijk gewoon.
Dit getuigd van nul komma niks respect voor TS, die zich toch wel inzet om KS leuk te houden.
Ik kan maar een ding zeggen SHAME ON YOU KS!

Geplaatste afbeelding

liange
liange
 • 2.395 berichten
  • Locatie: gentbrugge
 • 3 katten
OFFLINE

#71 Geplaatst 17 november 2013 - 12:14

Bekijk berichtChristel70, op 17 november 2013 - 12:10, zei:

Jullie begrijpen gewoon niet wat TS meemaakt! Anders was dat topic al lang verwijderd.
Ik weet wel wat het is, mijn moeder maakt dit namelijk ook dagelijks mee. Een echte hel is het, dat kan ik u wel verzekeren!

KS is een leuke site, maar jullie houding trekt op niks in dit geval. En jullie blijven zich maar verschuilen achter de forumregels. Belachelijk gewoon.
Dit getuigd van nul komma niks respect voor TS, die zich toch wel inzet om KS leuk te houden.
Ik kan maar een ding zeggen SHAME ON YOU KS!


sorr maar TS en KS wat wil dit zeggen versta er niets van

Armani
Armani
 • 15.761 berichten
OFFLINE

#72 Geplaatst 17 november 2013 - 12:16

Bekijk berichtliange, op 17 november 2013 - 12:14, zei:

sorr maar TS en KS wat wil dit zeggen versta er niets van
TS= topicstarter
KS, rarara...


Christel70
Christel70
 • 1.515 berichten
  • Locatie: Geel
 • 2 katten
OFFLINE

#73 Geplaatst 17 november 2013 - 12:19

KS is kattensite
TS is topic starter(van het desbetreffende topic)

Ach het heeft toch geen zin, maar het raakt mij dat er zoveel onbegrip is. :(

Geplaatste afbeelding

tangie
tangie
 • 209 berichten
OFFLINE

#74 Geplaatst 17 november 2013 - 12:26

en welke ongeschreven regel is er om mensen te beschermen tegen zichzelf

ik begrijp  niet dat men zogezegd door hier blijft te blijven posten de andere topic in de kijker zet

dat had zeker niet moeten gebeuren als men het al lang verwijderd had

Bekijk berichtliange, op 17 november 2013 - 11:35, zei:

Word hier nu nog over geleuterd amai hoor nee is nee he mensen ...
het is al er genoeg dat men hier moet over blijven leuteren
waar leuter jij zoal over ?

en grumpje

nogmaals ik ken dat mens niet
en zou het opnemen voor ieder mens hier die zich niet kan verdedigen

liange
liange
 • 2.395 berichten
  • Locatie: gentbrugge
 • 3 katten
OFFLINE

#75 Geplaatst 17 november 2013 - 12:51

Bekijk berichtChristel70, op 17 november 2013 - 12:19, zei:

KS is kattensite
TS is topic starter(van het desbetreffende topic)

Ach het heeft toch geen zin, maar het raakt mij dat er zoveel onbegrip is. :(


dank u wel voor de uitleg is als ik het goed bekijk infeite heel logisch