Spring naar inhoud


- - - - -

Heeft iemand ervaring met een kattengedragstherapeut?


  • Log in om te reageren
66 reacties op dit onderwerp
Joske123
Joske123
  • 5.606 berichten
    • Locatie: Ardooie West-Vlaanderen
  • 7 katten
OFFLINE

#61 Geplaatst 09 december 2013 - 15:19

Ik heb ondertussen een kgt gecontacteerd (neen, niet Anneleen, die woont bijna aan de andere kant van het land) en dan zal ik wel meer horen.

Bekijk berichtB&B, op 09 december 2013 - 15:01, zei:


Ik zou persoonlijk ook niet zo snel uit gaan van getuigenissen op een website die ook de dienst zelf aanbiedt.

Dat was ik ook al aan het denken, maar 'k durfde het al niet meer te plaatsen ;)

wendyv123
wendyv123
  • 4.414 berichten
    • Locatie: Lommel
  • 3 katten
OFFLINE

#62 Geplaatst 09 december 2013 - 15:34

Ikzelf zou bellen/mailen en vragen naar referenties die je zelf kan checken, ik zou me ook niet domweg baseren op die getuigenissen die op de website staan maar je kan altijd vragen of je die mensen mag contacteren. Je geeft niet meer toe als een beetje tijd en energie en dan kan je voor jezelf uitmaken of je doet of niet. Ik zou, ongeacht welke KGT je ook contacteert, vragen of je klanten van hen mag contacteren en liefst dan nog mensen die ook plas/sproeiproblemen gehad hebben.

Bewerkt door wendyv123, 09 december 2013 - 15:36.


Evyke81
Evyke81
    • Locatie: Hamme
  • 3 katten
OFFLINE

#63 Geplaatst 09 december 2013 - 15:35

Dat heb ik toch van in't begin gezegd?
Van contact op te nemen en ernaar te vragen.

Ik weet nu wel goed genoeg dat deze getuigenissen echt zijn, omdat ik bvb Kate ken.

Geplaatste afbeelding
www.kattenopvangwaasland.com

Joske123
Joske123
  • 5.606 berichten
    • Locatie: Ardooie West-Vlaanderen
  • 7 katten
OFFLINE

#64 Geplaatst 09 december 2013 - 15:36

Heb er al 2 gecontacteerd intussen ;)

wendyv123
wendyv123
  • 4.414 berichten
    • Locatie: Lommel
  • 3 katten
OFFLINE

#65 Geplaatst 09 december 2013 - 15:40

ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen ! hou ons zeker op de hoogte hé :)

Joske123
Joske123
  • 5.606 berichten
    • Locatie: Ardooie West-Vlaanderen
  • 7 katten
OFFLINE

#66 Geplaatst 09 december 2013 - 15:42

Bekijk berichtwendyv123, op 09 december 2013 - 15:40, zei:

ik ben heel benieuwd naar jouw ervaringen ! hou ons zeker op de hoogte hé :)

Maar ik weet bijlange nog niet wanneer er een afspraak kan worden gemaakt ... wordt vervolgd (misschien !)

wendyv123
wendyv123
  • 4.414 berichten
    • Locatie: Lommel
  • 3 katten
OFFLINE

#67 Geplaatst 09 december 2013 - 15:49

maakt ook niet uit hoor :) eerste indrukken, bv. hoe men reageert op een mail of telefonisch contact, zijn ook ervaringen hé !