Spring naar inhoud


- - - - -

Tevreden over huisdokter ?


 • Log in om te reageren
14 reacties op dit onderwerp

Poll: Ben je tevreden met je huisdokter? (21 leden hebben gestemd)

Ben je tevreden met je huisdokter?

 1. Gestemd Ja (19 stemmen [90.48%])

  Percentage van stemmen: 90.48%

 2. Neen (1 stemmen [4.76%])

  Percentage van stemmen: 4.76%

 3. Anders (1 stemmen [4.76%])

  Percentage van stemmen: 4.76%

Stem Gasten kunnen niet stemmen
Roosje
Roosje
 • 7.935 berichten
 • 2 katten
OFFLINE

#1 Geplaatst 01 september 2009 - 10:11

Zijn jullie tevreden over jullie huisdokter ? Nu ik niet echt, hij is goed als je een verkoudheid, een griepje hebt maar als het wat ingewikkelder wordt kan ik bij hem niet terecht, en bv over stress of zo is hij niet te spreken terwijl dat toch een oorzaak is van vele kwalen.

Geplaatste afbeelding

Ellenita
Ellenita
 • 26.688 berichten
  • Locatie: Deurne
 • 9 katten
OFFLINE

#2 Geplaatst 01 september 2009 - 10:13

ja ben met die van mij erg tevreden , hij is er wanner je maar wil , hij kent me van kleins af aan en verander niet , waar ik ook woon ,

alleen neig ik meer en meer naar natuurlijke middelen en daar is hij niet voor te vinden , verder niets op aan te wijzen
poezenknuf van mij en mijn pareltjes : :paw Iruna,Syrai, Hindou, Reiko, Inty, Deva, Loki, Munay, Indira en *Thaira* :paw
Geplaatste afbeelding

Lies
Lies
 • 6.855 berichten
OFFLINE

#3 Geplaatst 01 september 2009 - 10:14

Mijn huisarts is hetzelfde, maar hij voelt zich wel niet zo geweldig dat hij geen mensen gaat doorverwijzen.
Hij heeft mij ook doorverwezen toen ik zei dat ik last had van angsten en paniekaanvallen. Heel eerlijk, hij begon daar niet aan, direct naar de juiste persoon.

Mijn bomma zegt altijd een goede huisarts is de arts waar jij je bij op je gemak voelt en alles tegen kunt zeggen. Moet hij dan een medisch genie zijn? Nee, je moet je er goed bij voelen.

Guest_crazy_catlady_*
Guest_crazy_catlady_*
OFFLINE

#4 Geplaatst 01 september 2009 - 10:19

ik ben ook wel tevreden met mijn huisarts, ze is wel een homeopaat, maar geeft ook wel andere dingen als het echt nodig is. Ze houdt ook heel veel rekening met de emotionele kant aan alles.
Ik ken ze ook al van kleinsaf aan en ik voel er mij heel goed bij :)


Karolientje
Karolientje
 • 18.393 berichten
  • Locatie: Dormaal - Zoutleeuw
 • 5 katten
OFFLINE

#5 Geplaatst 01 september 2009 - 10:20

Ben over die van mij ook erg tevreden. De vrouw waar ik hier in Leuven momenteel bij ga, heeft vroeger toen ik nog thuis woonde, ook een tijdlang op de praktijk gewerkt van de huisarts die we thuis hadden. Vind het wel fijn om toch een vertrouwd gezicht als huisarts te hebben - in de stad is het al niet zo evident om het kaf van het koren te scheiden, vind ik. Maar ben wel tevreden over haar. Ze neemt je klachten ernstig, luistert ook als je zegt wat er scheelt en zal je altijd wel nauwgezet onderzoeken. Ook als het gaat om stress. Bij mijn vorige job had ik ontzettend veel stress, niet alleen door het werk zelf maar ook door de sfeer op de job - die echt alles behalve was! Toen ben ik ook een paar keer langs haar praktijk geweest en heeft ze me eigenlijk goed geholpen.
Ze is ook niet te benauwd om je een doorverwijzing naar een specialist te geven indien nodig.

Geplaatste afbeelding

Guest_Mirella_*
Guest_Mirella_*
OFFLINE

#6 Geplaatst 01 september 2009 - 10:27

Ik ben zeer tevreden over mijn huisarts (en ik niet alleen, hij heeft zelfs patiënten van de kuststreek!)! Ik kom daar al bij van kindsaf, hij heeft zelfs mijn 2 eerste bevallingen begeleid (ipv een gnaecoloog). Mijn 2 jongste kinderen heeft hij niet mee op de wereld geholpen omdat hij daarmee gestopt is. Ik heb ook maar 1x echt een kinderarts gehad, en dat was bij ons Ashley omdat zij een zeer zware vorm van reflux had en het eerste levensjaar zogoed als constant in het ziekenhuis heeft gelegen. Maar voor de rest was/is mijn huisarts in de eerste plaats gewoon huisarts natuurlijk, maar ook gynaecoloog, kinderarts enz...
Ooit heeft hij zelfs eens een diagnose bij ziekte van één mijn kinderen gestelt wat een kinderarts niet vond! :catscratchhead

Guest_sarahtje_*
Guest_sarahtje_*
OFFLINE

#7 Geplaatst 01 september 2009 - 10:47

Echt tevreden ben ik niet. Mijn huisarts waaar ik vroeger ging is met pensioen gegaan, ik heb een andere gezocht, maareuh ik kan er niet echt bij terecht... Ik heb het gevoel dat hij me soms niet begrijpt, mijn klachten niet altijd ernstig neemt, het is zoals hierboven al vermeld goed voor een verkoudheidje maar daar blijft het bij.
Hij vraagt hoeveel dagen ik thuis wil blijven :o ! Hij is toch dokter hij moet dat weten en inschatten, ik niet.
Ik denk dat als ik eens met mijn vuist op tafel klop hij onder zijn bureau ligt. Het is zo'n slappe vent soms, soms is dat goed maar af en toe denk ik van vent, komaan


Marieke
Marieke
 • 3.592 berichten
  • Locatie: West-Vlaanderen
 • 5 katten
OFFLINE

#8 Geplaatst 01 september 2009 - 11:01

Ik ben best tevreden over mijn huisarts.  Die mens weet niet waar eerst van het werk en ook al zit zijn wachtzaal plein-vol, dan nog neemt hij de tijd voor elke patiënt en blijft hij steeds vriendelijk.  
Ik vind verder ook dat hij zijn best doet om goedkopere medicijnen voor te schrijven.  

Geplaatste afbeelding

  


Guest_MissKitty_*
Guest_MissKitty_*
OFFLINE

#9 Geplaatst 01 september 2009 - 11:35

Ik ben tevreden van mijn huisarts wat betreft de echt medische dingen. Wat stressdingen betreft niet maar daar weet bijna geen enkele dokter raad mee gezien ze opgeleid zijn met westerse geneeskunde en die geneeskunde biedt gewoon weinig oplossingen voor stress, behalve anti depressiva en kalmeerpillen dan maarja dat is eigenlijk niet aan de huisarts om te beslissen of je dat nodig hebt denk ik dan, aangezien ze het te pas en te onpas voorschrijven alsof het snoepjes zijn.

Guest_Ika Mc Evil_*
Guest_Ika Mc Evil_*
OFFLINE

#10 Geplaatst 01 september 2009 - 12:26

Ik ben heel tevreden over mijn huisarts. Hij is niet scheutig met het uitdelen van medicatie en dat heb ik ook graag zo. Als ik op de een of andere manier het zelf opgelost kan krijgen zonder medicijnen dan graag. Helaas met mijn epilepsie en astma kan ik niet helemaal zonder medicatie 8)

dorien_951
dorien_951
 • 2.365 berichten
  • Locatie: GEEL
 • 3 katten
OFFLINE

#11 Geplaatst 01 september 2009 - 12:50

Ik ben tevreden over mijn huisdokteres.
Ze woont wel ver van me af (waar ik vroeger woonde)
Ik zou ook naar de huisdokter van mijn echtgenoot kunnen gaan maar bij hem heb ik niet zo'n goed gevoel (ookal schrijft hij goei ziekenbriefjes)

Solotje
Solotje
 • 51.552 berichten
  • Locatie: Merksem
 • 9 katten
OFFLINE

#12 Geplaatst 01 september 2009 - 13:01

Ik ben tevreden, maar eigelijk kom ik daar niet veel, hopelijk dat het niet veranderd :)

PeggyJ
PeggyJ
 • 45.914 berichten
  • Locatie: Kempen
 • 4 katten
OFFLINE

#13 Geplaatst 01 september 2009 - 13:16

Ik ben ook best tevreden over onze huisarts. Hij vraagt ook steeds hoe het gaat met het probleem waarmee ik eerder bij hem langs ging, volgt eigenlijk alles heel goed op. Ik kan ook gewoon mijn afspraak online vast leggen, heel gemakkelijk dus, zie direct wanneer hij nog vrij is. Onlangs had ik wel niet gezien dat ik mijn afspraak maakte voor de dag nadien, en was dus een dag te vroeg in de wachtzaal, maar hij heeft me toch eventjes vlug verder geholpen, was geen enkel probleem.
Ook wijst hij me ten gepaste tijde door naar een specialist.
Geplaatste afbeelding
We kunnen het hart van een man beoordelen door te kijken hoe hij met dieren omgaat :cattailwag

Ines
Ines
 • 13.375 berichten
  • Locatie: Beerse
 • 3 katten
OFFLINE

#14 Geplaatst 01 september 2009 - 15:14

Ik ga al heel mijn leven bij dezelfde huisdokter en ben er nog altijd tevreden over.

Geplaatste afbeelding

Guest_Vosse_*
Guest_Vosse_*
OFFLINE

#15 Geplaatst 01 september 2009 - 18:20

Ik ben erg tevreden over mijn huisarts. Ze doet haar uiterste best om alles goed op te volgen maar vooral: ze vraagt ook naar hoe het mentaal zit! Ze is niet op de hoogte van alles natuurlijk, maar ze zegt het ook duidelijk als iets niet haar specialiteit is.