Spring naar inhoud


- - - - -
Aangeboden

Mowgli knuffelkont  • Log in om te reageren
1 reactie op dit onderwerp
Thundernimf
Thundernimf
  • 3.898 berichten
    • Locatie: Antwerpen
  • 5 katten
OFFLINE

#1 Geplaatst 04 november 2019 - 12:12


Gezocht: nieuwe thuis voor onze kater Mowgli.

Mowgli is een vierjarige gecastreerde kater die we als kitten hebben gevonden op straat. Hij kwam daardoor terecht in onze bestaande kattengroep van vier andere poezen waar hij op zen best werd getolereerd. Sinds twee jaar geleden zijn er echter te veel veranderingen voor hem gepasseerd waardoor hij nu al geruime tijd in huis plast. We hebben ondertussen alle pistes doorlopen, van dierenartsbezoeken tot een gedragstherapeut, echter zonder resultaat.


Mowgli heeft een thuis nodig waar hij het liefst alleen is of met maximum 1 andere kat zodat hij zich weer helemaal op zijn gemak kan voelen. Hij verdient een gouden mand, want het is een superlieve poes. Je maakt hem niet gelukkiger dan met streeltjes. Hij ligt doodgraag op mensen hun schoot om dan alle aandacht op te eisen. Daarnaast is hij helemaal gek van spelen, vooral met speelhengels waar veren aanzitten. Qua eten is hij erg gemakkelijk: alles gaat erin. Hij vindt het eveneens fijn om buiten te kunnen. Wij maakten daarom onze tuin helemaal catproof opdat hij op een veilige manier een frisse neus kan halen. Hij is dit dan ook enkel gewend in een afgesloten omgeving. Kortom: een aanhankelijke speelvogel die geniet van menselijk contact.

Uiteraard is Mowgli wettelijk compleet in orde: gechipt, gecastreerd en ingeënt met de vaccinaties voor binnenkatten. Weet je een goede thuis voor hem, laat het ons alsjeblieft weten. Wij willen hem zo graag weer gelukkig zien! Als je hem zelf geen thuis kan geven, misschien iemand die je kent en waarvan je weet dat hij/zij er goed voor zal zorgen.

Bijgevoegde thumbnails

  • IMG-20180327-WA0004.jpeg
  • IMG-20180802-WA0001.jpeg


Inavanthielen
Inavanthielen
    • Locatie: Bocholt (Belgie)
  • 2 katten
OFFLINE

#2 Geplaatst 06 november 2019 - 15:22

Toi Toi Toi voor jou vriendje!  Hij komt heus wel in een gouden nestje terecht :love4: .
Geplaatste afbeelding   ANGELS DON'T ALWAYS HAVE WINGS, SOMETIMES THEY HAVE WHISKERS Geplaatste afbeelding    
  LOVE STARTS WITH A WET NOSE, AND ENDS WITH A TAIL

Ook gelabeld met één of meerdere van deze sleutelwoorden: Aangeboden