Spring naar inhoud


- - - - -

Iemand ervaring met Cattery van 't hageland


  • Log in om te reageren
3 reacties op dit onderwerp
Guest_Gavril_*
Guest_Gavril_*
OFFLINE

#1 Geplaatst 06 november 2019 - 10:29

Hey,

Wij zijn op zoek naar een britse korthaar kitten en zijn terechtgekomen bij de cattery van 't hageland in bekkevoort. We zijn zelf nog niet langsgeweest, maar vroegen ons wel al af of er mensen hier misschien al een kitten bij hen gehaald hebben en wat de ervaring bij hen is.
Wat we wel al gehoord hebben is dat ze ondermeer grote voorstander zijn van rauw voeding in plaats van korrels of natvoer.

Dankuwel!

Sandra
Sandra
OFFLINE

#2 Geplaatst 06 november 2019 - 13:31

Geen ervaring met Brits korthaar maar ben is gaan kijken op hun site .

Ziet er op het eerste zicht ok uit .

Hebben ook een mooie herplaatser zitten .

Mijn gevoel/ervaring zegt dat als een fokker een door hem gefokt kitten terug opvangt om er zelf een nieuwe thuis voor te zoeken het wel om mensen gaat die echt begaan zijn met hun kittens .

Ook staan er foto's op van door hun gefokte kittens bij hun nieuwe baasjes.  
Fijt dat het foto's zijn van ondertussen volwassen Britten wil voor mij zeggen dat kopers nog steeds bij hun terecht kunnen , dat contact hou je alleen als er ook interesse blijft van de fokker zelf .

En dat gebeurt echt niet altijd  , ik heb mij zo schromelijk  vergist in onzen Blue zijn fokster (en ik niet alleen ) zag er veel belovend uit was hun 1ste nestje beide ouders voor alles getest .
Maar héél weinig gesocialiseerd en contact achteraf kun je op 1 hand tellen , de eigenaars van Blue zijn zus hebben er dezelfde ervaring mee .

Het contrast is groot met Lio zijn Slowaakse fokster die houd nog steeds héél regelmatig contact .
Ook al fokt zij meerdere nestjes en is ze al langer bezig zij blijft oprecht geïnteresseerd in hoe het met haar "baby" gaat .

Zou is een afspraak maken en zien of het tussen jullie "klikt" .
Bij voorkeur zonder dat er kittens zijn dan kom je niet in verleiding moest je twijfelen .

Succes met de zoektocht

Guest_Gavril_*
Guest_Gavril_*
OFFLINE

#3 Geplaatst 07 november 2019 - 09:38

Sandra, dankjewel voor het antwoord. Ik vond de website er ook veelbelovend uitzien. Wij hebben zelf geen ervaring met catteries maar weten wel hoe belangerijk een goede cattery is. we gaan er inderdaad eens een afspraak mee maken om te zien hoe het klikt.
Als er nog mensen zijn die al ervaring met hen hebben dan hoor ik het nog altijd graag :)

Inge91
Inge91
  • 12.539 berichten
OFFLINE

#4 Geplaatst 07 november 2019 - 16:42

Hun site ziet er best wel ok uit en ze doen de nodige testen. Ik denk dat je idd best eens gaat kijken hoe de dieren daar zitten en hoe de mensen zijn.
Geplaatste afbeelding