Spring naar inhoud


- - - - -

Leden gevraagd met ervaringen met Panasonic


  • Log in om te reageren
5 reacties op dit onderwerp
Spanishke
Spanishke
  • 9.598 berichten
    • Locatie: Aalst
  • 2 katten
OFFLINE

#1 Geplaatst 07 oktober 2009 - 18:21

Iemand ervaringen met dit merk? Ik zelf nog niet, maar ik ben wel van plan om er een toestel van aan te schaffen, meer bepaald een fototoestel. Hoewel ik lees dat dit merk over de grote lijn goeie toestellen levert, laat de service vaak te wensen over.

Dit is dus het enige dat me momenteel tegenhoudt. Ik kennende zal wel weeral gene chance hebben met zo'n toestel dus dan moet ik toch ook wel kunnen rekenen op service. Ik zou niet graag een toestel hebben dat meer binnen is voor herstellingen dan dat ik het zelf zou kunnen gebruiken.
Dus iedereen met ervaringen, plaats ze hier. Zowel negatief als positief.

Dank bij voorbaat :)

Bewerkt door Spanishke, 07 oktober 2009 - 18:21.

Geplaatste afbeelding
:hart: Not a single catlover's heart can resist a simple "meow" :hart:

Karolientje
Karolientje
  • 18.393 berichten
    • Locatie: Dormaal - Zoutleeuw
  • 5 katten
OFFLINE

#2 Geplaatst 07 oktober 2009 - 18:30

Buiten de oortjes van mijn mp-3 speler (die overigens wel van erg goeie geluidskwaliteit zijn), heb ik geen ervaring met toestellen van dit merk. Dus kan je niet helpen hiermee.

Geplaatste afbeelding

Joloka
Joloka
  • 19.772 berichten
    • Locatie: Heusden
  • 9 katten
OFFLINE

#3 Geplaatst 07 oktober 2009 - 19:09

Ons TVtoestel en de video-recorder ook.

Geplaatste afbeelding


Nashota
Nashota
  • 17.996 berichten
    • Locatie: Wildervank
  • 2 katten
OFFLINE

#4 Geplaatst 07 oktober 2009 - 19:25

Geplaatste afbeelding


Deze is gemaakt met een Panasonic Lumix DMC-FZ8, zomaar even uit de losse pols genomen op de wandeling met de hond :LOL: Dit toestel bevalt mij erg goed, ik heb hem sinds ongeveer 2 1/2 jaar, het kan natuurlijk altijd beter, maar ja dan betaal je zo`n 7 a 8 honderd euro of meer, en deze was geloof ik iets van 430 euro, mooie middenweg vond ik.
Over de service kan ik je niets vertellen, ik heb er gelukkig nog niks mee gehad.

Bijgevoegde thumbnails

  • 04-10-2009 014.JPG

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat.

Groetjes. Ina :hoi:

Spanishke
Spanishke
  • 9.598 berichten
    • Locatie: Aalst
  • 2 katten
OFFLINE

#5 Geplaatst 07 oktober 2009 - 21:56

Knappe foto zeg. Ik wist niet dat de beeldstabilisatie toen al zo goed was (ofwel heb je gewoon zo'n vaste hand), ingezoomed of niet (of weet je dat niet meer :) )
Bedankt om een foto te posten.

Geplaatste afbeelding
:hart: Not a single catlover's heart can resist a simple "meow" :hart:

chatje80
chatje80
  • 2.750 berichten
    • Locatie: Drongen - Baarle
  • 2 katten
OFFLINE

#6 Geplaatst 08 oktober 2009 - 06:26

Ik heb dezelfde als nashota, dus alle foto's van Zita die hier op forum staan zijn met dit toestel gemaakt en ook geen problemen met dit toestel.
Geplaatste afbeelding