


Hapjes voor de feestdagen!
#2 Geplaatst 26 november 2009 - 16:53


#3 Geplaatst 26 november 2009 - 17:06
-dadeltjes met spek rond (opwarmen in de oven)
-gerookte zalm besmeren met kruidenkaas,oprollen, laten koelen en dan in schijfjes snijden ( kan ook met gekookte ham)
#4 Geplaatst 26 november 2009 - 17:11
#7 Geplaatst 26 november 2009 - 17:29
#8 Geplaatst 26 november 2009 - 17:43

#9 Geplaatst 26 november 2009 - 18:16
enkel wel aan te raden als je met een aantal mensen zit, door de kleine porties en de niet zo kleine verpakkingen altijd kan je veel over hebben...
groetjes
f&c
mientje en fientje
#10 Geplaatst 27 november 2009 - 09:10

#11 Geplaatst 27 november 2009 - 09:23
jyotsna zei:

zooooooooo lekkeeeeeeeer!!!!!!
#12 Geplaatst 27 november 2009 - 10:12
Lekker pompoensoepje gemaakt van puur pompoenvlees, bouillon en room en daar dan kleine st Jacobsvruchtjes in.
Fijn erwtensoepje van diepvrieserwtjes ( wel zeven voor de velletjes van de erwtjes) en daar dan een gedroogd reepje gerookt spek in
Mini quiche met prei en garnaal
Bladerdeeg kuipje vullen met klein gesneden verse gebakken paddestoelen afgewerkt met een gebakken kwartel eitje en een beetje bieslook.
Hele fijngesneden ratatoille maken , warm in een glaasje en daar dan een gekookt half kwarteleitje op

#13 Geplaatst 27 november 2009 - 10:14
#14 Geplaatst 27 november 2009 - 13:37
stukje paté met soort van ajuingelei (vind het maar niets

olijven met fetakaas en zongedroogde tomaatjes
kleine quiche
kleine mini pannekoekjes
scampi's gebakken in kruidenboter
euhm...
da is het zowa

#15 Geplaatst 27 november 2009 - 13:46
Hapje 2: 200 gr fetakaas pletten met een vork, 1 gesnipperd rood uitje, 200 gr. crême fraîche er onder doen en een half bosje fijngesneden basilicum. Deze pasta smeren op een toastje of frans brood en er een fijn gesneden augurkje of schijfje komkommer opleggen
Hapje 3: frans brood in schijfjes. Op elk schijfje een beetje lookboter smeren en een schijfje belegen kaas of andere kaas en dit dan even onder de grill schuiven.
...
