Spring naar inhoud


Forum status updates


Floraisonskat's Foto

Floraisonskattash

Hoi, Ik zie dat in in (de buurt) van Leuven woont, misschien kan jij me  helpen met het vangen een van gedumpt konijntje in Kessel-LO ( achter  het station) meer info vind je in dit topicHelp Konijn Martelarenlaan Leuven - Pagina 3
Dank bij voorbaat
27 dec 2011 16:43
Blais's Foto

Blaistash

Zelfs de beste camera kan weinig met een model dat niet meewerkt ;)
13 jul 2011 16:19
tash's Foto

tashBlais

dank je wel :oops: :oops: , al moet ik ook wel de eer aan de camera geven hoor :)
13 jul 2011 13:55
Blais's Foto

Blaistash

Wat een pracht katten heb je! :)
13 jul 2011 12:27
's Foto

tash

Hoi Nash,
Hier komt hij [Knip]
Moet lukken,anders stuur je het naar: [Knip]
16 apr 2010 10:58
's Foto

tash

:x Hoi Tash,
Ik weet niet of je mijn bericht ontvangen hebt :catcurs
:misselijk: Bij deze dan mijn e-mailadres [Knip] :p Ik benbenieudd hoe de foto's zijn :catscratchhead Met vriendelijke groet,
M@rin :trance: :x
15 apr 2010 17:45
sabine's Foto

sabinetash

Hallo,

Heb je gevonden :catcurs

Groetjes Sabine
25 mrt 2010 09:58
Roosje's Foto
's Foto

tash

Hoi Tash,
Vorige week zondag naar Herpskerps geweest en mijn lilacpoes heeft het goed gedaan ze isnu int.kampioen,ze werdt ook bets in variateit en een nominatie voor best in show,maar dat heeft ze niet gehaald maar we zijn zeer tevreden.Ik was op de show stuart bij de een keurmeester en er was een kat die erg vervelend deed en de katteneigenaar kon haar niet presenteren,in zo 'n gevaal doet de stuart het.Nadat ik haar rustig had gekregen en presenteerde naar de keurmeester,het ging om een nominatie,ging het even goed maar de keurmeester wilde haar toch nogmaals goed bekijken.Ik zet haar op de keurtafelen drukte met mijn wijsvinger op haar neusje ze was even rustig maar was erg weerbarstig,op een gegeven moment draaid ze zich weg en op dat moment beet ze mij in mijn pols recht in mijn slagader met het gevolg dat er een fontijn van bloed uitspoot.Iedereen die stond te kijken in paniek.Ik drukte mijn ader dicht en liep naar de locatie waar eerste hulp kon worden verleend,Er werdt gelijk een ambulance opgeroepen via het alarmnr.Kortom ik moest mee naar het ziekenhuis in Leuven alwaar ikbehandeld werdt.@ prikken tetanus antibioticapillen en opnieuw een drukverband aangelegt.Toen ik terug was op de show iedereen belangstellend vragen hoe het ging,behalve de kat eigenaar,die voelde zich geroepen niet verantwoordelijk te zij van het gebeuren en schoof dan ook alles van zich af.Ik heb nog geen rekening gehad maar die leg ik toch echt op zijn bordje.Overiggens was het toch een goede show voor ons geweest en ik heb geen nadelige gevolgen over gehouden van de"Beet"
Groetjes,
M@rtin ;) :lol: :trance: :misselijk: :cathiss :catcurs :oops:
04 okt 2009 15:46
's Foto

tash

Ben trouwens wel benieuwd welke fokster haar in een kooi hield.... Daarvan kun je overigens aangifte doen bij Rasclub Maine Coon, zij kunnen stappen ondernemen tegen katten die in kooien worden gehouden.
19 aug 2009 22:32
's Foto

tash

O nee, maar dan heb je echt groot gelijk hoor! Dat meisje heeft zo te horen al genoeg meegemaakt.... Ik zie zo wel dat ze prachtig is en ik heb veel showkatten gezien :d Ze doet me in de verte een beetje denken aan de overleden poes van Suus, niet Baby hoor die afgelopen week is overleden, maar Milla die een paar jaar terug gestorven is. Ook zo'n prachtige blik.
19 aug 2009 22:25
's Foto

tash

Jouw dame heeft echt een prachtig hoofd. Profiel om te zoenen. Zou het goed doen op shows lijkt mij :loveshower:
19 aug 2009 21:05
's Foto

tash

Hhmm! Bij deze eisen wij veeeeel meer foto's van Raya!! Gelieve ons verzoek zo spoedig mogelijk in te wilgen.. Anders sturen wij Calvin even langs.
15 aug 2009 12:22
Marieke's Foto

Marieketash

Hallo Tash!

Bedankt voor je berichtje!  Ik had er nog niet op gelet eigenlijk dat jij er ook zo eentje in huis hebt.  Ik nam even een kijkje bij jouw manneke, Utah, de gelijkenis is echt treffend hé.  Wat een prachtige kater!

Ik moet toegeven dat ik hierbij wel even moet slikken.  Ons ventje is in januari overreden geweest, ...  Ik zal't maar niet aan mijn ventje tonen, want hij zou er ook weer even niet goed van zijn.  Er gaat geen week voorbij zonder dat we gezegd hebben tegen elkaar, bij de zoveelste kleine herinnering, dat we hem zo hard missen.  Utah is vast ook zo'n lieve schat.  
We zouden geld geven als we hem terug konden krijgen, maar dat kan natuurlijk niet hé.  Ik bewaar zijn lievelingsspeelgoed (2 aluminiumfolieballetjes) en zijn halsbandje op ons nachtkastje.  

Trouwens, jouw Main Coontje is ook een prachtig beestje!  Kunnen ze't een beetje met elkaar vinden?  

Soms twijfel ik of ik mijn man zou kunnen verrassen met een Main Coontje of terug zo'n "mieneke" (maar waar kan ik die in godsnaam vinden, 't is per slot van rekening geen ras), maar ik heb wat schrik met onze 2 britjes die we nu hebben (Fientje en Chopin) dat de karakters wat zouden botsen.  

We zien wel ...  

Groetjes ! ;)
01 aug 2009 22:41
tash's Foto

tashMarieke

ik kom juist bij mieneke terecht bij het lezen......lijkt precies heel fel op onze utah :)
01 aug 2009 21:36