▷ 10 kattenrassen die zich gedragen als echte honden

Honden of katten, onze dagelijkse vrienden vertonen soms gedrag dat zo dichtbij is dat we soms verrast zijn. Bij katachtigen, Er zijn kattenrassen die zich, verkeerd begrepen, gedragen als echte honden !

Als u van honden houdt, maar toch graag een kat wilt hebben of op zoek bent naar een kat die zich aanpast aan honden, hebben we 10 kattenrassen geselecteerd en vermeld die zich als honden gedragen.

De Abessijn

Inheems in Zuidoost-Azië, het is een zeer oud kattenras. Een Abessijnse kat heeft een joviaal en open karakter. Daarom Ze haten eenzaamheid en zoeken iemands gezelschap. Het is een schattige pot lijm.

Abessijnse kat tijdens een wandeling

Abessijnse kat tijdens een wandeling

Daarnaast dwarsboomt de Abessijn alle voorspellingen van katten die weglopen van water. Hij is een liefhebber van zwemmen wie Waardeert ook balspelen, de riem en uitstapjes in de buitenlucht. Kortom, je zult het begrepen hebben: als een leuk hondje, een Abessijn zal altijd klaar staan om je te volgen.

De Amerikaanse Krul

Als de American Curl zich fysiek onderscheidt door zijn oren naar achteren gekruld en zijn grote blauwe ogen, is hij onderscheidt zich ook door zijn gedrag dat dicht bij dat van een huishond ligt.

Amerikaanse Curl ras kat

Amerikaanse Curl ras kat

Met zijn grote aanpassingsvermogen is het zeer sociaal en erg grappig in zijn gewoonten om de clown te zijn. Het is dus Beste vriend voor kinderen en de Trouwe metgezel van zijn meester die hij niet aarzelt te volgen waar hij ook gaat.

Lees ook:   Waarom is mijn kat bang voor de plafondventilator? - Ontdek 4 mogelijke oorzaken

Turkse Angora

Zelfs als zijn 2 tweekleurige ogen (een geel en de andere blauw) het een agressieve blik kunnen geven, is de Turkse Angora eigenlijk precies het tegenovergestelde. Het is bekend om het smeden van zeer sterke banden met mensen. Zelfs tegenover toevallige gasten is hij een echte receptioniste.

Turkse Angora ras kat

Turkse Angora ras kat

Een volwaardig lid van de familie en zijn rang waardig, hij is een metgezel die gewillig betrokken raakt bij de dagelijkse activiteiten van het huis (althans, op zijn niveau). Hij is ook een onbetwiste badmeester die gemakkelijk contact heeft.

Le Birmees

Deze geweldige prater uit Thailand is ook een geweldige sentimentele die Altijd aan de haak van zijn meester waarvan het zelfs helemaal kan afhangen. Hij geniet van het gezelschap van kinderen, honden, en houdt van lange “gesprekken” met zijn miauwen en getjilp hier en daar de hele dag door.

Birmese kittens

Birmese kittens

De Birmezen genieten ook van knuffels, spelletjes en andere Activiteit met zijn meester. Voor hem, zolang hij jouw aandacht heeft, is hij vervuld.

Bombay

Met zijn glanzende zwarte vacht en goudgele ogen plant de Bombay zich voort Hondengedrag in spelletjes met kinderen, en zwaait graag met zijn handen als een bokser in de ring.

Bombay ras kat op abre

Bombay ras kat

De Bombay is een aas van de geduld. Zelfs als zijn eenzame katachtige karakter hem dwingt om kleine blunders te begaan in de buurt van de koelkast die hij snel leert openen, is het duidelijk Een gevoelige en intelligente kat die een buitenwandeling in uw bedrijf niet zal weigeren.

Lees ook:   Kattengekreun: ontdek alles over paringsrituelen

De Maine Coon

Met zijn grote formaat en karakter heeft de Main Coon Alle criteria om je aan een hond te laten denken in zijn daden. Zeer sportief, het kan tot 15 kg wegen, wat nooit zal voorkomen dat het je de bal brengt die je hebt gegooid.

Maine Coon kat in de tuin

Maine Coon ras kat

De Main Coon is een echte atleet die graag zijn calorieën doorbrengt met spelen met kinderen, Veel plezier in het zwembad en ontdek nieuwel dingen. Hij wijdt Een verbazingwekkende toewijding aan zijn meester en heeft liever plezier met hem, de Main Coon is een geweldige kat om te ontdekken.

De Manx

Als gevolg van een natuurlijke genetische mutatie, de afwezigheid van de staart in de Manx is niet de enige eigenaardigheid. Op gedragsniveau is het waar dat een kat-hond. Hij weet zijn naam te herkennen en komt meteen aan zodra je hem belt., en houdt ervan om speelgoed te halen. Het enige dat ontbreekt, is de trillende staart om te versmelten met een hond.

Manx ras kat

Kat Manx

De Manx is Begiftigd met een hoogontwikkelde intelligentie, hij houdt van wandelingen aan de lijn en blijft Waakzaam voor de komst van onbekende bezoeker thuis. Als een echte hond!

De Ragdoll

Dit is de Koning van knuffels en strelingen. Bovendien is de naam Ragdoll, wat “lappenpop” betekent, voldoende om aan te geven dat het De katachtige die zich het liefst koestert in de armen van zijn meester, zelfs tot het punt dat zijn hele lichaam zacht wordt en zijn vacht zacht als zijde.

Ragdoll Kat

Een Ragdoll tank

De Ragdoll is een zeer zorgzame en knuffelige kat die Versmelt sentimenteel met zijn meester, aan wie het speciale aandacht besteedt, zoals die van Zeg elke dag ’s ochtends hallo. Het is ook prettig met anderen om ons heen, dieren en mensen.

Lees ook:   xxxl kattenbak

De Siamees

Hier is nog een beruchte prater! maar in de prettig en open gedrag naar alle gezinsleden. Vanwege zijn grote natuurlijke gezelligheid past het zich gemakkelijk en snel aan in het huis.

Siamees

Siamees

De Siamees heeft een grote behoefte aan contact en relatie met mensen voor wie hij veel liefde in petto heeft. Daarom is het er altijd, kriskras om je heen tijdens je activiteiten thuis. Intelligent Hij zal geen nee zeggen tegen de riem, laat staan bij een uitgang.

De Sfinx

Het haarloze lichaam van deze katachtige met Canadese oorsprong rangschikt het ver onder de schaal van voorkeur voor kattenliefhebbers. Maar de Sfinx heeft Activa die de balans radicaal doen doorslaan : zijn zachte lichaam dat reageert op je strelingen, en zijn Vrolijk en vertederend temperament.

Sphinx Kat

Sphinx Kat

Als een hond, Hij treedt in de voetsporen van zijn meester., is hem trouw en laat niet na zijn vreugde te tonen als hij hem thuis ziet komen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.