▷ 3 speeltjes zodat je kat zich niet verveelt terwijl je weg bent!

Hoewel het een relatief onafhankelijk dier is, Uw kat heeft ook van tijd tot tijd uw volledige aandacht nodig. Daarom als u bent zoals de meerderheid van ons en u bent regelmatig afwezig, zal het moreel van je kat misschien een klap krijgen: hij zal verdrietig en dood van verveling zijn!

Gelukkig zijn er eenvoudige oplossingen om dit te verhelpen: kattenspeelgoed voor fleur je dag op.

Dus, om je te helpen je afwezigheid aan je kleine katachtige te vergeten, dit artikel biedt 3 essentiële speeltjes die hem zeker zullen verbazen en zal hem urenlang vermaken (wanneer hij niet zal slapen).

De vliegende vlinder

Als uw kat om de een of andere reden geen toegang heeft tot de buitenkant (u woont in een appartement, of het is slecht weer, …) zal het vlinderspeelgoed dat vliegt hem dezelfde sensaties brengen als een echte buitenvlinder. Inderdaad, het is een stuk speelgoed dat bestaat uit een plastic basis met een staaldraad waarop aan het einde een mooie vlinder is bevestigd.

Speelgoed voor vliegende vlinderkat

Houd je kat actief met het vliegende vlinderspeelgoed! Het is tijd om erachter te komen wat voor jager hij is!

Speels en leuk, dit spel …

Het speelgoed is elektrisch, De vlinder slingert als een echte vlinder alle kanten op, tot grote vreugde van je kat.. Zorg ervoor dat, zolang hij niet wil slapen, je kleine katachtige niet moe wordt van deze vlinder en volledig vergeet dat je er niet bent.

Lees ook:   Gewichtsproblemen bij katten – Oorzaken, signalen & zorg

De spiraalvormige toren met ballen

Samengesteld uit een spiraal met 3 niveaus en 3 ballen van verschillende kleuren, kunt u met dit speelgoed twee vliegen in één klap slaan. Het helpt u niet alleen de intelligentie van uw kat te ontwikkelen en zijn jachtinstinct te stimuleren, maar het stelt uw kat ook in staat om uw afwezigheid volledig te vergeten. Het enige wat je hoeft te doen is dit speeltje in een goede hoek van je huis te zetten, en je kat zal zich haasten om de ballen op de spiraal te draaien..

Speelgoed voor kat spiraalvormige toren met ballen partij

Nieuwsgierig en ondeugend, wek de aandacht van je kat met deze spiraalvormige toren met ballen!

Je hoeft dit alleen maar te vragen …

Voor alle doeleinden is de spiraaltoren verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: oranje en groen. Het is aan jou om degene te kiezen die het beste past bij het thema van je interieurdecoratie.

Speelgoed krabpaal met bal – Speel en krab je klauwen

Zoals je weet, is de kat een geboren roofdier. Het is daarom essentieel voor hem om zijn belangrijkste jachtarsenaal te behouden. : zijn klauwen. Dus als je hem een accessoire aanbiedt dat hem in deze richting zal helpen, weet dan dat krabbende palen enorm zullen bijdragen aan zijn ontwikkeling. Als bovendien deze krabpaal, die hem helpt om een vitale behoefte te vervullen, hem ook in staat stelt om plezier te hebben en zichzelf af te leiden, kan uw kat alleen de gelukkigste ter wereld zijn.

De speelgoedkrabpaal met bal is een accessoire dat dit resultaat bereikt! Inderdaad, omringd door een doorboorde buis die een roterende bal onthult en beweegt wanneer het wordt aangeraakt, laat dit speelgoed je haarbal krabben terwijl je plezier hebt, natuurlijk volledig vergetend dat je er niet bent.


Hier zijn enkele speeltjes die je kat moeten plezieren, of je zelfs blij moeten maken zodra je met hem speelt. Er zijn veel manieren om je kleine bolletje haar te vermaken, want er zijn veel manieren om ervoor te zorgen, de site Boule-de-Poil is een ander voorbeeld van hoe je dieren kunt benaderen, anders dan Univers Chat.

Andere artikelen over dit onderwerp

5 manieren om uw kat thuis te vermaken en te plezieren

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.