▷ 5 Games voor katten op Android Tablet en Ipad Your Cat Will Love

Tegenwoordig hebben we de mogelijkheid om applicaties te downloaden om ons te vermaken (avonturenspellen, sudoku, pijlwoorden, enz.), Maar ook om onze persoonlijke en professionele organisatie te vergemakkelijken (notities, agenda, rekenmachine, enz.).

Maar zijn deze apps alleen voor mensen? Je zult ontdekken dat dit niet het geval is!

De ontwikkelaars van applicaties voor smartphone of tablet Android, iphone, ipad hebben een manier gevonden om onze katten te laten spelen zoals wij. De makers van kattenapplicaties hebben deze spellen daarom opgezet om de responsiviteit van je schattige metgezellen te stimuleren.

5 toepassingen voor uw kleine kat

Als je de trotse eigenaar van een kat bent, heb je zeker al zijn onbedwingbare aantrekkingskracht op allerlei licht- en geluidsobjecten opgemerkt. Katten zijn nieuwsgierige en dynamische wezens, ze vermaken is een noodzaak!

Zelfs als katten zich niet bewust zijn van het dier of object op het scherm, slagen ze er nog steeds in om de vormen te herkennen die energetisch bewegen op de interface van de tablet.

Binnenkort staat uw kat op scherp zodra u uw tablet pakt.

CatFishing van Friskies

Dit kattenspel is relatief klassiek… maar zeer effectief! Een vijver vol vissen maakt je kattenoog. Hoeveel zal hij er kunnen vangen? Download de game (volledig gratis) uit de App Store of Play Store om erachter te komen.

Jitter Bug van Friskies

Een ander spel ontwikkeld door het bedrijf Friskies, Jitter Bug zal niet nalaten om je kat te “bugen”! Op het scherm wachten lieveheersbeestjes geduldig tot uw kat ze vangt. Jammer voor hem, ze zijn niet eetbaar… Gratis te downloaden in de App Store en Playstore.

Lees ook:   catit cabrio transportbox

Pull’n’Play de Friskies

Deze applicatie bevat Wobbert, een kleine kat met lange oren in de vorm van touwtjes, aanwezig in het kattenspel Pull’n’Play van Friskies. Zo vinden we ons favoriete personage, die probeert te ontsnappen aan de klauwen van je kat! Die laatste moet de lange snaren aanraken om een punt te krijgen. De app is ook beschikbaar op Safari en Chrome en kan worden afgespeeld via een tablet of computer.

Little Hiccup’s Spel voor Katten

De liefde van katten voor licht is geen geheim… Daarom besloot Little Hiccup er een spel van te maken! In dit actiespel moet je kat het lichtpunt van een laser achtervolgen. Wees niet verbaasd als het hem urenlang wakker houdt! Deze game is gratis en te downloaden via de App Store of Play Store.

Verf voor katten van Little Hiccup

Heeft je kat de ziel van een kunstenaar? Deze aanvraag is zeker voor hem gemaakt! Het doel is om de muis op het scherm te vangen … maar de pasta laten weken in een blikje verf. Iets om je kleine Pica

Nog een laatste advies…

De klauwen van uw kat kunnen het scherm van uw tablet aanzienlijk beschadigen. We raden u aan om een scherm van gehard glas aan te brengen om onaangename verrassingen te voorkomen!

Maar als er alleen de klauwen van de kat waren … Vergeet ook niet om hem op de grond te laten spelen en niet op de hoek van de tafel, we weten heel goed dat katten graag dingen op de grond gooien.

Lees ook:   natural paradise krabpaal

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.