▷ 7 stappen om een Kat of Kitten Knuffelig te maken!

Je kat doet het moeilijke met je en toch jij verlangen niets liever dan hem tederheid en liefde te geven ? Is het jouw schuld? Of worden katten al geboren met een bepaald gedrag?

Allereerst, merk op dat er katten zijn van nature meer aanhankelijk dan anderen, afhankelijk van het gedrag dat ze van hun ouders hebben geërfd. Als je kat je echter weigert, kun je dat wel. gebruik een paar trucs om hem knuffeliger te maken.

Als u hebt ontdekt dat uw kat of kitten niet aanhankelijk bij u is, U kunt het snel oplossen. Hiervoor, in het geval van een volwassen kat, is de eerste stap het vinden van de oorzaken van dergelijk gedrag. En voor een kitten, weet dat zijn gedrag een weerspiegeling is van de aandacht die hij krijgt tijdens de eerste 7 weken van zijn leven.

Maar in ieder geval, Je kunt haar knuffeliger laten zijn Begin met het begrijpen van de taal en volg vervolgens gewoon de 7 stappen die we hier beschrijven.

Vrouw en kat delen een goede tijd

Dwing uw kat niet om op u te blijven zitten

Het is bekend: in zaken van liefde, We dwingen niet, je moet de dingen zelf laten doen, beetje bij beetje een gewoonte worden een pleziermoment voor de kat. Dus met je kat, dring niet aan als je merkt dat hij niet lang in je armen wil blijven.

Lees ook:   Kattensolarium: De ultieme gids voor zonnebadende katten

Katten hebben in feite een sterk karakter en kan er niet tegen om onderdrukt te worden. Je kleine katachtige zal dus niet accepteren dat je hem dwingt om op je schoot te blijven terwijl wie wil bewegen. Laat hem in plaats daarvan beslissen wanneer hij een streling wil en wacht met open armen.

Blijf kalm en zen met je kat

Door zijn manier van handelen is de kat een kalm en kalm dier. Jij ook Je moet een kalme en gecomponeerde houding hebben om hem zelfvertrouwen te geven. Zijn jachtinstinct maakt hem gevoelig voor de geringste opwinding en plotselinge bewegingen.

In je gebaren en bewegingen, Wees dus voorspelbaar, traag en verras je kleine kat niet, omdat hij bang kan worden en je niet vertrouwt.

Speel met je kat en wees medeplichtig

Na de lange dutjesuren brengen katten graag tijd door met speelse fysieke activiteiten. Dus wanneer je het voelt aanvallen, Aarzel niet om een moment van spelen met hem te delen omdat het hem in staat zal stellen om zijn roofdierinstincten wakker te houden en bovendien Ben je speelkameraadjes geweest?.

Je kunt een laser, een touwtje, een hangend knuffeldier of een bal gebruiken om met hem te spelen, er zijn tal van manieren om met een kat te spelen. Je houdt het doelwit vast en hij springt om te proberen het te vangen.

Vrouw fan van kat met haar kat

Aai je kat op de juiste manier

Wanneer hij wil, is het geven van een streling aan je kat goed. Maar wanneer het wordt aangepakt Omdat het nodig is en waar het nodig is, is het veel beter. Dus blijf Waarschuwing voor spinnen van je katachtige als je hem aait, want ze zijn aanwijzingen die laten zien dat hij je aandacht waardeert.

Lees ook:   Topdeal: Kittenbrokjes - beste koop, reviews & aanbiedingen!

Je kunt zijn oren, kin, wangen krabben. Maar Pas op voor staart en buik want voor de meeste katten, het zijn een soort no-go zones voor een zeer groot aantal katten.

Creëer een verbinding door verzorging

Katten zijn onbetwiste liefhebbers van lichaamsschoonheid, echt supermodel. Tussen 2 maaltijden, een dutje of een eenvoudige wandeling op het gazon, onderhouden ze altijd hun haar.

Dat is waar Een van de beste manieren om verbinding te maken Met je 4-poots metgezel is het Grooming.

Met een fijne borstel of kattenborstel, doe langzaam, beweegt zacht en ritmisch in zijn jas hem lieve woordjes influisteren. Het is gegarandeerd, je hebt een doelpunt gescoord!

Laat hem tijd aan je besteden met traktaties

Een goede Vertrouwensrelatie is gesmeed over aangename momenten die u samen met uw huisdier doorbrengt. Dan Nodig ze uit om tijd met je door te brengen in uw dagelijkse activiteiten thuis, in geef hem desnoods wat lekkers zodat hij plezier associeert met dit moment.

Als je tv kijkt, een roman leest of de was doet, maak er dan ruimte voor op schoot.

Deze truc is veruit het meest effectief voor alle katten!!!

Meisje en haar kitten

Wees gewoon geduldig met je haarbal

Ja, in veel gevallen, Geduld is het wonderingrediënt dat ontbreekt, zeker als uw kitten nieuw is in het gezin. Je moet hem de tijd geven om zich in het huis te oriënteren en dan zijn afspraken met je te maken.

Dit kan tijd kosten, afhankelijk van elk dier, maar je moet het wat geven. Het zou inderdaad zonde zijn om hem te snel te frustreren en dat hij radicaal besluit om je nooit te vertrouwen.

Lees ook:   for life

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.