▷ Beoordelingen DualScan Sureflap elektronische slimme snijder

De rol van een goed kattenluik is om een kat het huis te laten binnenkomen en verlaten zonder tussenkomst van zijn meester om de deur te openen. Echter als je meerdere katten hebt, waarvan sommige wel naar buiten mogen en andere niet, heb je veel meer nodig dan een standaard elektronisch kattenluik om rond te komen. Met zijn DualScan-technologie, SureFlap’s DualScan chip flap zal de truc doen.

In het volgende zullen we alle kenmerken van dit kattenluik doorkammen en zijn sterke en zwakke punten benadrukken, en we zullen u vertellen of het aan onze verwachtingen voldoet.

Waar we naar keken tijdens de SureFlap DualScan kattenluiktest

Het kattenluik is een apparaat dat is uitgevonden om de kat vrijer en autonomer te maken en meer rust te geven aan de meester, die niet langer de portier van zijn kleine katachtige hoeft te zijn. Het is dus voor de hand liggend dat om de SureFlap DualScan chipklep goed te testen, we moeten ons richten op het dagelijks gebruik door kitty en het gebruiksgemak van het apparaat door de meester.

Dagelijks gebruik door de kat

De SureFlap DualScan kat biedt totale vrijheid in zijn bewegingen aan uw kat, in die zin dat hij het huis kan betreden en verlaten zoals hij wil, zonder dat u de deur hoeft te openen. Het enige wat hij hoeft te doen is dichter bij het kattenluik te komen dat, uitgerust met een RFID-chiplezer, identificeert uw huisdier en ontgrendelt het toegangsluik, waardoor Kitty zonder problemen kan passeren.

Lees ook:   Hoe zich te ontdoen van Roos?

Merk op dat dit kattenluik een klein geluid afgeeft bij het ontgrendelen van het toegangsluik, waardoor de kat kan schrikken en storen tijdens het eerste gebruik. Maar maak je geen zorgen, Hij zal er over een paar dagen aan wennen..

Gebruiksgemak voor de master

Kan praktisch overal worden bevestigd, of het nu op een deur, een muur of zelfs een raam is, ongeacht het materiaal van de steun (hout, PVC, metaal, glas, …), de DualScan SureFlap chipklep is zeer eenvoudig te installeren.

Bovendien is het, ondanks de vele functies, zeer eenvoudig te gebruiken. Het stelt u niet alleen in staat om totale vrijheid te bieden aan uw kat terwijl u uw huis beveiligt, maar het is ook erg praktisch als u meerdere katten heeft.

Inderdaad dankzij de DualScan-technologie geeft dit kattenluik u de mogelijkheid om de toegang van elk van uw dieren te controleren en aan te passen : U kunt degenen aanwijzen die naar buiten mogen en degenen die dat niet kunnen. Erg handig!

Sureflap Dualscan Elektronische Chip Kat voor Kat - Wit

Sureflap Dualscan Elektronische Chip Kat voor Kat – Wit

 • Voorkomt dat ongewenste dieren uw huis binnenkomen
 • Compatibel met alle gangbare elektronische chips en RFID-medaillons
 • Houdt sommige katten binnen terwijl ze anderen buitenlaten
 • Werkt met 4 AA-batterijen met een batterijduur van één jaar
 • Slaat tot 32 huisdieridentiteiten op met één knop

De kenmerken van de DualScan elektronische chip kattenklep

Chatière Sureflap DualScanHoe ziet dit hightech kattenluik eruit? Laten we eens nader bekijken wat u kunt ontdekken door de doos te openen.

Design, afmetingen, ergonomie

De DualScan chip kattenklep is gemaakt van duurzaam plastic en heeft een elegant, eenvoudig en discreet ontwerp. Hierdoor kunt u het overal in uw huis installeren zonder dat de aanwezigheid uw interieur hoeft te bezoedelen. De afmetingen van het openende luik, 14,2 x 12 cm, laten het toe om de meeste middelgrote katten, die tot 7 kg kunnen wegen, te laten passeren.

Lees ook:   7 Kattengekrijs-garantie Geluiden Die Je Beter Vermijdt!

Wat de ergonomie betreft, is dit kattenluik ontworpen om gemakkelijk door de kat te worden gebruikt. Het luik is licht en tilt gemakkelijk op als de kat passeert. Eenmaal gesloten, Het kattenluik zorgt voor een goede afdichting, waardoor uw huis wordt beschermd tegen tocht.

Fonctionaliteit

Naast het hebben van 4 toegangskanalen, is dit kattenluik in staat om tot 32 dieren te registreren met een onderhuidse chip of RFID-halsband. Het gaat alleen open als een dier dat gemachtigd is om te passeren wordt benaderd., die uw huis beschermt tegen een invasie van binnendringende dieren.

De bijzonderheid en originaliteit van dit kattenluik ligt in de DualScan-technologie, waarmee het op een gepersonaliseerde en diepgaande manier de toegang van elk van uw katten kan beheren. Het is dus een heel praktisch apparaat als je meerdere katten hebt.

Energiemodus

Om van alle hierboven genoemde functies te genieten, moet u het kattenluik van stroom voorzien met 4 AA-batterijen. Dit geeft u nog meer vrijheid waar het kattenluik is geïnstalleerd, omdat u zich geen zorgen hoeft te maken over een stopcontact om het apparaat van stroom te voorzien. Merk op dat deze apparatuur een autonomie heeft van maximaal 1 jaar.

Instructies voor het gebruik van de SureFlap DualScan kattenklep

De instructies voor het gebruik van het product zijn heel eenvoudig te lezen, daarom is dit product zo gemakkelijk te hanteren. Hier vindt u de montagehandleiding en gebruikershandleiding voor de Sureflap DualScan flap.

DualScan SureFlap kat kat

Natuurlijk heeft Petcare aan alle katten gedacht door dit kattenluik te ontwikkelen, als je een groot kattenras hebt of een kat een beetje gecoat (meer dan 7kg) zul je moeten kiezen voor het grote DualScan SureFlap kattenluik.

De sterke punten van dit kattenluik

Alle mensen die dit product gebruikten, evenals wij die ervoor zorgden om de test uit te voeren, maakten dezelfde observatie: de SureFlap DualScan chip flap is zeer Praktisch en zal zowel het leven van de kat als dat van zijn meester vereenvoudigen.

Lees ook:   Top 10 kauwspeeltjes voor tevreden katten

Connect Sureflap consumentenrecensies

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Met zijn DualScan-technologie wordt het met name aanbevolen voor eigenaren met meerdere dieren, voor optimaal gebruik en efficiëntie.

Conclusie onze mening over de SureFlap DualScan chip kattenklep

8
Totaalscore

Met een eenvoudig en elegant ontwerp waardoor het kan opgaan in elke decoratie, met zijn meerdere geavanceerde functies, maakt de DualScan elektronische chip kattenklep grotendeels zijn reputatie waar en is ongetwijfeld een van de beste op de markt.

VOOR

 • Eenvoudig in gebruik
 • Eenvoudig te programmeren voor katten

TEGEN

 • Het piepje bij de opening
 • Een DualScan-functie is ook aanwezig in de Connect, die duplicerend is.

Opmerking van de gebruiker: 4.17 (6 stemmen)

Met een eenvoudig en elegant ontwerp waardoor het kan opgaan in elke decoratie, met zijn meerdere geavanceerde functies, maakt de DualScan elektronische chip kattenklep grotendeels zijn reputatie waar en is ongetwijfeld een van de beste op de markt.

>> de DualScan Pet op Amazon <<

Het zijn slechts twee gebreken:

 • De kleine klik die hij maakt bij het ontgrendelen van het luik. Maak je geen zorgen, je kleine katachtige zal de eerste paar dagen van gebruik een beetje verrast zijn, maar zal er snel aan wennen.
 • De functie van de DualScan met de gedifferentieerde diafragmaregeling, hoewel nuttig, zou gewoon aanwezig kunnen zijn in het Connect-model.

SureFlap Catters van Sure PetCare een rijk assortiment

SureFlap kattenluiken zijn een reeks producten die perfect zijn aangepast aan katten met toegang tot het buitenleven. Sure PetCare biedt modellen die geschikt zijn voor alle toepassingen die u nodig heeft, maar ook voor alle soorten katten.

Misschien past een van de andere SureFlap kattenluiken beter bij je behoeften of ben je gewoon nieuwsgierig naar de andere kenmerken van de kattenluiken. Aarzel in dit geval niet om onze analyses en onze mening over de 3 kattenluiken van het SureFlap-assortiment zonder halsband te raadplegen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bal haars.