▷ Beoordelingen Is PetMate’s Bistro de moeite waard voor uw kat?

Uw kat heeft te veel eetlust en u wilt deze reguleren door zijn maaltijden te controleren. Heb je nagedacht over de brokdispenser? Effectief tegen obesitas en vraatzucht van je metgezel!

Er zijn echter veel modellen op de markt. We selecteerden de Pet Mate Le Bistro en testten de functionaliteit om te zien of deze aan onze verwachtingen voldoet.

Wat we hebben gekeken tijdens de Pet Mate Le Bistro-test

We hebben ons met name gericht op 2 criteria die ons het belangrijkst lijken voor de mening van een brokverdeler: het dagelijks gebruik van het apparaat en de capaciteit ervan.

Twee eigenschappen die voor ons meesters belangrijk lijken voor onze kleine katten.

Voordat we aan onze volledige review beginnen, is hier een videopresentatie van de PetMate Bistro

Het dagelijks gebruik van de dispenser

Onderhoud is eenvoudig dankzij een afneembare kom. Op dezelfde manier is het vullen van de machine een fluitje van een cent door simpelweg het deksel te verwijderen.

Wat betreft de programmering, na het lezen van de instructies, levert deze geen problemen op. Het is heel eenvoudig en het is nutteloos om er vaak naar terug te gaan.

Brokjes capaciteit

Pet Mate Le Bistro met kat

We presenteren het kleine model, nogal gereserveerd voor katten. Deze heeft een capaciteit van 2,2 kg, wat een zeer goed punt is. U kunt

Lees ook:   kippenharten

z gebruik brokjes van verschillende groottes. De hoeveelheid voor één maaltijd ligt tussen de 60 en 480 ml.

Kenmerken van de Pet Mate Le Bistro voedseldispenser

Model met een eenvoudig en elegant ontwerp, hiermee kunt u 1 tot 3 maaltijden per dag programmeren waarvan het mogelijk is om de hoeveelheid voor elk te kiezen. Het is echter ook mogelijk om over te schakelen naar de handmatige modus of je hoeft alleen maar op de knop te drukken om een portie brokjes te geven.

De transparante tank informeert u over de hoeveelheid om deze te regelen, het is handig omdat het direct zichtbaar is.

Dit toestel werkt met 3 accu’s van 1,5 V D Mono met een accuduur van enkele maanden. Een rood lampje geeft aan of de batterij bijna leeg is en moet worden vervangen.

De Bistro van Trixie de tweeling van Pet Mate

Pet Mate is een zeer goed merk voor dieren. De Pet Mate Le Bistro interesseert u, maar u vindt de prijs misschien te duur voor een eerste investering. We raden het merk Trixie aan dat precies hetzelfde model “Le Bistro” aanbiedt met een even aantrekkelijke prijs. Het heeft niet alleen dezelfde functies, maar ook dezelfde kleuren zijn beschikbaar.

Het is aan jou om te kiezen op basis van je favoriete merk.

Onze mening over Le Bistro de Pet Mate

Eenvoudig te monteren en te programmeren, het doet zijn werk goed: strooi brokken verdelen. Zo zullen we Le bistro samenvatten.

Bovendien is deze dispenser geluidsarm en staat deze niet toe dat uw kat zichzelf naar believen dient. Maar als uw huisdier erg actief is, kan hij de kom mogelijk verwijderen. Kleine truc in dit geval, het bevestigen van het apparaat aan een ondersteuning is een oplossing.

Lees ook:   Kosten voor sterilisatie/castratie van een kat: wat zijn ze?

Om verder te gaan met dit product

Als u nog steeds een beetje twijfelt over de keuze of niet van dit product, wat kan ik u adviseren om direct in de winkel naar de meningen van andere meesters te kijken.

In geval van verlies of gewoon om het apparaat diepgaand te ontdekken, vindt u hier de instructies van de Bistro van PetMate en die van de Bistro van Trixie.

Om echt verder te gaan en een expert te worden in brokdispensers, zijn hier onze andere meningen over deze producten:

Andere artikelen over dit onderwerp

Klik en koop op Amazon

Pet Mate Le Bistro

Waar voor je geld


8.0/10

De meest:

  • Gemakkelijk schoon te maken
  • Grote brokcapaciteit


Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.