▷ Beoordelingen Mioubox De geschenkdoos voor kat

Of het nu voor Kerstmis, verjaardag of een andere gelegenheid is, u bent op zoek naar het perfecte cadeau voor uw kat dat hem zal bevallen. Niet altijd gemakkelijk in het licht van al deze keuzes.

Gelukkig weet u dankzij de Miaoubox zeker dat uw cadeau, naast origineel, uw kat elke keer zal bevallen.

✅ We kregen een promotiecode van 5 euro voor elke lezer van Univers Chat aan het einde van het artikel, zie aan het einde. ✅

Inhoudsopgave

Wat is een Miaoubox?

Europees leider in kattenboxen, de Miaoubox is een verrassingsdoos met 5 tot 6 producten aangepast aan uw kat, afhankelijk van het ras, leeftijd, geslacht, haargrootte (kort, lang, middellang) en vele andere kenmerken.

Het voordeel van het kopen van zo’n doos ligt in het feit datNaast het hebben van kwaliteit en op maat gemaakte producten voor kitty, bespaart u veel geld : De waarde van de totale inbegrepen producten is altijd hoger dan de aankoopprijs van de doos. Een perfect cadeau voor je kleine katachtige, het is ook een van de cadeaus voor katten die we aanbevelen, je vindt een ander voorbeeld in de topcadeaus voor kat van Univers Chat.

De inhoud van een Miaoubox doos

De Miaoubox wordt één keer per maand bij u thuis bezorgd en biedt u telkens 5 tot 6 producten rond een specifiek thema.

Verrassingscadeaus voor uw kat kunnen traktaties, hygiëne- en verzorgingsproducten, speelgoed en accessoires zijn, tot grote vreugde van uw kleine haarbal. Je zult begrepen hebben, met elke nieuwe maand, is het een nieuwe serie originele en op maat gemaakte producten voor kitty die je in de Miaoubox ontvangt.

Inhoud van een Miaoubox

De objecten aanwezig in de Miaoubox

Als traktaties kunt u bijvoorbeeld Stikiz kalkoentraktaties van het merk Flamingo, kiptraktaties van het merk Camon, carpaccio-traktaties met vlees en vis en vele anderen hebben.

In de categorie hygiëne- en verzorgingsproducten kan de Miaoubox u Vétheo antiparasitaire pipetten aanbieden om de kat gedurende 1 maand te ontdoen en te beschermen tegen vlooien, teken en luizen.

Qua speelgoed kun je bijvoorbeeld in een Miaoubox verenballen, knuffels, een libellenspeelgoed en zelfs een valeriaanspeelgoed vinden, waardoor alle katten hun verstand verliezen. Ook kun je veel accessoires ontdekken zoals een plastic bakje., en zelfs een tijdschrift voor u, de Miaoumag, om uw katachtige cultuur te verrijken (Maar daar heb je al Univers Chat voor).

Lees ook:   Waarom miauwt mijn oude kat zo vaak? 11 mogelijke oorzaken

Om uw lieve kat het voorrecht te bieden om een Miaoubox te hebben, hoeft u zich alleen maar te abonneren op Miaoubox of een proefaanbieding te doen.

Hiervoor moet u Ga eerst naar de site miaoubox.com en registreer vervolgens uw kat door alle informatie over hem in te vullen, inclusief zijn naam, leeftijd, geslacht, ras, gewicht, gesteriliseerd of niet, en vele anderen.

Alle deze informatie zal door het Miaoubox-team worden gebruikt om de beste producten te selecteren die zijn aangepast aan uw kleine dier.

Zodra het profiel van uw huisdier online is ingevuld, moet u het abonnement kiezen dat het beste bij u past. Je kunt kiezen voor een abonnement van 1, 3, 6 of 12 maanden.

Vrijblijvend kost de abonnementsformule van 1 maand je 19,90 euro. Het abonnement van 3 maanden kost je 18,90 euro per maand, het 6 maanden abonnement 16,90 euro en het 1-jarig abonnement 14,90 euro. Houd er rekening mee dat, ongeacht het type abonnement waarop u zich hebt geabonneerd, Verzendkosten zijn gratis.

Na het kiezen en abonneren op een lidmaatschapsformule, hoef je jezelf alleen maar te wapenen met een beetje geduld. U wordt één keer per maand bij u thuisbezorgd, tussen de 20e en de 25e.

Onze mening over de Miaoubox

Gezien al het bovenstaande begrijp je heel duidelijk dat de Miaoubox geen doos is zoals de anderen. Het biedt originele producten op een maandelijkse basis enThentics zo divers als gevarieerd voor uw kat, en al, voor Een onverslaanbare prijs.

>> Bekijk de Mioubox de officiële website <<

Kortom, de Miaoubox is voor jou gemaakt Als u op zoek bent naar een origineel cadeau voor kitty zonder de bank te hoeven breken, als u en uw kat van verrassingen houden en als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten.

Cadeau: Een Mioubox promotiecode

Mioubox biedt alle lezers van Univers Chat de mogelijkheid om te kunnen genieten van een korting van 5 euro op de eerste maand van het abonnement. Zowel geldig voor nieuwe klanten als voor nieuwe abonnementen.

Om hiervan te profiteren, gebruikt u bij het registreren de code: HAPPY

Wat u moet weten voor abonnees op een Miaoubox

Merk op dat het heel eenvoudig is om je te abonneren op Miaoubox, alles kan online worden beheerd. Beëindiging wordt echter van geval tot geval afgehandeld, afhankelijk van uw type lidmaatschap en de voorwaarden van het contract. Het kan dus veel minder eenvoudig zijn dan een abonnement.

Inschrijven op Miaoubox, moet u uw kat registreren op het Miaoubox-platform (www.miaoubox.com) door al zijn persoonlijke informatie in te vullen, inclusief zijn naam, leeftijd, ras, morfologie, karakter en vele andere elementen. Zodra deze stap is voltooid, hoeft u alleen maar een abonnement te kiezen, inclusief een maandelijks abonnement zonder verplichting, een kwartaalabonnement, een halfjaarlijks abonnement of een jaarabonnement.

Om uw Miaoubox-abonnement op te zeggen, u kunt de stilzwijgende verlenging van het abonnement annuleren door u af te melden op de miaoubox website, via het account van je katachtige. Het afmeldingsverzoek moet vóór de laatste dag van de vorige maand worden gedaan omdat de herafschrijving op de 1e zal plaatsvinden.

Alle abonnementen zijn niet-bindend en kunnen op elk moment worden opgeschort, omdat het draait op een vooruitbetalingssysteem.

Houd er ook rekening mee dat als u een maandelijks abonnement zonder verplichting hebt, u dit op elk gewenst moment kunt verbreken.

Wil je nog een cadeau-idee voor je kat?

Misschien komt de miauwbox uiteindelijk niet overeen met wat je je kat wilt bieden. We hebben andere cadeau-ideeën voor u op Univers Chat, hier is een kleine lijst met de beste:

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.