▷ Beoordelingen Waterfontein Honneyguaridan W25

Met de vele modellen kattenwaterfonteinen die op de markt verkrijgbaar zijn, zal het erg moeilijk voor u zijn om snel een keuze te maken. Voor uw gemak, we besloten om de HoneyGuaridan W25 slimme waterfontein te testen.

In het volgende vindt u De sterke punten en beperkingen van dit kattenaccessoire, evenals een advies over deze waterdistributeur.

HoneyGuaridan waterfontein

Net als wij hebben katten water nodig om gezond te leven en te blijven. Instinctief geven katten er de voorkeur aan om hun dorst te lessen aan niet-stilstaande waterbronnen. Dus om uw kat aan te moedigen om te drinken vaker zoet water, Er is niets beter dan een waterfontein.

Waar we naar keken tijdens de Honeyguaridan W25-test

Tijdens onze de HoneyGuardian W25 waterfontein, hebben we ons vooral gericht op 2 dingen:

 • Het gebruiksgemak door u de meester om de klassieke kom te vervangen om te drinken
 • Het vermogen om aan de waterbehoeften van uw kat te voldoen.

honeyguaridan automatische en slimme huisdier waterfonteindispenser met infrarood inductie, ontworpen voor honden en katten - pakket van 2 koolstoffilters

honeyguaridan automatische en slimme huisdier waterfonteindispenser met infrarood inductie, ontworpen voor honden en katten – pakket van 2 koolstoffilters

 • 3 bedrijfsmodi: Druk op de knop om de bedrijfsmodus te wijzigen. In infrarood inductiemodus verdeelt de waterfontein water wanneer de infraroodsensor zijn huisdieren op 1,5 meter detecteert; In continue modus verdeelt de waterfontein 24 uur per dag water; In intermitterende modus geeft deze waterfontein 1 uur water af en stopt gedurende 30 minuten.
 • Compact patentontwerp: 2.5L recirculatiesysteem neemt een klein vloeroppervlak in beslag. Dit systeem is ontworpen met een brede en gladde helling om meer frisse lucht aan te kunnen. Als het water niet genoeg is, stopt het met werken en herinnert het u eraan om het water te vullen met het LED-lampje.
 • Eenvoudig te demonteren en schoon te maken: de waterfontein voor huisdieren is gemakkelijk te demonteren als u de instructies volgt, super eenvoudig schoon te maken met water en schoner. Het vervangbare water- en koolstoffilter elimineert slechte smaken en geuren, houdt het water fris en helpt urine- en nieraandoeningen bij huisdieren te voorkomen door verhoogde hydratatie.
 • Milieubescherming, energiebesparing, veiligheid en gezondheid: deze waterfontein voor huisdieren verbruikt ultralage energie, maximaal 2,6 kWh per maand; Gemaakt van food grade materialen. Als u een probleem ondervindt tijdens het gebruik van onze producten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.
 • Als u kwaliteitsproblemen ondervindt, neem dan gerust contact met ons op via Amazon. Vervang de koolstoffilters minstens maandelijks om ervoor te zorgen dat de waterpomp langer werkt.

Het dagelijks gebruik van de fontein

Deze fontein is niet alleen slim, maar ook heel gemakkelijk te gebruiken. Het heeft 3 bedrijfsmodi (intelligente modus, continue modus en intermitterende modus), en u hoeft alleen maar op de knop te drukken die overeenkomt met de modus van uw keuze.

Hoe de waterfontein voor kat HoneyGuaridan te bedienen

Hoe de waterfontein voor kat HoneyGuaridan te bedienen

Om samen te vatten, na het vullen van de kraanwatertank en het aansluiten van de fontein, hoeft u alleen maar op de knop te drukken die de blauwe led activeert als u dat wilt Het apparaat laat het gefilterde water 2 minuten weglopen telkens wanneer het de aanwezigheid van uw kat binnen 1,5 m detecteert : dit is de slimme modus.

Lees ook:   Veilige dosering en bijwerkingen van Apoquel voor katten

Als u wilt dat de fontein continu water pompt, dus non-stop, hoeft u alleen maar op de knop te drukken om de groene led te activeren. Tot slot, als je wilt De fontein activeert zichzelf 1 uur achter elkaar en stopt dan een half uur vanzelf., moet u op de knop drukken om het witte indicatielampje te activeren.

Merk ook op dat Deze slimme fontein signaleert u via een rode LED, wanneer de fontein zonder water komt te zitten. en daarom is het tijd om het op te laden met water.

Watercapaciteit en kwaliteit van het geleverde water

Om het beste aan de waterbehoeften van je kleine katachtige te voldoen, moet een fontein hem van water kunnen voorzien wanneer hij het nodig heeft, en bovenal moet dit water van de best mogelijke kwaliteit zijn, zonder onzuiverheden, parasieten en bacteriën.

We vinden dat de HoneyGuaridan slimme fontein zeer goed aan deze eisen voldoet met zijn filtratiesysteem en actieve koolfilter. Inderdaad, met een inhoud van 2,5 liter, Het heeft genoeg om uw kat dagenlang van gefilterd water te voorzien.

honeyguaridan bijgewerkt W58 6L automatische waterfontein voor hond en kat met quad-filtratiesysteem, ultra kalme pomp, ontworpen voor grote en middelgrote rashonden en huisdieren

honeyguaridan bijgewerkt W58 6L automatische waterfontein voor hond en kat met quad-filtratiesysteem, ultra kalme pomp, ontworpen voor grote en middelgrote rashonden en huisdieren

 • Capaciteit 6L Deze waterfontein kon 6L water bevatten. Het is een perfecte maat voor middelgrote en grote honden en alle kattenmaten. Een grote hond kan genoeg water hebben voor 4 dagen met deze fontein en een volwassen kat voor 12 dagen.
 • Quad Filtration System De plastic schaal met een enkel rond gat kan puin en haar verzamelen. PP-katoenen filteren voedselresten en vuil. Actieve kool blijft de belangrijkste, het kan slechte smaken en geuren uit het water wissen om de frisheid van het water te behouden. Bovendien heeft de filterspons in de pomp ook de filtratiefunctie.
 • Ultra Quiet &Low Energy Consumption Water Pump HoneyGuaridan heeft de waterpomp bijgewerkt en de nieuwe appel zou ongeveer 30000h kunnen draaien. Het geluid in bedrijf is 30dB volgens onze meting, geen verstoring van uw dagelijks leven. Deze fontein is ontworpen met een laag energieverbruik, maximaal 2,6 kWh per maand.
 • DesiCustomer Service tevreden: geen redelijke retour binnen 2 maanden, gratis vervanging onder garantie. We verkopen de vervangende accessoires ook op Amazon, je kunt ze kopen als nécessaire.gn van Transparent Shell: Het ontwerp is hygiënisch en gemakkelijk om het waterniveau te kennen om op tijd te vullen. Het is ook gemakkelijk te demonteren, schoon te maken en te wassen; Gemaakt van food grade ABS materiaal, geen zorgen voor lang gebruik.
 • Tevreden klantenservice: geen redelijke retour binnen 2 maanden, gratis vervanging onder garantie. We verkopen de vervangende accessoires ook op Amazon, je kunt ze indien nodig kopen.

Het meerlaagse filter met actieve kool en kokosnoot schaal extracten, garandeert uw kat water vrij van zware metalen, slechte geuren, puin en andere onzuiverheden, kortom, gezond en uitstekende kwaliteit water, allemaal geruisloos gefilterd.

Lees ook:   sureflap dual scan

De kenmerken van de waterfontein HoneyGuaridan W25

Naast het feit dat het eenvoudig te monteren en te demonteren is, Deze waterdrinker is heel eenvoudig schoon te maken. Ook heeft het 3 bedrijfsmodi, een voeding via stopcontact en een ontwerp dat zowel compact als aangenaam is voor uw interieur (net als de HoneyGuaridan A26 dispenser).

3 werkingsmodi

In tegenstelling tot de meeste kattenwaterfonteinen op de markt, heeft de HoneyGuardian 3 bedrijfsmodi: automatisch, continu en intermitterend. Het is ook met een waarschuwingssysteem wat wijst op een gebrek aan water in de tank. Het zit vol met functies die u worden aangeboden.

Voederen

Dit apparaat is Gevoed via stopcontact, en daarom hoeft de batterij niet regelmatig te worden vervangen. Het is ontworpen om zo min mogelijk energie te verbruiken (2,6 kWh per maand).

Origineel en compact ontwerp

Met zijn desiGN tegelijkertijd eenvoudig, verfijnd en origineel, evenals het compacte formaat (capaciteit: 2,5 liter), kan deze kattenfontein zich aanpassen aan elke interieurdecoratie.

De hoogtepunten van deze waterfontein

Alle katteneigenaren zijn het er unaniem over eens : vanwege de onberispelijke waterkwaliteit die het biedt, het vermogen om de kat meerdere dagen tevreden te stellen zonder uw tussenkomst, evenals het compacte en originele ontwerp, is de HoneyGuaridan-waterfontein zeer praktisch en biedt hij grote vrijheid.

Beoordelingen waterfontein HoneyGuaridan w25

En niet alle online reviews over dit product zeggen anders! Meer reacties vind je via onderstaande link.

>> Zie beoordelingen van Amazon <<

Conclusie onze mening over de W25 van HoneyGuaridan

VOOR

 • De beste eigenschappen voor uw kat
 • Energiezuinig met zijn intelligente modus
 • Schoon en goed gefilterd water

TEGEN

 • We hebben er geen gevonden! Zelfs de prijs is goed o_o

Opmerking van de gebruiker: 3.56 (25 stemmen)

Met alle functies van dit apparaat die we u tijdens deze volledige beoordeling hebben kunnen laten ontdekken, en ook rekening houdend met de verschillende online beoordelingen over dit product, We concluderen dat deze waterfontein zeker aan onze verwachtingen voldoet. (Bovendien kan deze fontein geschikt zijn voor honden en katten, alleen kleine honden.

>> zien op Amazon <<

Zeer eenvoudig te gebruiken, zeer praktisch en heeft een origineel ontwerp. Het enige nadeel, als het als volgt kan worden beschouwd, is echter het kleine geluid dat het apparaat bij het opstarten kan uitzenden, waardoor je kleine katachtige in het begin kan schrikken. Maar het is niets ernstigs, hij zal er heel snel aan wennen.

Andere artikelen over dit onderwerp

Nicolaas


Nicolaas

Gepassioneerd en groot liefhebber van katten, begeleid ik met plezier, integriteit en oprechtheid alle eigenaren die een harmonieuze relatie willen hebben met hun kleine bolletje haar.